женски тайни

мода

С какво се носят риза в райе, за да изглеждат нетривиально

В гардероба на почти всяко момиче има риза на райета, но често това остава не по-търсен, защото не всички знаят как правилно да комбинирате. С какво се носят шарени тениски, за да изглеждат вкусно? Опишете основните принципи на съответствие създаването на този дрехи и принципи комбинация от шарени ризи с други дрехи.

Женствени и удобни: риза с пола

Риза на вертикални райета има ярко изразен визуален ефект строинцы, тя се превръща в женски костюм в двойка с пола. Привлекателно и секси изглежда риза, завязанная с възел на талията, може да се носят ленени или дънкови поли със средна дължина, с лек лък всеки ден.

Червена риза на райе

Риза, раирана пола,

Риза с бяла пола

и риза райе с пола

Провеждане на съответната работа, за да носят шарени ризи и пола от рипсено кадифе, комплект изглежда здраво, но оригинална. Риза на широко райе – тенденцията на сезона, това ще бъде добра ярко пола с клетчатым принтом или орнаменти. Комбинацията в една и съща категория, няколко щампи – това е много важно да се намери общ Забележка На чертежите.

Нов поглед към класиката в жанра: риза с панталон

Раираната риза с черни

Суитчър в ивица с бежевыми панталони

комплект дрехи

Модерен образ в класически стил

Запознат набор от шарени ризи и панталони могат да изглеждат свежо и вълнуващо. Просто изберете модел риза необичайно фасона, например, с дълги опашки, стига с многостранен ивици, или необичаен яката във формата на пеперуда. Необичайно изглежда риза в широка хоризонтална ивица, която идеално ще допълни панталони с контрастни ленти. Polusharovidnye в панталони, риза ще подадат случаен набор от лека небрежност и раскованности. Удобен комплект, получени чрез комбиниране на риза с трикотажным кардиганом.

Смело и предизвикателно: фланелка с къси панталони

Раирана риза с къси панталони

риза райе с жълти къси панталони

Как носенето на къси панталони на работа

Шорти с раирана риза

Класическа риза в райе изглежда перфектно се вписват в младежки комплекти с къси панталони. Можете да напълно да се носят в офиса блуза топ с лък и сако, съчетавайки ги с къси шорти – ще ефектен комплект за излизане, или корпоративно събитие. Комплект от блузы в хоризонтална ивица и светли къси панталони с необичайни обувки са подходящи за сбогом, и за повишаването на парти. За ежедневните бизнес-няма нищо по-лесно, отколкото да носят дънкови къси панталони с риза в райе.

Не е тривиално: риза с дънки

Раираната риза с дънки

Черни дънки с риза в райе

Ежедневни дрехи, определени

Бели дънки с широка риза на райе

За да изглежда оригинален на тениска с дънки, можете да изберете прозрачен топ, това ще направи образ на смел и секси. Небрежно риза prituplenny придава модерен начин на свобода и раскованности, за да допълнят комплекта по-добре лодката, за да изглежда елегантно. Удобство и красота са съвместими! Достатъчно е да се носят риза с окъсани дънки или расклешенной модели, за да изглеждат вярно.

За всички поводи

Дрехи, определени за есента

с какво се носят риза в райе през пролетта

Раирана риза – в основата на всеки женски гардероб. Тя ще бъде идеален подход, определени за студен сезон кожени палта, кожени якета или топъл пуловер, тя пусна шелф, яката и маншетите ще бъдат ярък акцент в прост набор.

Модерен комплект може да се събере, след като реши на комбинация от два вида ленти в комплекта са много на мода. Най-лесният начин е да изберете същите ленти в другата посока, за по-смели подходящи варианти с ленти с различна ширина и цвят, тук най – важното- знае кога.

Раирана риза в комбинация с пиджаком

риза райе с раираната пола

Вие винаги можете да намерите нетривиальный вариант, който ще изразите своята индивидуалност и да покажат познаване на съвременните модни тенденции.