женски тайни

мода

С какво се носят риза: снимка на модните образи

Риза рокля тренд на този сезон. Какъв модел да изберете и да носите, за да изглеждате секси? Ще ви кажем и да ви покажем снимки от модни лъкове, които човек може лесно да се възпроизведе или вдохновиться на създаването на собствен имидж.

Джинсовое рокля от риза

Рокля-риза от деним

Жан риза

риза снимка рокля

Риза с дънки

Рокли от деним се радват на огромна популярност, да се съчетаят два тренд в една нещата и да направи модни дънкови ризи. Стилно изглеждат моделите са с джобове, подвернутыми ръкави или дори без тях. Секси начин може да се направи от рокли с дължина на мини или малко над коляното. Женственост ще се добави тънък колан на талията.

Светъл образ

Бяла рокля от риза

риза рокля

Риза в бял цвят

стилна рокля от риза

Рокля-бяла риза изглежда свеж и отдохнувшей. Белият цвят-това е толкова секси, като червено, но изображение се сканира и не вулгарно. Аксесоари трябва да бъде смекчено тонове, тогава по-добре изберете черно. Твърде ярки петна във формата на чанта или обувки, може да наруши хармонията на изображението и в резултат се получава лък, без удар.

Офис стил

Риза офис облекло

Синя рокля

Обличам риза Макси

снимка Рокля от риза

Добави новост в офис на модата, но не излиза навън. Рокли синьо, черно, кафяво и други тъмни цветове, идеално ще се впишат в облеклото. Не забравяйте за дължина, а не интересите, midi или малко над коляното. Обувки, че роклята трябва да бъдат подходящо, като например помпи или Дорси, сандали със затворена пета и пръсти. За нестрогого офис облекло-ризи, подходящи мокасини, балет апартаменти или чехли.

Случайни облекло

Облекло с рокля

Лятна рокля от риза

Риза рокля

Класическа риза

С приятели на кафе, на пазар, на парти, вие можете спокойно да се обличането на рокля с ярък цвят или принтом. Образи на фантазия няма граници, начин на фатална красавица ще работи с червена рокля, прилежная момиче с рокля в клетка с бели маншети и яка, свободно cut дама рокля с флорални принтом. Обувки – най-удобно: сандали, кецове, espadrilles, oxfords. Светлина, чанти, гривни, очила — не се ограничавайте в нищо, но внимателно, за да не смаже го аксесоари.

Нощен изглед

Вечерна риза стил рокля

Риза рокля с токчета

Рокля-риза с принтом

Черна рокля-риза

Рокля-риза-това е универсална нещо. Същото рокля може да се носи през деня и се облича за вечерни събития. Достатъчно е да се носят обувки с ток, украсяват една от ръцете на каишка, а други да вземат малко клатч като вечерен образ е готов.

Шарени полет

Риза райе

Риза райе

Рокличка espadrilles

Снимка на модерния начин на

Модерна риза на райета – чудесен избор за тези, които искат визуално удължават за растеж или за визуално намаляване на пропорциите на тялото. Важното е, че уплътнението е вертикално, а не хоризонтално, в противен случай можете да получите обратен ефект. Обувки по-добре да изберете рокля цвят или в цвят основен цвят, след това е вашият начин ще бъдат проектирани и завършени.

Рокля-риза в пода

Обличам риза на пода

Дълга рокля от риза

риза рокля

Обличам риза на пода

Мода на дългите рокли постепенно си отива, но ако няма сили да се откаже от дължини, и да бъде в тенденция е от жизненоважно значение, прекрасен вариант ще се превърне в модел на риза рокля в пода. Можете да създадете напълно различни образи: от самостоятелна жена, за момиче пацанка. Всичко зависи от обувки, аксесоари и … прическа!

Тениска с дълъг ръкав

Риза рокля с дълъг ръкав

Рокля клетчатая риза

Рокля с ръкав лакътя

Къса рокля с дълъг ръкав

Класически вариант рокли-ризи – модел с дълги ръкави и характерен яка. С ръкави можете да експериментирате, например, да се търкаля ¾ или лакът. Прозрачна шифоновое рокля е най-добре да носите с тесни бельо и много къса рокля може да се носи и шорти в тон елече. Между другото, дълга рокля с дълбоки резки в долния край може да се носи с шорти или дори тесни модели дънки скинни.

Снимка рокли-ризи мода

Риза рокля

Комплект дрехи

Панталони

рокля с дълъг

Обличам риза в шотландскую клетка

рокля

Мода облечи

Снимка на модерния начин на

Сивата риза рокля

Синя риза рокля