женски тайни

стил

С какво носите яке?

Яке-къса горна дреха, като съкратен якета, най-вече до кръста, но понякога достига до средата на бедрото. Класически вариант якета има полуоблегающие форма – нейната дължина може да достигне до бедрата. В тази статия ще ви разкажем кои якета в областта на модата и да носите сако. Информация за якета са били намерени в XIII-XV век, докато яке изглежда представляваха къса распашную мъжки дрехи, подови настилки той ходи в пола от колан на талията. Якето е висока яка и ръкави от различни видове, обикновено това е Жиго. През 1930-те години на мода бяха много къси якета. Го маншет и пояс са били изпълнени от контрастни материали. В това време започват да се появяват якета от габардина, Бостън, Чевиот, които се съчетават с рокли от шифон, Батиста, маркизета, бязь. С течение на времето сако, може да се каже, коренно са се развили, докато не се превърна в такава, каквато я виждаме днес.

Носи яке и комбинират правилно

Днес сако са много удобни връхни дрехи, които без колебание могат да се носят във всяка възраст. Модерно яке е изработена с по-разширен и именно линия рамо, обикновено оборудвана. Яка е с различна форма, могат да бъдат пропуснати. Текущата якета различни материи, цветове и форми.

Якета съкратен

Много популярни якета от фина тъкан с къси ръкави, те визуално правят ръката по-доброто и по-тънки. Последен писък На модата, остават съкратен сака-болеро, полушубки-кожени сака и възли жилетки и сака. Носи яке, обикновено в комбинация с поли, гамаши, панталони, къси панталони и рокли.

Сако с къс ръкав

Къс ръкав на якето може да бъде допълнена с ръкавици, като по този начин дава своя начин на женственост и елегантност. Туид яке с дълъг ръкав три четвърти в стила на Коко Шанел – това е във всички времена, изключително елегантен и стилен вариант, който ще бъде прекрасно се комбинира с дънкии панталони, така и с поли (молив, trapeze и т.н.).

Сака с дължина до кръста

Болеро и сака с дължина до кръста е препоръчително да се носят преки или с къса пола. Също са подходящи панталони-дудочки, широки панталони, гамаши и панталони клеш.

Сака расклешенной форма

Са били разкроена форма жилетка изглежда страхотно с тесни панталони и поли-молив. Например, расклешенный сако във военен стил и могат да се допълват деловия костюм или елегантен начин за парти. Тези якета са подходящи за обикновените ежедневни разходки. Много стилно яке с рюшами долу, като бизнес и всекидневен стил.

Яке кожа

Кожени яке е почти винаги е на мода, тъй като тя е универсална и е подходяща за почти всеки. Той обича младите хора и светски българия, и бизнес дами. Той се комбинира с абсолютно всички дрехи почивка, от мини и макси поли, с дънки и класически панталони, с къси панталони и бриджами.

Сака с декорации и щампи

Стил якета или жилетки с принтом ще изглеждат стилно с обикновена рокли или костюми, не е скъсване с едно докосване. И не по-малко стилни с дънки.