женски тайни

мода

С какво се носят деним сарафан

Всеки гардероба на момичетата трябва да бъдат жилетка. Без значение дали ще го носите постоянно или ще се носи един път в годината, но той трябва да бъде, и винаги има причина.

Почти всеки жител на нашата планета има в гардероба си няколко добре да носят любимите си джинси. Тези панталони никога не излизат от мода, винаги остават стилен елемент на всяка лук и все още са един от най-удобните и комфортни вида дрехи, който може да се побере в облеклото на много от ежедневните дейности.

Дънки така обичат автори на модели и дизайнери, те започнали да го използват като добър материал за производство на други интересни и практични неща. Така бърникането и там е чисто женски дрехи, а именно лек и безгрижен деним сарафан.

Защо деним сарафан така трябва?

    Всичко, което е направено от плат деним или нейните заместители (в този случай дънки), никога не излиза от мода. Подходящ за всяка ситуация — от разходка по крайбрежната преди да отидете на работа. Поради особеностите на тъкани сарафан, той не ще е студено, през есента/пролетта и през горещото лято. Седи добре на всяка фигура. Изберете има от какво: има много модели с различна дължина, цвят и форма силует. В комбинация с много аксесоари и обувки. Може да се превърне в сигурна база за създаването на замислените начин, тъй като той е много лесно да се победи. Този практичен и удобен облекло. Лесно се изтриват и гладится.

Създаване на безупречен начин

Усещане за романтика

Ако предпочитате да носят леки, тих, дискретен и искате да подчертаете своята нежност и крехкост, се фокусира върху романтичен начин. Това ще ви помогне да sundresses от лек плат (деним или участък), която автентично имитира същите любими дънки. Главната особеност на синя лятна рокля — лесна тяхната форма. Тук ще намерите не е ясна линия, леко нарязани, а напротив, са се сблъсквали с волани, отворени рамене и хиляди гънки!

С какво се носят летни дънкови sundresses? Те идеално се съчетават с туфлями с отворени пръсти на тънък ток, балет апартаменти деликатни нюанси, сандали или обувки на платформа корабно плътен цвят.

За да се създаде един наистина романтичен начин, струва си да работят малко над аксесоари. Лук, може да се разрежда с шифоновой блузкой, носеше тънка камизола долу. Можете да играете с аксесоари: вратовръзка, шал, вземете една изключителна шапка. Трябва да се обърне внимание на прическата, защото полагане на megasena ще изглежда доста странно на фона на малко „небрежен“ дрешки, по-добре ще отговарят на естествени къдрици или разхвърлян зачесанный опашката.

Още една не по-малко важна подробност, на тази прекрасна дреха… чанти! Трябва да се избират много внимателно, тъй като той оказва влияние върху крайния резултат. Чанта ще привлече ненужно внимание, ако той е твърде голям, ако е прекалено малка, напротив, се губи. Така че изберете чанта среден размер, за предпочитане е „мека“ и в светли цветове.

Любовта е във въздуха

Отделно рокли с дантела, защото дантела-това в повечето случаи е свързано с романтика, любов, нежност… дънки с дантела вече изглежда чудесно, така че особени проблеми (аксесоари) възникнат не трябва.

Женствена и елегантна

За да покаже на всички свои предимства, но не изглежда неправилно, вие трябва да изберете дънкови sundresses в пода. Това е наистина специална категория дрехи, това е откритие за истинската дама!

Красотата на дългите сарафанов е в това, че те са подходящи за жени на всяка възраст, като казват: „ще се носят на всички от малки до големи!“. Дължина макси отдавна не се свързва с дрехите на баба си, но, напротив, държи паралел с нещо по-изискан и красив. Макси рокли очарованието на мъжете, да ги накара да търсят решение на тайни. Тази функция е положителна, на първа среща или среща с млад мъж.

С дълъг сарафаном ще изглежда добре масивна украса: различни дървени гривни, големи мъниста, големи висулки на дълга, тънка верига, кожени колани и слънчеви очила. Ако не разполагате с достатъчно, не се променят токчета, без тях, мисля, че други не е дама с вкус, и джудже.

Кецове?! Но ти си момиче!

Дръзко и предизвикателно. Може би, точно така говорят за своята баба появата на входа, когато носите нови маратонки, за да отговарят на вашите рокля от деним. Макар че какво ни става?! Красота и стил — това е нещо, което ни интересува. Трудно е да изненадате някой комбинация от несочетаемого, така маратонки, заедно с пола — това е съвсем нормален, приемлив вариант ежедневни облекла.

За да изглежда перфектно дори и в спортни обувки и добавяте към вашия лук деликатни цветове тениски или дори жилетка/риза в клетката, се разрежда дискретен всички бижута, прости прически (опашката, вампир или дълга коса) и чанта спортен стил, с ярки тъкани или раница на раменете си. Готово, вече сте готови за максимално удобство при пътуване във вашия град!

В деним в офиса?.. Лесно!

Да, това не е шега! Деним сарафан може да се носи на работа. За всеки случай трябва да избират строги рокли с ясни линии и изискан силует. Бижута и обувки също трябва да се избере повече или по-малко фиксирани: класически обувки, чанти-портфейли, малки колиета и гривни. В студено време може да добавите пуловер или сако гладка.

Дори на червения килим

Кой каза, че дънки са подходящи само за ежедневна употреба? Но това, което за партита, светски събития и срещи в ресторанти? Защо да не бъде там в джинсовое рокля? Чакай малко! Преди да започна да се върти на главата си, погледнете примери, и вие ще разберете, че това не е глупаво. Че трябва да станете малко по-смели и не се страхуват да покажат достойнство, техните фигури. Повярвайте ми, колкото повече голи части от тялото (но в рамките на разумното, разбира се) — толкова повече внимание може да спечели. Проверени звезди!

Добър вкус и добро пазаруване!