женски тайни

стил

Ретро бански костюм с висока талия, какво и на кого е подходящ

Ако ви харесва стила на 50-60 години, е вероятно, че вие не обичате ретро стил и ви харесва бански с висока талия, и вие самите не сте, то нашата статия ще ви помогне да разсее всички съмнения.

Еволюцията на бански костюми, като се започне от миналия век са настъпили много бързо. Абсолютно непретенциозен, напълно затворени бански костюми, са се превърнали в съоръжения, максимум с красиво женско тяло. Уморен от такава открита сексуалност, депутати плажната мода е направил рязък завой, пристроился на върха на популярността бански с висока талия. Този модел е абсолютно уникална, защото тя проповядва скрита сексуалност, скромност, женственост, тук всички сливат, оставяйки място за фантазия.

Много атрактивен перспектива, нали? В края на краищата, в навечерието на новия плажен сезон, ние решихме да се запознаят с новите модни тенденция.

Независимо дали е в тренд

Дизайнерска фантазия наистина са непобедими, защото, като се вземат като изходна точка за модел, популярна вече повече от половин век назад, те са били в състояние не само да го напишете в модерна рамка, а да се създаде за този повод са много оригинални модели. Да те зарадва нас в бъдеще на плажния сезон?

Отделно

На пръв поглед може да изглежда, че, по принцип, е възможно само този вариант, но това не беше там. Но повече за това по-късно. Тенденцията е от две части-бикини с висока талия, могат да бъдат представени в различни модели:

  Leaf bandow. Особеност на този topa е, че той не е лямок. Подходящ е за много тънки и снажен момичета, тъй като не само идеална, но и добавя обем в областта на гърдите;

  Бюстие. Като една от най-съблазнителните форми отгоре, тя има практическа функция: подчертава гърдите, като прави силуета по-тънък, привлекателен;

  Танкини. Комбинация топ с висока талия дъна може да изглежда скучно и не на плажа. Но ние трябва само да добавите малко цвят, принт или декор, и ситуацията драстично се променя;

  Вариации плавок. Това може да бъде само скъп на фона на бикини, прикрывающие пъпа, който се превърна в класика в стил пин-ъп, има модели, в които горе-долу почти до върха (като корсет). На дъното може да се намира също в няколко варианта: – скромни къси панталони, обикновените бански или гащи с високо деколте, който отваря краката, ханша и бедрата.

Не е необходимо да се горната и долната част са от един цвят. Контрастите са не само допустими, но и добре дошли. Ако имате чифт бански костюми, можете да ги комбинирате елементи, които се появяват всеки път в нова премяна.

Ретро

Модели на целомъдрена отново на 50-те години на последен писък на модата! Това могат да бъдат индивидуални отклонения, за които ние вече говорихме, и мини-комбинезони и мини-рокли (които малко се различават от съвременните рокли за партита). Висока талия ретро бански костюм е интересно, защото обхваща всички чувствителни зони, те изглеждат безумно секси, подчертавайки всяка извивка на женското тяло.

Цвят? Класическа черно-бяла гама, комбинация от червено и синьо, голям грах, проверява и етнически мотиви. Крайната точка в създаването на ретро начин трябва да бъдат аксесоари: шапки, големите бижута, очила.

Непрекъснат

Тези бански костюми твърде висока или надценка талия! Това се отнася директно към модела монокини, където високите стволове се свързват с елече с декоративни ленти. Но има и напълно последователен модел, който успешно поставят акцент върху талията.

Цветове, тук имаме пълна свобода на действие: твърди, комбинацията от твърди и цветни парченца, эстампы (етнически, животни, цветя). Скромен монохромен гама е много важна, тъй като бунт от цветове, които перфектно отразява ярко лятно настроение.

Правила за избор на бански костюм с висока талия

Тези бански костюми са седи на всяка фигура, нито форма, нито излишни килограми, тогава няма да имат никакво значение, ако искате да изберете най-подходящия модел. Основната задача – да се подчертае достойнствата на отклоняване на вниманието от проблемните зони (например, избор на дрехи). Знаейки малки трикове, всяко момиче може да има безупречен плажен костюм ретро-стил, който се трансформира до неузнаваемост. Научете се да коригира фигурата си с помощта на бански костюм:

  На бедрото. На пръв поглед може да изглежда, че този модел само ще влоши тяхното и го направи по-забележима. Но. Ако изберете бански бански с висока талия тъмните оттенъци и мач ги с ярки елече, акцент автоматично се измества в областта на гръдния кош, ханша и бедрата не са толкова забележими. Втората тайна-това е един висок силует на костюм, в който ще се роди на бедрата, като ги прави по-малко тежки, защото всички погледи ще са прикован към делото. Да се крият зад шорти? В никакъв случай!

  Широки рамене + тесен ханш. Тук всичко е точно обратното: руса до дъното, гащи, панталони и обикновена топ. Тази игра на цветята ще постави правилните акценти;

  • По-Голям Бюст. Тук е основната задача-да наблегна на това богатство, но не прекалявайте с демонстрация. Абсолютно не отговарят на корсажи bandow, защото не може да издържи на натоварването и ще гледам да не е много естетичен.

Повдигащ

  също е нежелателно, тъй като той изглежда доста екстравагантно. Избирайте листа, с широки рамене, който ще запази гърдите;

  • Тези, които страдат от липса на обем в областта на деколтето, добавяйки, че това ще помогне повдигащ

Bandow

  с различни декоративни елементи в елече: рюши, лъкове, голям модел;

  За пълни дами за отслабване са завишени управление ще станат истинска благодат, защото те са се крият, кругленький на корема. Важно е да изберете перфектния размер за топене никъде не пережат, като по този начин се създават допълнителни (и доста безполезни) гънки;

  Тези, които искат визуално да удължите краката си, по-добре да изберете модел с висок покрив и по-голямо деколте от трико. За предпочитане е да изберете модел с подобни отгоре и отдолу, защото контрастът ще бъде „разфасоват“ силует.

Най-много късмет на момичетата, чиято фигура е пропорционална (така наречените пясъчен часовник“), защото няма никакви ограничения по стил или цвят.