женски тайни

стил

С какво се носят туид яке?

Модни твидовые сако, създаден от Коко Шанел-легендарният моден дизайнер и художник на XX век. Днес тя е същата, като той е бил, той остава популярен като в класически и други стилове. Туид яке един от най-гъвкавите, най-модните и елегантни елементи на всеки гардероб – като женски, и от мъжки пол. Такива дрехи са подходящи за студения сезон. Плат тежка, плътна, предимно от вълна, затова яке ще запази силуета ви и ще служи на своята повелителка много последователни сезона.

Якета трябва да бъдат изработени от много качествен материал и специално. Може да се комбинира с много други неща, създавайки десетки образи и стилове. Да го комбинирате с почти всичко – кожа, коприна, кожа и т.н. комбинирате плат от различни материи и цветове.

Комбинацията # 1: turtlenecks и пуловер

За неформална обстановка ще отговарят туид яке с яка гърлото пуловер или яке+ пуловер (с под риза или без), както и класически дънки. Може би, универсален и стилен начин сако с дънки все още никой не е измислил:)

Комбинация № 2: бяла риза/блуза

Това яке може да бъде свързано с много стилове. Можете да изберете въз основа на ансамбъл за офис или за образа в стил casual. Двойката си с бяла класическа риза или шик блузкой. Той е много топло, така че не само, подчертайте стила си, но и ще осигури топлина и комфорт. Моля, обърнете внимание на модерен модел туид яке с налокотниками – това ще ви позволи да изглежда много стилно.

Комбинация № 3: пола и рокля

Друг класически вариант на тази якета е туид яке. Той е малко по-кратък, отколкото обичайната яке, но и вярно в ежедневния живот. Той често се съчетава с дънки или други тесни панталони, кожени обувки и големи чанти. Умело такова нещо върви добре с рокли и поли с различна дължина.

Комбинация № 4: палто/яке

Хубаво и топло туид яке като отделен елемент на облеклото може да се носи вместо якета. Но ако, например, един обикновен костюм от туид-двойку, а след това върху можете да се носят и с палто.

Имайки в гардероба си туид яке, можете да сте сигурни, че сте на модната вълна. Тази женствена и стилна. Ние сме съгласни със заповедите на модата Коко Шанел?