92bde8544d39ff15beb2080cfae620f3 - Силиконов сутиен
мода

Силиконов сутиен

Силиконов сутиен-това е мода на съвременната мода, която в сравнение с класически функции без презрамки и лямок, което позволява да бъде незабележим под дрехите си и, освен това, тя имитира ефекта и червено.

92bde8544d39ff15beb2080cfae620f3 - Силиконов сутиен

Откровеност съвременната мода изисква съответните промени бельо. И ако преди с отворен покрив, достатъчно, за да носят сутиен със силиконови бретельками или обратно, днес този модел едва ли смятат, елегантни и красиви. Но това не означава, че поради правилата за благоприличие на момите, чиито гърди не е било възможно да се откаже от бельо трябва да забравим за изрично облекло, тъй като те да помогне Силиконов сутиен. В сравнение със своите колеги, тази версия на сутиен все още е много млад, но той вече успя да спечели широката общественост. Въпреки това, много хора все още не са успели да се оцени новост, съмнения в неговата надеждност. За да се разсеят всички митове, нека да разгледаме всичко, което трябва да знаете за този елемент.

Силиконов сутиен невидим

Този вариант бельо абсолютно лишени от всички спомагателни механизми и чашката scrappeuses отпред прозрачна закопчалка. Има много проекти от чаша, с различни цветове и текстури, защото те могат да бъдат сравнени с дрешки. Той може да бъде напълно силиконови чаша голи или дантела или плат в различни цветове, съчетава в себе си всички тези модели липсата на презрамки и облегалката.

По този начин, този сутиен застегивается само върху гърдите, което го прави незабележимо дори и под най-Откровени рокля, и модел с много високо качество и са почти незабележими на допир. Гърдите се поддържа красива форма, без съмнение е относително ярък в гърдите, силикон в сутиена снимка може да се разсее.

2811d63df8b9e889a4b8d7178b5dc343 - Силиконов сутиен

Важно предимство на тези модели е не само създаването на форма, но и се увеличават по обем. Този ефект се постига чрез намаляване на гърдите до ключалката, и дори раздалечени, те могат да създадат такова привлекателно и секси деколте.

Надеждността на тези елеци, много хора се съмняват, и липсата на всички познати лямок може да изглежда като катастрофа. Всъщност, за определяне на сутиен, благодарение на специална самозалепваща се повърхност, която здраво „като“ с кожата, Освен това, че това е модел с възможност за закрепване на бретелей и облегалката. Същия силиконов сутиен може да се използва достатъчно дълго време, при това определяне не е засегната. Срокът на служба на сертифицираните модели могат да бъдат до сто чорап, но в повечето случаи това е броят на индивидуално и е посочен в приложеното ръководство, и модели за еднократна употреба, хонорар, който измие след употреба.

Правила за сутиен силикон внимателност

Като цяло, всеки модел се предлага с инструкциите за употреба и съхранение, но те рядко имат значителни различия. след всеки „освобождаването“ на тази бельо, тя изисква внимателно почистване. Но не трябва да се отнася към него с ентусиазъм, тъй като вътрешната повърхност на коляното достатъчно чувствителен, защото при силно механично въздействие може повредиться. По тази причина не трябва да използвате четка или четка за почистване, повярвайте ми, така че той не може да се замърсяват. Така че достатъчно го измива в топла вода с мек сапун и добре изплакнете.

9284d892693322cac4df61be1092cb81 - Силиконов сутиен

След това Силиконов сутиен без презрамки трябва да се окачат да изсъхне, така че да залепваща повърхност е защитена от прах. И трябва да я суха и не подсушете, а във втория случай, сутиен напълно ще загубят възможността за определяне. За да го носите, само след пълно изсъхване. И е желателно да се държи в една и съща кутия, в която той е бил продаден и раздават листовки вътре чаша native полиетилен, така че се опитайте да не се изхвърля веднага след покупката. Бъдете внимателни, залепваща част не е в контакт с тъкани, защото с помощта на сутиена, след това не работи, и процесът на пречистване трябва да се повтори.

