женски тайни

мода

С какво се носят кратко пуловер: комбинации

Всяка жена, създаване на образ, се опитва да спазвате три правила: да бъдат удобни, красиви и не изглежда скучно или банален. Така че пуловер може да се намери в женски гардеробах навсякъде. Но как да се носят кратко яке, с което да се комбинират и как да се създаде модерен образ, не преминаване през рамката на изискан стил и вкус — вие не знаете всичко. Отговорите на тези въпроси, прочетете по-нататък.

С пола

Съкратен яке с midi-пола

Укороченная яке с камбана пола

съкратен свитшот пола

Кратък пуловер с дълги ръкави

В магазина има много модели, като се започне от евтин, за да предизвика. С пола перфектно и първо и второ възможности. Чудесен най-близък по стил и съответната цветова гама. Най-универсални са черно, бежово, бяло и сиво. Така че, черен топ с ръкав три четвърти в съчетание с ярка пола изглежда изгодно и забавно във всяка ситуация. Много якета искам да кажа, интересен и запомнящ се отпечатва, и следователно не се нуждаят от допълнителни аксесоари. Ако фигура — смело да „разрежда“ начин на украса.

С риза

Комплект къси якета с риза

риза с къс пуловер

Набор от дрехи

модерен изглежда с къса яке

Женствени и елегантни ще изглежда къс яке с лесен дълги бели ризи. Сама по себе си риза изглежда скучна, но в тандем с атрактивни яке изглежда страхотно. Специално за работни дни.

С дънки

Топ с дънки

за стилен вид на есен

Кратък яке с пуловер

комбинация пуловер и дънки

Практичен универсален дънки твърдо зае потребителска ниша и са търсени навсякъде. Те са удобни, те с лекота да създава различни модни ансамбли. Особено добре изглеждат дънки, яке с обрезанной дължина — това може да бъде пуловер голяма задължителен, ако приемем, че „гей“ интересен принт или най-плътен цвят, перфектно сочетаясь с горната дрехи.

С къси панталони

Смели

Съкратен яке с къси панталони

комбинацията от къси потници и къси

Кратък свитшот с къси панталони

Облечен в къси панталони, можете да създадете смел и ярък стил. Особено изгодно изглеждат страхотно на момичета с подтянутой корема, така че това да експериментира с облеклото трябва да бъде направено само за тях. Ще бъде добър избор на пуловери в посока на по-богати цветове, с интересен дизайн. Бижута или бижута, верижки и мъниста ще изглежда не е съвсем уместно, в този случай, те трябва да се откаже.

Панталони

Блуза с панталони

елегантен стил

комплект дрехи

Кратък жилетка с дълъг ръкав

Съчетавайки къси сака с панталони, изберете най-добрите Демократична монохромни цветове и стилове. В противен случай, начин ще изглеждате смешно и нелепо. Също така трябва да изберете панталон с висока талия по-долу в тандем с пиджаком е видима само тясна ивица на пузе. Аксесоарите също не трябва да се прекалява, освен носи една малка гривна.

С яке

Комбинация от блуза с пиджаком

Младежта път

кратко топ с жакетом

комбинация от топ и сако

Действително якета по всяко време на годината. Те се съчетават с блузками, жакетами с копчета и без и с къси блузками различни стилове. Начин не изглежда вулгарно и добавя в общата композиция „аромат“. Освен това, то често е комбинация от подходящ за снажен момичета, и малко с наднормено тегло. Просто трябва да се носи дълго яке до линията на ханша и изберете панталон или пола с висока талия.

С роклята

Комбинация от къса ризи и рокли

Къс ръкав пуловер, рокля

Укороченная яке и лесен обличам

Къса яке с лятна рокля

Да завърши образ и добави чар и женственост, ще блуза, рокля. Това е интересна комбинация от винаги изглежда привлекателно и да се докосва. Въпреки това, вие не трябва да носят прекалено пъстри дрехи, с картини или мотиви — опитайте се да се придържате към един тон цвят, изображението не се „намазва“ и ще изглежда хармонично.

За да не изглежда смешно или вулгарни, в търсене на нови комбинации, да се придържат към златното правило: колкото по-кратък надмощие, толкова по-дълъг трябва да бъде на дъното. Тогава вие ще бъдете винаги в движение и ще привлече към себе си само погледи на възхищение.