женски тайни

стил

С какво се носят гамаши?

Повечето жени обичат гамаши. Все пак това е универсална нещо, което можете да изберете в друго тяло и под различни инстанции, дрехи и аксесоари. Така че, за това, с какво да се носят гамаши, и да говори, спирайки се на най-успешните комбинации.

При жените В съблекалнята, а след това гамаши са били в продължение на дълго време. В съвременния свят жените носят ги с голямо удоволствие, експериментирането и бране на цвят, с довършителни работи, с оглед на вашата фигура и стил. Най-често гамаши изработени от синтетичен материал, за по-добра опаковка не, но има и вълна, памук, кожа или велур. Украсите им също е доста често и в различни варианти – с кристали, бродерии, джобове или дантела. Много хора погрешно считат, че гамаши – това е само летни дрехи. Съчетавайки плътни гамаши тъмен цвят с обувки и топло рокля от вълна, можете да създадете напълно хармоничен и атрактивен начин. Те могат да се носят през цялата година и през зимния сезон специално, те са произведени от изолирани възможности.

Гамаши много по-удобно и по-топло, отколкото чорапогащник и мач ги с една и съща неща. Има определен списък дрехи, с които те да могат успешно да се съчетаят: мини дънкови поли, рокли, sundresses, дънкови или плетени туники и дълги ризи, жилетки.

С туникой

Най-популярният и лесен комбинация е гамаши с туникой, така че, ако се чудите Какво да се носи с гамаши, туника, за да ви помогнем! 🙂 За предпочитане, разбира се, че той е подходяща дължина и затворени бедрата, особено, ако тъкан гамаши, не много гъста.

С дълги рокли и пуловери

Любителите на класиката могат без затруднения да ги носят с дълги рокли и пуловери или прост, обикновен sundresses.

Цвят гамаши до голяма степен определя успеха на една снимка. Затова цвят трябва да бъде умерено, за да не привличат вниманието на околните. Това не е основната дрехи, а само допълнение. С гамаши добре да научите и напълно съвпада с цвета на целия ансамбъл.

Забележка: гамаши отговарят на всяко увеличение; носят малки момичета гамаши с туниками и рокли с дълга до средата на бедрата, а момичета на висок растеж може да изберете произволна дължина.

Гамаши и обувки

И с какво носят гамаши, ако става въпрос за обувки? Оказва се, че обувките могат да се носят с много разнообразни – от ботуши до балеток. През пролетта и есента времето е много стилни, те изглеждат чудесно с ботильонами. Но дизайнерите, все пак препоръчват да се носят гамаши с обувки на равна подметка – балет апартаменти, ботуши и маратонки. А ако е зимата отдавайте предпочитание на сапогам на ниско движение.