женски тайни

мода

С какво се носят скъсани дънки: принципи на подбор на комплекта

Равни дънки отдавна са се превърнали в нещо основно, вие ги виждате в нашите офиси и в театри. Но изборът на такива дънки може да бъде трудно. Ще ви кажа, с какво да се носят скъсани дънки, принципите на подбор на комплекти за различни случаи.

Скъсани дънки са по-достъпни, но, за да изглеждате стилно, а не да се мърляв, трябва внимателно да вземем надмощие и аксесоари към брюкам. Всеки път, когато топ превръща в основен елемент, който определя тонуса и дестинация комплект.

Символ на свободата

Скъсани дънки

Скъсани дънки

Комбинация от скъсани дънки и свободен топ Джърси е олицетворение на кэжуал и младежки стил. За тези групи ще отговарят на широк туники, които носят небрежно, дънки или довършителни връзване свободен възел на талията, или тениски и потници в ивицата а-ла-тельняшка.

Скъсани дънки с червена тениска

Скъсани дънки с тениска на райета

Да се носят скъсани дънки с апартаменти и декорация в етнически стил, може да облекло за разходки, партита, пътувания. Тези комплекти дават ви свобода и раскованность.

С едно докосване на деловитости

Ако искате да се носят скъсани дънки на работа, трябва да се създаде образ, който ще помогне да се заобиколят офис облеклото. Топ за нуждите на работата, която трябва да включва типични бизнес стил: сака, бели ризи, големи чанти, обувки на плоска подметка. Сака по-добре да изберете не в строго делови и необичайна приятелка, например, е по-кратък, в ярки цветове или с щампи. Разбира се, в този си вид в офис на банката на работа и не дойде, и в творчески организации от подобен вид е подходящо. Момичета в якета и скъсани дънки изглеждат необичайно и впечатляващо.

Деним яке, и

Скъсани дънки с жълто яке,

Сини скъсани дънки с блейзером сьомга

дрехи със скъсани дънки сини

Секси управлява света

Тялото е виждал в размер на отворите по дънки, винаги привлича погледи. И ако носите скъсани дънки, krop-топ, разкриващ корем, вие ще получите красива еротика пътя, привличайки към себе си вниманието на всички. Създаването на такъв комплект, трябва да се знае мярка и бъдете сигурни в целостта на своята талия. Самият комплект е провокативен, така че трябва да се избегне засилване на впечатлението прекалено ярки цветове, големи бижута, прозрачни платове. Най-добре да изберете неутрален цвят и просто приятелка.

Скъсани дънки с топ

Скъсани дънки с бяла горна част,

Сини дънки с черен покрив

облекло с окъсани дънки

Изолиран

Дори в студено време, че момичетата не са готови да се разделят с окъсани дънки. Правилно! В края на краищата, тези панталони са страхотно в двойка с косухой. Можете да изберете брутален вариант – черно яке с метални обкова или по-меко – сако, кафяв или бежов цвят. Събиране на този комплект, Вие трябва да помните, че през отвори в гащите не е необходимо изрично да гледат през чорапогащник не е много добре, така че трябва да избират бельо максимално близо до цвета на купето.

Топъл комплект дрехи с дънки

топъл комплект дрехи с дънки

Скъсани дънки байкерские яке,

Скъсани дънки с яке

В студено драные дънки се носят топли вязаный жилетка или жилетка. За предпочитане е да изберете модел на свободния, той се вписва в един стил с дънки. Изглеждат добре скъсани дънки с частично облечен в дълъг пуловер. Тези комплекти са подходящи шапки, плетени калъф за шапки и барети, както и размер на чантата.

Дрехи, определени пролет есен

Дънки за мъже

Дънки с мрачен свитером

Сини скъсани дънки, пуловер

Класика в жанра

Традиционната чифт дънки и ризи никога не излизат от мода. Скъсани дънки чудесно се допълват шарени, дънкови или каре риза и. Тези комплекти могат да изглеждат по-мальчишески, ако ги носят маратонки или espadrilles. И може да бъде много женствена и стилна, ако добавите обувки на токчета и елегантни клатч. Днес реших да облека риза носи извън развязно или частично пъхната.

Дънкови облекла

Дънки с риза и свитером

Дънки, блуза

Сини дънки и риза

Какви обувки да се носят скъсани дънки

Монтиране на комплекта С тези дънки, трябва специално да се обърне внимание на избора на обувки, тъй като тя допълва стила на комплекта, а понякога и напълно се променя. Елегантни обувки на висок ток ще женска с обикновен лук с окъсани дънки и обикновена жилетка. Едни и същи дрехи с обувки на ниско движение ще изглежда доста обикновен.

Черни ботуши с окъсани дънки

Зелена чанта и сини скъсани дънки

обувки на висок ток с разкъсани дънки

облекло

Стилни обувки в ретро стил или стил на рокер дам скъсани дънки прост звук: от блясък до otvyaznosti.

Сини дънки и черни обувки,

Сини дънки с chinos