женски тайни

стил

С какво носите кожена пола?

Пола – незаменим нещо в женския гардероб. Сега последен писък на модата кожени поли, които наскоро са били символ на вулгарност и елемент от облеклото само за определени субкултури.

За щастие, времето не стои на едно място и днес то е законно да носите кожена пола в офиса и за вечерно излизане. И сред цялото разнообразие от модели, всяка жена може да избере онзи вариант, който най-добре работи за нея. Първо малко за сокращениях и това с което носите кожена пола.

Кожени поли

Полата-камбанка-това е смело решение за обладательниц стройна фигура. Тази пола изглежда много игриво и е подходящ за разходки, партита и туризъм в кино и кафенета. Разбира се, този модел е идеален за малки момиченца, защото това създава един вид начин на момичето неспокойно!

Пола-молив – елегантен офис вариант. Този модел пола изглежда страхотно на всички видове на тялото, се фокусира вниманието върху предимства и да скриете недостатъците.

Трапециевидная кожена пола с плисета. Да придадат на образа романтика, смирение и елегантност, но в същото време и строгост. Също така е подходящ за всеки тип фигура.

Кожена пола-истински тренд на сезона. Изберете пола с дължина малко над коляното, и вие ще станете собственик на главния атрибут на модерния офис и вечерна стил.

Кожата мини-поли-прекрасен вариант за снажен соблазнительниц. Този модел винаги е била и винаги ще бъде модерен, а колко мъжки сърца тя покори! Важното е да не изберете твърде кратък, за да не придадат на образа вульгарности.

Както виждате, кожена пола може да бъде лесно да се намери във всички популярни модели, така че всяка жена може да си го позволи. Въпреки това, мнозина се чудят, с какво да носите кожена пола?

С какво носите кожена пола: идеален топ

При избора на идеалния горната част на патрул, имайте предвид, че кожена пола трябва да бъде основна част. По този начин, претоварване уникален образ, не трябва. Освен това, не правят целия лук всичко кожа. Две или три неща, включително и пола, ще бъде достатъчно.

Такива модели кожени поли, пола-молив, зауженная пола с плисирана кожена пола с миризма по-добре да се комбинират с леки и свободни блузи от светли и ярки нюанси. За деня на излизане подходящи turtlenecks, трикотажни ризи и блузи без ярки принтом, който може да смаже начин и да го направи вкус. Стилен лук могат да бъдат допълнени с класически кожени яке или къс яке от плътен материал, това ще бъде много подходящо и модерен.

Обувки

При избора на обувки за тези модели прагове заслужава да предпочетете лодка или ботильоны на токчета и сандали на танкетке.

С такъв модел, като пола-камбана, можете да бъдете по-смели и да го комбинирате с елегантен каре и дънкови ризи, леки шифоновые блузи, къси блузи, светли блузи и жилетки. Изображението ви момиче, модерен и игриво.

С черна кожена пола можете да си позволите, и различни модели на обувки: плътен кожени обувки, балет апартаменти, обувки и дори кецове.

Чудесен вариант на облекло за кожена пола звънец кожа жилетка или къс кожух.

С какво носите кожена пола-мини? Собствениците на тези модели прагове може да си позволи да създадат класически вид с светла риза или поло успокояващи нюанси в съчетание с класически туфлями и по-спокойна, като украшение закачливо пуловер, кожени ботуши или обувки на плоска подметка.

Украса

От аксесоари за тях в начин с кожена пола-молив, trapeze, или пола ще се отнесат по-сдържан и не мисля внимание бижута – тънка сребърна или златна верижка , гривна, малки обеци. Масивни декорации ще направи модерен и елегантен външен вид заигрались и вкус.

При избора на аксесоари за кожена пола-камбана, мини-пола, можете да бъдете по-смели! Ето това е прекрасно място, големите медальони на кожени или метални вериги и желязо или пластмаса буци гривни. За бизнес-изглеждат елегантни бижута малки размери – миниатюрни окачване и тънки гривни.

Надявам се, че сега всяко момиче ще знае, с което носите кожена пола. Предлагани от изображенията в тази статия, е идеален и идеален за всяко време на деня, но не се страхувайте да експериментирате и вие ще можете да създадете нов, оригинален и стилен вариант, чиято основна цел ще бъде кожена пола.