женски тайни

стил

Се научат да носят дълга пола: правила за комбиниране на смычки

Дълга пола изглежда добре по всяко време на годината, независимо дали е зима, есен или лято, и най-важното е, че те са подходящи за почти всички жени, най-важното е правилно да вземем надмощие и обувки.

За съжаление, лятото свършва прекалено бързо, понякога не ни позволява да се получи достатъчно прагове на сезона и леки рокли. През есента същото време проучвания на момичетата са принудени да ви даде най-различни панталони и дънки, забравяйки за женственост и изтънченост. Въпреки това, тези жертви не са необходими, тъй като вече няколко години не губят своето значение през есента и зимата на дълги поли, които не само запазват женствена елегантност, но и даряват топлина.Въпреки това, не всички момичета се осмеляват да закупите този облекло по простата причина, че аз не знам, какво да се носят с дълга пола. Ако по време на горещия период на годината успешни комбинации дават просто, с топло облекло вие не можете да гадаем. Така че нека по-подробно разгледаме този въпрос.

Есента лук: с какво се комбинират

Първите есенни дни, когато слънцето ни по-щастливи, но вече загряват забележимо по-слаби, вие все още може да се използва безопасно летните варианти поли, цветни и безтегловност. Можете да ги свърже с една и съща риза, добавяне на кратък сако или жилетка. Предпочитаната дължина до линията на талията, максимум-до средата на бедрото. Що се отнася до цвета, то може да бъде в близки нюанси, с които образът ще бъде по-романтични и нежни, и контраст, който, от своя страна, ще направи лук на по-ярък и изразителен.

Не е зле ще изглежда комбинацията на макси пола от деним риза може да победи по различни начини: да се направи панталони, повязывают на талията или заквасена край — всичко зависи от вашата фантазия и съответствието на всеки вариант на ситуацията. Още един оригинален вариант, отколкото да носят дълга пола през есента, ще дует дълги поли и якета, благодарение на които може да се направи някакво подобие на рок, и лук в стил хипи и вие, като най използвате деним блейзър или яке.

В края на „златни“ през есента, за да замени прозрачен и безтегловно тъканите дойдоха топлите варианти: кадифе, плътен памук, вълна, кожа или дънки. Рязко се променя и цвета, като кален времето не търпи яркост и наситени цветове. Подходящи са по-дискретни цветове и рисунки. Но, въпреки това спокойствие екипировки, и там има място за експеримент.

Един от най-успешните примери за това какво да се носят с дълга пола в пода ще пуловер. Най-горния вариант е по-голяма, задължителни и размери, много повече, отколкото е необходимо. За да победим такъв лък е възможно с аксесоари: шал на врата си, прикрывающими на врата или на колана, небрежно повязанного на талията. Във всеки случай, ще изглежда нежна и романтична. Въпреки това, на собствениците на пищна фигура е да се помни, че masculinist да добавите излишен обем, затова този сценарий е по-добре да се замени с нея дълго яке, което ще добави тежест и да направят образ на завършени. Трябва също да се отбележи, че тази комбинация изисква специален подход към избора на чанти. Нежелани варианти, като ефирен образ, от романтична дива в … Ами, най-малко романтично. Така че най-добрият избор е аккуратная чанта тип.

За работа и бизнес срещи, идеално комбинирани turtlenecks, които ще ви помогнат да изискан начин, при това без да му е прекалено строга. Най-доброто допълнение към това ще бъде пояс на кръста, който ще акцентират стройность фигура и ще направи прехода по-лесно и по-гладко.

Дует с върха на дрехи: с какво се носят дълга пола през зимата

Зимен микс може да бъде много разнообразна, защото в стаята мач дълга пола с нещо: ризи, пуловери, turtlenecks, допълва жакетом или кардиганом. Важното е, да инсталирате, да отговаря на мястото, в което сте заложили. Ще се съгласите, карирана риза или пуловер оверсайз-това не е най-добрият избор за офис, но седнал в кафене добре за тях.

Въпреки това, с горната дреха, той се различава по това, че тук промяна в настроението на макси пола значително се увеличава. Тя просто не търпи комбинация със спортни якета или просто „раздули“ версия на конвенционалните модели. Най-хармонично съчетание на шуби или палто, но си заслужава да се помни, че дължината е под средата на бедрото може да направи образ на твърде широки и просторни.

Много елегантна комбинация от дълга пола с палто. Тази комбинация ще бъде подходящо при всяка ситуация: на работа или на разходка в студа. И най-важното е, че в този случай допустимата дължина на експерименти, т.е. те могат да се опитат да „спуснете“ я до нивото на коляното или дори по-ниски — всичко зависи от хармонията на получените изображения.

Интересното е, че макси рокля изглежда в комбинация с кожа нос или пончо, обаче в последния случай, се опитайте да не стане твърде тежка, поради съраунд върха.

Любима клетка: с какво се носят дълга пола в клетката

Актуалността на този цвят не стихва за тази година. И ако година модел, има много варианти, през есента и зимата, бунт от цветове и шарки, това се смята за лош тон, защото задържан и елегантна една клетка се превръща в едва ли не най-популярните. Основният проблем е в избора на тази рокля, предполагам с кърпа, защото е прекалено стегнат, за да сведе всички усилия, за да не и се получи страхотен костюм в един вид клетка. Не е най-привлекателна перспектива, нали? Така че се опитайте да се даде предимство на модели, които подчертават женствеността и елегантността.

Внимателни трябва да бъдете и в комбинации. Самата клетка вече е самодостатъчна, защото претоварват облекло ненужни подробности явно не си струва, за да не се получи неловко и неприятно костюм, от която на човек му мержелее пред очите. Най – добрият вариант- обикновен покрив, допълнени от аксесоар в зависимост от пола. Това може да изглежда сходна цветова гама, и в присъствието на самата клетка.

Изборът на обувки: от мач на дължина макси

По този въпрос се води много спорове, но повечето експерти са единодушни за едно: по-строг костюм, толкова повече искате да го петата. Въпреки това, сезонност да се направят корекции в общоприетите правила. И ако през лятото експерименти никой не е ограничен, а след това с кои обувки да носят дълга пола през есента зависи изцяло от възможностите и от метеорологичните условия. Така, в самото начало, когато времето ни радва сухи дни, е напълно възможно да си позволи на „ниско движение“, облечена в балет апартаменти или espadrilles, а с настъпването на тиня ще бъдат най-удобни обувки с танкетке или токчета. Обувки или polosaty, добре се съчетава с общ начин-това също е напълно приемливо.

Не е най-желаната комбинация за дълги поли се считат за маратонки, ботуши ugg и груби, мужеподобные обувки, които могат да бъдат проследени на „не“ цялата женственост начин.