женски тайни

мода

С какво носи сини панталони

Нови класически канони изправени син цвят в ранг на най-елегантния и така, че цветовете трябва да бъдат в гардероба на всяка жена. Важното е, трябва да има сини панталони. Да ви кажа за с какво носи сини панталони, комбинация, панталони различни стилове синьо и ще ви помогнем да създадете хармоничен-инфо.

Идеален 7/8

Сини панталони

Сини панталони и розова риза

Сини скъсяване на панталони това е хит на сезона. Тази на базовия модел трябва да бъде във всяка момичета гардероб. Можете да ги носите с били zapravlennymi или светъл блузкой. В тази рокля можете да отидете на работа и излезе.

Сини панталони с бяла риза

Сини панталони с яке

Комплект панталон и бяла риза отговаря на най-строгите офис дрес-код и позволява едно момиче изглежда свежо и вярно. За вечерта и работа за Такива панталони по-добре да изберете високите токчета, и ходи нормално мокасини или балет апартаменти.

Грамотен подбор на топ

Сини панталони с риза,

Сини панталони със синя риза

Компетентно да помисля с какво носи сини панталони, трябва да се вземат предвид две неща: палитра и пропорцията. Почти всяка риза, панталони с подходящи принтом в тон брюкам. Универсален избор на трикотажного жилетка в бежово свободно cut. Височината не трябва да се скъсяват крака и правят фигурата е твърде тромава.

Сини панталони с джемпером

Панталоните риза

Добър вариант ще бъде жилетка с дължина до средата на бедрото, този вариант е подходящ за момичета на всяка комплекции.

Хармонична палитра

Панталоните риза

Панталоните риза

Синият цвят е много удобен и добре се съчетава с много цветове. Но има и добра класическа комбинация, която е винаги на мода. Това е съюз на синьо и бяло, който винаги създава впечатление на парадности, морска свежест. Червен речник син също създава ярки образи, но по-малко „рок“, отколкото с черен цвят.

Сини панталони с червената фланелка

Сини панталони с жълта риза

Сини панталони с червени пуловер – това е печеливша ситуация за светска изход. Син цвят, ефектно изглежда при комбиниране с контрастни жълти, това е ярка комбинация ще направи момиче личи във всеки тълпата. Запазени комбинация от синьо, зелено, сиво, кафяво на цвят е идеален за създаване на комплекти за ежедневието.

Изкуството да се комбинират щампи

Проверени панталони с жълт пуловер

Дрехи за печат

Комбинират няколко снимки в един образ – това е модната тенденция в последните години. Но за да се създаде координирана да гледам на нещата от шарките не е лесно, твърди правила, не е тук. Но за предпочитане е да изберете рисунки по терена и размер.

Сини панталони с принтом

облекло със сини панталони

Първоначално погледна комплект от сини панталони и блузи с цветя подобен дизайн, но с различни размери. Днес е модерно да комбинирате геометрични щампи с растителни или животните, например, могат да се комбинират проверени панталони и кофточку с цветя.

Избор на аксесоари

Аксесоари сини панталони

с какво носи сини панталони

Тъй като синият цвят, днес успешно измества черно, превръщайки се в основата, комплекти със сини панталони трябва да изберете правилните аксесоари. Днес модата диктува, за да вземем поне един контрастен елемент в образа. Например, един прост набор от панталони цвят на Метличина и бяла риза с добро червено лодка или клатч тази подробност придава изразителност.

С какво носи сини панталони

модерен външен вид

За ежедневието на изображения можете да спрете своя избор на неутрални аксесоарите: черни обувки, кафява чанта. За случайни път, все още, за да отговарят на обувки и чанта в същия цвят.

Панталон + яке = перфектен външен вид

Сини панталони, бял връх

тъмно син костюм

За работата и на ежедневните дела на синьо брюкам добре е да се намери подходящо сако. Така, сини скинни изглежда страхотно с къса приталенной риза на бели и същата кофточке. И сини панталони отлично се съчетават със свободните дължина якета до средата на бедрата в контрастни цветове, като червено или оранжево.

Панталон с яке

Сини панталони със сиво пиджаком

Класически прави панталони изглеждат чудесно с обикновен яке сиво бизнес стил, този костюм е универсален за работещи момичета.

В дъжд, в сняг

Панталони палто

Синьо палто с черни

В студено време панталони са незаменими, бране на палто или сако на сини панталони, трябва да се вземат предвид техните покрой. Така че сини тесни Fit дължина на палтото малко под коляното лаконичного cut, а цвета може да бъде достатъчно светло.

Стилен лук

Сини панталони и сиво палто

Широки, удобни панталони със стрелка перфектно съчетани с обемни жакетами и палто оверсайз, можете да изберете модел в класически или модерен твида, мохера. Прави панталони по-добре да се комбинират с традиционните палто в английски стил, със солидни рамене и ревери мъжки.