женски тайни

мода

С какво се носят червената чанта: мода на всички времена

Аксесоари червени цветове привличат вниманието, сложи визуални акценти, които придават живот и страст в най-строг начин. С какво се носят червената чанта, за да изглеждате стилно всяко време на годината? Като намеря някой, че ще бъде добър завършек на имидж и не ще се отклони от своя собственик? Снимките на модни образи с червената чанта, която ще помогне за разрешаване на проблема комбинация аксесоар с дрехи.

Лято

Комбинацията от червена чанта с черна рокля,

Бяла рокля с червена чанта

Синьо midi рокля с червена чанта

Лятна рокля с червена чанта

Наперен, смело червената чанта е комплимент класически, елегантен всекидневен стил, и дори спортен шик. Черно, бяло, сиво, тъмно синьо — без ярки акценти, тези чисти, ярки цветове през лятото може да изглежда доста забавно. Червено чанта добре комплимент бизнес образ, който изглежда луксозно и елегантно с дрехи в морски стил, в унисон с дълги обикновена рокля, класически силуети, геометрични щампи, деним и военни. По-малко успешно, тази чанта ще изглеждат страхотно с романтичните летни ансамбли: сложните цветни щампи, дантели, бродерия, многослойни неща в стил бохо лош баланс интензивно за подобряване на цветовете.

Пролет

Червена чанта с риза и панталони

Кожена пола, червена чанта

Червен клатч с черен костюм

Пролет облекло комплект с червена чанта

Носи пролет червена чанта с дрешки: пола, рокля, панталони и т.н. red чанта помага да се създаде пролетното настроение, но това не е много добре с бледа кожа, характерна за жителите на северните ширини през пролетта. Дълъг ръкав и затворени крака, и червило в тон ще помогне да се избегне невыгодного контраста и създаване на успешен лук с червени аксесоари.

Есен

Есента лук с червена чанта

комбинация от крсно и сиви цветове в облеклото и аксесоарите

Тигър печат с червен чанта

дрехи, определени за есента

Червен и жълт — традиционните цветове на Европейския есен. Пожарна кола с червен или тухла-червена чанта-това е печеливша есенен аксесоар, който ще се слее хладно монохромни цветове облекло, така и ансамбъла в топъл златист карамел, червен, мед тонове. Единственото нещо, което може да развали есента лук с тази чанта е лошо избран размер. Малки чанти за рамо не ще изглежда хармонично с интериора трикотажем, големи шалове, палта оверсайз.

Зима

Черно начин с червена чанта

Палто, с червена чанта

Зимна снимка с червената чанта

комплект дрехи

През зимата, силуетът става още по-големи, и дори голяма червена чанта, вече не е достатъчно, за да балансира набор от дрехи: червен цвят трябва да присъства в един ансамбъл, в допълнение към чантата. Това могат да бъдат къси ръкавици, обувки, и малки ботильоны, шал, отрежете горната облекло или елементи от принт.

Какви цветове могат да се комбинират с червена чанта?

Комбинацията от зелено палто, с червена чанта

случайни облекло с червена чанта

комбинацията от бежово на цвят, с червена чанта

съчетание на цветове в облеклото и аксесоарите

Червен аксесоар-това е естествен визуален акцент и привлича вниманието. Тази чанта добре се съчетава с монохромни цветове и неговите нюанси (кремаво, слонова кост, тъмно синьо, дракон билки и т.н.). Бретонскую ивица, в модата, джинса и каки са идеални спътници на червени аксесоари. Освен черно-бели, за да намерите комбинация с червено по-трудно, предпочитание препоръчват се раздават чисти, наситени цветове. Най-рисковано и често губи варианта — комбинация от червената чанта с флорални мотиви и пъстри предмети асиметрично намаляване.

Възможно ли е да комбинирате червено, червено?

Общо лук

Червено облекло

Червена чанта с червена рокля

Мирослава Дума с червена чанта

Червена чанта — не е най-добрият аксесоар за вашия ансамбъл в същия цвят. Целта на аксесоари — за създаване на контраст и формиране на баланс. Чанта в тон дрехи, за да се справят с тези проблеми, само ако си материал, текстура и форма на мълчаливо контрастира с материя и силует. В черно-бял ансамбъл ватирана или лакирана кожа и твърда формата на чанта, може успешно да се балансира гладка непрозрачна тъкан, образуващи свободен силует. Повтаряне на текстури чанти и дрехи затрупване лук.