женски тайни

мода

С какво да носи пола с флорални принтом

Плат цветенце въплъщават в себе си женственост и романтика и затова не излизат от мода. Цветна пола е важен елемент от гардероба си, без които е невъзможно да се направи реален лук. С какво да носи пола с флорални принтом? 35 снимка ще покаже, а ние ще обсъдим най-подходящите варианти за връхни дрехи.

Комбинация от поли с флорални принтом трябва да се основава на размера и нюанси на картината, както и в зависимост от намаляване на поли.

Цветя на слънцето: лука с пола-слънце

Пола с флорални

пола с флорални

пола с флорални принтом

скейт-пола с флорални принтом

Идеалният комплект-цветна, укороченная пола и бял връх: тениска, риза, блуза, перфектно допълва тази пола. За да изберете горната е по-добре цвета на фона. Смелите дами могат да се комбинират в една премяна пола с флорални принтом и жилетка – ярък начин е идеално за туризъм, среща или среща с приятели.

Въпроси дължина: под-дължина поли

Пола в пода на цветенце

пола до пода с големи цветя и

Облекло с пола

Пола с големи цветя

Пола в пода с голям цветен принтом активно по-лесно да се комбинира с черен или бял кон, заправленной в блуза, водолазку или сако. По-демократични вариант на работа с обикновена тениска и дънкови жилетка или яке. При създаването на сет трябва да се следи пропорцията, да не изглежда мешковато. По-добре да изберете топ с дължина до кръста, за да се визуално да удължите краката си.

Въплътени елегантност: пола-молив

Пола калъф с цветя

Пола с цветя твърд калъф

Синя пола с бяло принтом

облегающая пола с флорални принтом

Молив стил на почти всички жени. Молив полата с флорални принтом може да се носи в съчетание с бизнес костюм с цветен жакетом и бяла риза и вечерна вариант с женствена блузкой бял на цвят, и в ежедневния чорап с обикновена риза или фланелка.

Нова цвете лук поли

Черна пола с божур

Бяла пола с рози

пищната пола с цветя

пола с флорални принтом

Широките поли на колана изглеждат много женствени и цветен принт подчертава този нежен романтизъм. Такива изразителни поли е по-добре да се носят с прости надмощие: поло, обикновена блуза в тон фон, елегантна блуза без ръкави. За публикуването на тази пола е добре да вземете ярки лодка в цвета на картината, и всеки ден е подходящ сандали. Случайни лук да се провали, ако добавите към пищна пола с флорални принтом деним риза и балет апартаменти или дори кецове.

Истината е по средата: midi-поли

Миди полата с цветя

Миди Полата с цветя

Миди Полата с цветя

Пола с червени цветя

Средна дължина на поли е изключително актуален днес, особено от плат с ярки флорални принтом. Избор на най-добрите, трябва да спазвате пропорциите на фигурите, има риск да скъсят краката си. В костюм с пола талията трябва да бъде подчертана и трябва да бъде на физическо ниво, или малко по-висока. Добър миди Пола с заправленной в тях блузкой или с лицето завязанной на талията възел. За летните опции, можете да изберете елегантна риза или модерен топ.

Нежна романтизъм: дълги поли

Пола с цветя

пола и поло

Блинная пола на цветчета

Бяла пола с розови цветя и сако

Прост цветен принт е отличен за най-дългата девойка прагове. За да го сравняват с горната е по-добре да се фокусира върху нюанси на фигурата или на фона. Универсален вариант ще се превърне в бяла блуза, която ще е перфектният компаньон за поли с всеки модел. Дълга пола може да се комбинира с цветни кардиганами и жакетами вътре, облечен в обикновена риза или тениска. В тази рокля вие спокойно можете да отидете на разходка, среща или за проучване.

Красотата на краката и цветове: мини пола

Мини пола с топ

Пола с цветя и жълт пуловер

Комплект от летен лук

лято лък набор от

Момичета никога не отказва да си позволят удоволствието да се носят ярка мини-пола в едър или дребен цветенце, защото такова облекло е най-добрият начин да се подчертае красотата на жените. През лятото на тази пола перфектно ще допълни бяла риза или съответния модел за пола. За да работят по-добре да изберете риза с пола, който може да бъде частично сезон в полата си, което Сету нотка на небрежност. На хладно и този стил на пола върви добре с вязаный жилетка ярки цветове.

Дънки управляват света: цвят и деним

Пола с цветя и дънкови ризи с

Пола с цветя и деним жилетка

комплект дрехи

комплект дрехи

Цветни поли всички стилове съчетано с деним горната. Това може да бъде жилетка, яке или риза. Цветен принт и деним-това е класическа комбинация още от времето на хипитата и днес тя се превръща в класически вариант, който се вписва в ежедневния гардероб.