женски тайни

мода

Рокля с дантела: как да изберем и къде да се носят

Модни дизайнери се борят препоръчват да закупите рокля с дантела, но как да изберем и с какво се носи? Къде може да отиде в такава премяна и как да изберете аксесоари към него.

Дантела чар

Дантела има големи експресивни възможности, той може да даде на момичето женственост и сексуалност. Рокля с деколте, в зависимост от цветове и стилове ще ви помогне да създадете образ на романтичната момичета или фатална красавица.

Рокля с дантела

Рокля с дантела

Дантела може да се използва като елегантен завършек на костюма, като плат за рокля или топ, за извършване на отделни елементи на костюма. Има различни видове дантели, от най-тънката тих и спокоен парк до достатъчно плътен гипюра.

Рокля с дантела

Сиво расо

Дантели-най-любимият материал дизайнери. Те не само се шият от него, луксозни вечерни рокли, както и дантелени елементи в ежедневието и за бизнес облекло.

Дантелено рокля

Дантелено рокля

Нательные дантелени правилно

Рокля от дантела могат да се носят не само на изхода на ресторант или на парти, но мач рокля с дантелено-съзнателни груби обувки и косухой.

Бяла рокля

Бяла рокля

В ежедневието дантелено рокля може да се допълни с високи обувки, яке и палто и да получите страхотен костюм в стила casual.

Бежевое дантелено рокля

Рокля хипи

За вечерните начин можете да изберете дантелено рокля в пода или над коляното, в този случай рокля трябва да избере прости обувки на токчета или ботильоны с отворени пръсти. Важното е да не се прекалява с интериор, тъй като рокля вече е активен елемент на костюма и трябва да бъдат допълнени си неутрален форма и декоративни аксесоари.

Черно дантелено рокля

Бяла рокля с черна дантела

Модерни форми и цветове

Дантелено рокля от плат – това е моден хит, му предлагат да се носят в различни ситуации, той може да бъде смекчено, пастелни цветове за дневна употреба, и могат да бъдат активни цветове: червено, черно, бордо, тъмно-emerald за вечерно излизане. Но на мода комбинираната рокли, които съчетават плат с дантели, тези модели са подходящи за всяко момиче гардероб. Стилът на тази рокля може да бъде с висока талия, когато крилото е изработена от дантела плат, страхотно и изглеждат много женствени рокли от дантела с отстегивающимся елече и широка плисирана пола.

Бяла рокля с черна дантела

Лилава рокля с дантела

Bodycon рокля е най-популярният дантела рокля стил, който подчертава добри линии на женското тяло. Това е една рокля може да бъде допълнен с капак тип труакар или кокетливым Болеро.

Черна рокля на булката

Черна пола-дължина на роклята