женски тайни

стил

С какво се носят дънки с висока талия, с поглед върху най-добрите combinatii

Ако сте фен на дънки с висока талия и да имате идеална фигура, да не се тревожи, с избор на дрехи. Но ако вие не разполагате с идеални пропорции и стегнат корема, тогава ще трябва да намерите правилния път.

След завръщането си от нищото, дънки с висока талия с нова сила са започнали да щурмуват мода, за да си върне предишната си популярност. И този опит е успех, защото тези модели активно попълване гардероб модата. Внимателно проектирани изображения правят модел, много от които все още се считат за остарели, просто неузнаваем. И така, нека да разгледаме най-успешните облекло, те със сигурност ще ни помогне да решите с какво да се носят дънки с висока талия.

Най-добрата комбинация

Особеност на този модел е, че той може да играе коригиращи роля, изкусителна талията, дори ако той не е много изразен. Втори плюс – дама с корема се носи тези панталони, вие можете да „скрие“ излишните сантиметри, че за всяка жена това е просто находка. Така че това, което сме. Вземете лук внимателно, за да не отричат всички тези „магически“ способности дънки, но само се допълват и подсилват ги. Как е възможно това? Съдете сами:

Бизнес стил

Бизнес стил можете да комбинирате дънки с нежна блузкой или риза. Ярък акцент ще се превърне в огърлица или тънък шал (шал). А отгоре може да бъде сако или жилетка. Тези панталони просто обичам, когато най-горната от които е направен, в случай на леки ризи-това е идеален начин за чорапи, защото тъкан, не ще се вижда и откроява.

Всекидневен стил

По-неформална кэжуал ще ни направи по-смели комбинации. Топ-лидер на култури между тях. Лесен и дантела, тесни и широки, скъсяване на тениски, създадени само за дует с дънки с висока талия. Но! Този вариант само за тези, чийто корема, за да покажат, закръглени дами от тази идея е по-добре да се откаже.

Вторият вариант тениски или широка тениска с вдигната предна и доставка на облегалката. Като опция – риза от деним, но след това трябва да внимавате за комбинация от цветове и текстури. Идеален за надмощие – клетчатая риза. Подвит, завязанная на талията или расстегнутая в дует с горната всеки път, когато тя може да помогне да се създаде нов имидж.

В студеното време на годината

С какво се носят дънки с висока талия в по-хладните месеци? Блузи, жилетки, якета. Много приятелски настроени, те са пуловери с висока врата, сака, якета-бомберы, дъждобрани и дори палто. Добре ще изглежда в този комплект и кожа жилетка.

Аксесоари

Е, къде е без аксесоари. За да направите ярък акцент на талията ще ви помогне незабелязан колан в тон с чантата. Снуды, леки шалове или елегантен врата носни кърпички могат да бъдат много полезни. И бутна и е завършен „твърда“ ризи най-добре е украсена с масивни колиета. Изборът на подходяща чанта трябва да отговаря на табла и физика на господаря си. Крехко малко момичета по-добре да се откаже от идеята да придобие огромни модели, избор на малка или средна чанти.

Дънки + обувки

Дори и да носи същите неща, ще можете драстично да промени настроението начин, примеряя на другата обувки. Разбира се, това няма да реши всички проблеми, но, разбира се, много. Така с какво да се носят дънки с висока талия?

Най-традиционно е комбинация от висока талия и петата. Ботильоны, обувки, сандали, токчета – всичко това ще се слее в един ансамбъл. Можете смело да експериментирате със затворени или отворени пръсти, или петата, бране на едни или други комбинации. Чудесен вариант – модели на висока платформа.

За да създадете успешен костюм, спортен или кэжуал, можете да носите маратонки, кецове или espadrilles. Оказва се, че тя е плоска подметка изглежда не по-изгодно, отколкото обичан от всички петата. Още една вариация на тема плоски обувки, мокасини или oxfords, който ще добави и лук в бизнес стил.

Смели образи може да се създаде чрез комбиниране на модели 7/8 с груби ботуши с висока шнур или палеоботаники. Това е също така идеално ще се впишат и вече е популярна обувки „Тракторные“ ходила.

Да прави избор на подходящи двойки, не забравяйте, че тя трябва да бъде напълно скрит под дънки-клеш, а платформа или ток скрита не по-малко от 2/3. В противен случай, начин ще изглеждат доста абсурдно.