женски тайни

стил

С какво се носят палта с пясъчен цвят?

Палто с пясъчен цвят изглежда невероятно елегантно и изящно. Освен това, основното предимство се състои в това, че той е идеален за базов гардероб. С какво се носят палта с пясъчен цвят, всеки ден да изглежда по различен начин?

Възможно ли е това? Да, може би. Пясъчен цвят се вписва много-много, и въпреки че „невыразительность“, той може да служи като отлична база за съчетаване на много неща. Пясък палто не е твърде „прости“ и възможност за различни аксесоари – шалове, шалове, шапки, ръкавици, чанти – да се превърне връхни дрехи по всяко време.
Този цвят е толкова универсален, тъй като е черен, а може дори и повече. Пясък палто, можете спокойно да се носят за всеки комплект, а разнообразието от цветове ще ви позволи да изберете асортимент от нюанс, който идеално подхожда и за вас.

С какво се носят палта с пясъчен цвят

В този топъл нежен оттенък е абсолютно лоялен, може да се комбинира с всеки цвят. Пясък е най-добре изглежда с тези цветове:

А) ЧЕРЕН

Тези два цвята са включени в стандартната гама от цветове и абсолютно не се конкурират помежду си. Въпреки че всички се съчетаят пясък само черно тон-това е доста скучна, по-добре добави в начина се допълват няколко ярки аксесоари: цветен шал или шиен кърпичка, ярка чанта или шапка. За това, какви аксесоари са на мода този сезон, четете тук.

Б) СИВО

Ако говорим за сивото варианти, с пясъчна на цвят изглежда добре всички цветове в радиус от светло сиво до антрацита и графит. Не одевайте само сиви неща, добавяйте в комплект дрехи с различна наситеност сивкав и дополните начин на някои цветни аксесоари, които могат да се комбинират със сиво. Това може да бъде розов шал, синя чанта, син шал и шапка и т.н. обувки-добре е да изберете черен цвят.

В) БЕЖОВ

Злато, розово, бежово, карамел, кафе с мляко, бежово-всички тези цветове са перфектно комплимент към новия си навик. Много елегантно изглеждат дълбоки цветове и златистите нюанси, но, отново, оделись в бежово експерти не предполагат. Интересни и изглежда тъмно-кафяв с пясъка палто.
Ако си пелерина напълно обикновен, той ще бъде съчетавате с различни щампи: клетка, леопардовый, ленти, грах, клетка, змийска кожа и различни модели. Важно е да не се носят повече от един елемент с принтом, особено по-малките, за да се съобразят с мярка.

Г) ЧЕРВЕН

Как да се носят палта с пясъчен цвят, ако е червен цвят или неговите вариации? Комбинацията от пясък, с червена изглежда елегантно и е може би най-успешен в сравнение с предходната „весела“ цвят. Аксесоари по-добре да изберете червените или бежови нюанси.

Д) ДРУГИ СВЕТЛИ НЮАНСИ

Ако имате ярки дрехи гъста, цвят – лилава, зелена, жълта, синя, и не сте разбрали как да го носят, тогава пясък палто идеално подхожда му. Но има едно правило: носете само една ярка нещо – останалата част от дрехи и аксесоари трябва да бъдат неутрални. Допустимите съвпадение на цвят, с множество аксесоари. Между другото, какви цветове е сега на мода, прочетете в тази статия.

Д) ВСИЧКИ ОСНОВНИ НЮАНСИ

Пясък – основния цвят, така че той ще се прослави всеки ансамбъл на вашия базов гардероб. Не забравяйте няколко бижута или цветни аксесоари, за да създадете по-интересен начин.

Как да изберете пясък за палто за стилни ръкавици?

Можете да изберете нюанс от една и съща вълна, или един от бежови тонове, или да вземем ръкавици не е топ нещо, и други аксесоари. Например, червеният шал може да прекрасно се комбинират с ръкавици в червено.
Обувки изберете черно, сиво, кафяво, бежово или кафяво. Избягвайте комбинация от пясък палто с по-леки (по-светло от козина), бели или светли обувки. В първия случай, вие напълно ще се слее с дом и обувки във втория изглеждат нелепо. Не забравяйте, че палто с пясъчен цвят-това е класика, и той изисква правилен подход.