женски тайни

мода

С какво носите бежово чанта: 5 начина да жонглирам

В неутрални бежови цветове, което го прави много лесно да се комбинира с други цветове. Бежов цвят чанта е задължителна за дами във всеки стил и с всякакви цветови предпочитания. Помислете за петте най-продуктивни начини, за да включите аксесоара в модерен образ момичета, разберете, че сте останали с въпрос: да се носят от бежовата чанта.

Начин 1. Правила на етикета

Облекло комплект с чанта в бежово

модерен образ с бежово чанта

Бежевое палто с кожена чанта

Комбинация от чанти и дрехи

В този случай, портфейл, отговаря на общата схема за костюм. Освен това, ние трябва да помним, че бежов цвят има много нюанси, най-готините от които са:

    пясък, светло с пясъчен цвят или беленый пясък, кремаво, цвят капучино, розово-бежово, цвят е много светъл карамел, кафяво-бежово, т.е. razvalennaya канела.

Костюм в бежови цветове са много популярни през този сезон, облекло може да бъде обикновен или наклон (т.е. да включва в себе си различни нюанси на един цвят – от тъмно към светло) и чанта трябва да се повтаря общия тон на изображението. Бране аксесоар в тон, имате нужда от тон, за да не бъдат погрешно взети за дамска чанта, в студената сянка на фона на топлите бежови облекло ще изглежда неприятно, може да се замърсяват и дори по-евтини.

Метод 2. За да съответства на обувки

Черен панталон с бежевыми чанта

Бежовата чанта и сандали

Набор от бежови чанти и обувки

с бежовата чанта с ботуши

Класически начин за подбор на чанта за обувки, въвела в модата през 60-те години, Жаклин Кенеди, днес, е от значение само за много консервативни дами и бизнес-дама. Особено когато става въпрос за цветове беж, този комплект може да се превърне в скучно и банално, ако това е облекло за обикновени посещения. Но набор от чанти марка скъпи кожени цвят екрю с едни и същи обувки-това е повече, отколкото е разумно в тържественото приемане или бизнес преговори на високо ниво. Но трябва да се помни, че класическите варианти, като правило, vzroslii дама и не винаги е уместно изглеждат по-млади момичета.

Метод 3. Подсилени контрасти

Бежовата чанта с червена рокля

и бежовата чанта с selenipedium

чанта с бежовата рокля в синьо

и бежовата чанта с черни дрехи

Ярък аксесоар може да направи различна мелодия костюм в тъмни или дълбоки наситени цветове. Така, костюм в тъмно-кафяв или тъмно син цвят, за да станат по-изразителна, благодарение на бежовата чанта. Това ще създаде необходимия контраст, който ще направи черно-бели костюми изразителен, и забавно.

Начин 4. Партньорство

Бежовата чанта с обувки Leopard

Стилен комплект дрехи

Случайни лук

модерен образ с бежово чанта

Избор на цвят чанта в този случай се определя от елементите на цветен печат в боя. Така, бежовата чанта е незаменима в костюм с грабители модели, като на леопард. Аксесоар трябва да съвпада по оттенку с леки елементи на модела върху плата. Избора на чанта под определен цветен модел, можете да създадете хармоничен и модерен начин, но се оцени по-добре цвета на плата и аксесоари на естествена светлина.

Метод 5. Невидим

Червена рокля с бежово чанта

Офис стил

Жълт костюм с бежово чанта с

жълта рокля с бежово чанта

В костюм, който съчетава в себе си няколко светло бежовата чанта цвят активна и играе роля на малките детайли, които „намалява градус“ на яркостта на изображението, което го прави стилен и елегантен. Ако облекло вече се използва 3 или 4 наситени цветове, бежовата чанта по този начин, без да се провалят, той ще изпълни своята пряка функция, а също така намалява рискът да станат подобни на папагал.

Чанта на рамото бежово гъвкав, тъй като е подходящ за различни идеи и ситуации. В гардероба на всяка дама, тази чанта трябва да бъде и може би дори не един, но трябва внимателно калибриране съответствие с всички видимост, че тя е съюзник, а не враг.