женски тайни

мода

С какво се носят ботильоны: стилни лука

В сезон ботильоны модницам с голям успех. Най-важното условие – успя да изберете модели обувки, за да създадат изключителен начин. С какво се носят ботильоны, за да остава винаги в модните тенденции? Снимка модни лъкове ще ви помогне да се отговори на този въпрос.

Женско оръжие

Носят бели ботильоны

Дебели ботуши петата

Ботильоны на висок ток

ботильоны

Ботильоны на ток и подбрани им различни екипировки трябва отлично в хармония с общия външен вид не е смешно. Ботильоны дебел ток добре да запазите равновесие. Те се съчетават с гамаши и дънки. Тънък ток изглежда женствена и секси. Тези ботуши е по-добре да се носят палта със средна дължина, къси сака в комбинация с тесни панталони, поли и мини-рокли.

Стабилност и надеждност

Ботуши на тракторной подметка

носят ботильоны с палто

трактор обувки

Носят ботильоны с пола молив

Ботуши на тракторной ходилото е много удобно, дори за по-големи момичета. Добре се съчетават с различни панталони, с изключение на линия: класически, къси панталони и шорти. Недостатъци на фигурата воали банани или брич. Акцент в долната си част те трябва да бъдат заужены. Поли може да изберете midi или мини, най – важното- тя не може да затвори обувки. На горно облекло за предпочитане е дълъг „, точно под коляното“, и чорапогащи, за да изберете однотонную.

Нито ден без рокли

Синя рокля с ботильонами

облекло

Черна рокля с червена ботильоны

Ботильоны с ярка рокля

За да не се налага да носят ботильоны с роклята трябва да е дълга и дозиране. Любовник на миди е по-добре да изберете скъсяване на ботуши. За да създадете хармоничен лък свободно cut, чудесен вариант ниска подметка. Рокля с А-образен силует ще изглежда страхотно с всяка обувки, особено бежово. Любителите на дебнещ силуети са подходящи тънки шипове.

Любима приятелка

Общо лук

Ботильоны с къса пола

ботильоны с пола

Черни ботильоны на дебелите обувки с червена пола

Ботильоны в комбинация с къси поли, и колкото по-висок голенище, по-кратък от пола. Дискретен, на малък каблучке, те ще бъдат добре се слее с офис пола-молив. Черен цвят в облеклото разнообразни, подходящи за всичко. Черна кожена байкерская яке е идеалното допълнение модерни обувки с джапанки. Ярък контрастен лък се случва, когато се комбинират романтични буйни поли с груби продукти и масивен ток.

Незаменими Домашни Любимци

Облечен с дънки ботильоны

ток ботильоны с тесни дънки

носенето на обувки в стил глезена всеки ден

Ботильоны на дебелите обувки с черни дънки

Основното правило е да не се носят дънки отделяща, но само тесни. Отлична комбинация са: червени ботильоны на танкетке, тесни дънки и кафяви палта. Стилен външен вид дънки с единичен или двоен маншет. Ако искате да удължите краката, те трябва да се запълнят. Можете също така да носят скъсяване на дънки, това е комбинация от много съблазнително.

Класическа комбинация от

Носят ботильоны през есента,

комплект дрехи за обувки

Комбинацията от бежово ботильонов с parkay

Модерен образ

Обувки на нисък ток са идеални за парка. Младите дами могат да опитате високи токчета. След това в парка трябва да носят добавени дънки. Парк „Аляска“ ще изглежда страхотно на танкетке. С това яке, обувки трябва да бъде висока изрязани, за да се носят, и комбинация от цветове. Панталони, за предпочитане е да изберете хипита, parkay в комбинация с плътни гамаши.

Модерен стандарт

Ботильоны на висок ток панталони

носят ботильоны с къси панталони

Черен панталон с глезена

Черни ботильоны с панталони рокля

Ботиночки са подходящи всякакви панталони. Просто изискана и богата на възможности за работа, ако комбинирате тези ботуши с тесни панталони. Уличната мода представя ни с лука с къси панталони. Те са свободни, леки и оригинални. Класически вид на добре, ако модни ботуши посочи чорап. Кльощава в хармония с платформа.

Назад към природата

Леопардовые ботильоны с палто

Стилна есен обувки

Леопардовые обувки с дънки

за стилен външен вид

Ако леопардовые ботильоны, планирани за празничния вид, обувки на токчета. Ежедневни неща, които носят удобни обувки устойчив ток. Твърди тесни панталони – изисква се версия на този стил. На облегающих краката обувки е най-добре за измиване скъсяване на панталони с ревера на горния край. Черна къса рокля с един прост силует ще изглеждате елегантно с високи токчета.

За разлика от страст

Носят червени ботильоны с черна рокля

Комбинация от червени обувки с бежово облекло с

Червени ботильоны с къси панталони

за стилен външен вид с ботильоны токчета

Червени ботильоны избрали смели и ярки момичета, които обичат да бъдат в центъра на вниманието. Те правят на собственика на по-млади и по-силни. Те се вписват под дрехите неутрални и меки цветове. Аксесоари служат само един малък акцент в образа. Съкратен червени модели на висок ток са перфектно съчетани с леки рокли. Любителите на активен начин на живот, се препоръчва да се обърне внимание на къси панталони, които подчертават елегантността на червено.

Класически черен

Черни ботильоны с черно кожено яке

образа в стил casual

да носи обувки с ток

Черни ботильоны с панталони

Универсални черни обувки е във всеки Лука. За да увеличите своята височина, рокля трябва да е над коляното и снажен момиче визуално да направите тесни дънки. Идеално ще бъде комбинация от елегантни кожени модели с тъмно пуловер или жилетка, риза и гамаши. Замшевый вариант на тази обувка се комбинира с ярки неща. Тези по-добре да се използва с мини-рокля и кожено яке. Обувки с широки голенищами в комбинация с обемни пуловери. Най – важното- да се намери правилния баланс.