Като носи такъв сутиен

Въпреки простотата на процеса на обличане тази бельо, да се надяваме, че все ще успее от първия опит, не е необходимо. По тази причина, се препоръчва за тренировки, преди да отидете никъде. В основата на един добър ремонт, на първо място, правилния избор на размер, тъй като това зависи от производителността последващ процес. Както предполагам с тази опция?

Въпреки факта, че тримерно окото елече се състои от пет стандартни размери, те могат да параметри значително по-малко, отколкото в конвенционалните модели платове. Защото, ако няма възможност да се опита (и в повечето случаи е така) е по-добре да с резерви в 1-2 размер в зависимост от обема и формата на гърдата. Въпреки това, ако прилепнала е възможно, обърнете внимание на собствения си комфорт, надеждност определяне на гърдите в различни позиции. Когато е правилно подбран размерът не ще има усещане за стягане, триене или друг дискомфорт.

Между другото, преди да го изберете да поиска консултация на продавача на магазина, вие търсите своя размер, всичко подробно ще разкажа и ще ви покажа, как да се носят Силиконов сутиен. И тогава изборът за вас, можете да го закупите в магазин или да поръчате онлайн. Важното е, че сте получили нужната ви информация.

7e56e2e2117ea1207ab057132ea3b871 - Силиконов сутиен

Сега да преминем директно към процеса на обличане заради неуспешен изход на последните Силиконов сутиен, отзиви понякога не са много положителни. За начало си струва да се подготвим кожата измийте старателно и подсушете. Не използвайте никакви козметични средства, тъй като те намаляват нивото на ремонт, а leaf може да лети по всяко време.

За разлика от стандартните възможности, тогава трябва отделно да се постави на всяка чаша, предварително премахване я с лепило страна. На гърдите трябва да става внимателно, като се започне от зърното, разглаживая към краищата. Закрепете двете чаши, можете да прикачите замочек, не забравяйте, че формата на гърдите ти дам, защото предвид на това трябва да се обърне, дори и в процеса на плетене, поддържащи гърдите, ако е необходимо. Също така се уверете, че и двете купички са на едно ниво, или след издаване бъдат изопачени, че ще бъде много забележим. Ако всичко е направено правилно, вие ще видите гърдите си прекрасен Силиконов сутиен с pushpam.

cecaa96c18904aed30083447eaa980ff - Силиконов сутиен

Не всичко е толкова просто и с отстраняването от чаша, защото след това съществува последователност от действия. Първо трябва да откопчавам закопчалка. След това много внимателно, като се започне отгоре трябва да отклеить чаши едновременно. Ако те оставят лепкави следи, те трябва да бъдат измити.

Силиконови сутиени без презрамки: за и против

Без съмнение, както и всички продукти, силиконови сутиени имат своите предимства и недостатъци, които не забравят. Но да започнем с добро.

На първо място, този модел е незаменима за отворените поръчки, които имат открита гърба или раменете. Огромно предимство може да се счита фактът, че той е напълно незабележим под прилепнали дрехи. Няма конци, които могат да притиска или выпирать, и постоянно се появяват кости. И при всичко това, той отлично се справя с функциите си, като се придава форма на гърдите и като се крият всичките му анатомични особености.

decf681a7a12e92eaf091523822869a7 - Силиконов сутиен

„Лъжичка катран“ – това е, преди всичко, че той не е подходящ за голям обем на гърдите, защото просто не са в състояние да определят. Хитрост на материала позволява да го носите в горещо време е непоносимо, тъй като кожата започва да се поти, а това се отразява негативно не само на неговото състояние, но е за ремонт, който е много по-слаба. Максималният срок на носене на такова облекло, не надвишава 8 часа, а за предпочитане е дори по-малко. Като дейност може да лети дори и с най-високо качество и надеждно закотвени в сутиен.

Това не означава, че е по-добре да се откажете от този на придобиване, трябва да се помни, че този тип бельо не е за редовното носене. И при правилна експлоатация и съхранение може да продължи ви достатъчно дълго време.