женски тайни

стил

Симулирана доходност и придават на гърдите с помощта на бански костюм повдигащ

Повдигащ е истинско спасение за момичета с малки гърди. Благодарение на този ефект в бански костюм ще се чувствате по-уверени и гърдите ще се превърнат в очите.

За да приспособят тяхната форма донедавна е било възможно само с помощта на специален бельо и походи на плаж е истинско изпитание за онези момичета, които природата не е овластена буйни гърди. Дизайнерите лесно да се реши и този проблем, предлагайки абсолютно безболезнен начин за излизане от ситуацията — бански костюми повдигащ. Се подготвя за предстоящия плажен сезон е в разгара си, но в края на краищата, не можем да губим от поглед на този полезен продукт.

Възможности push-up

С необходимостта от подкрепа и за създаване на красив гърдите, лицето не е само за онези момичета, които страдат от недостиг на обема на лицето. Дори по-голям бюст с несъответстващи плажен костюм може да изглежда много по-различно победа. Лицеви опори с различна степен на пълнота може да се реши съвсем различни проблеми:

Плътни чаши.

  Това е идеално за създаване на красиви форми за съблазнителни жени. Външно, тези бански костюми се различават само по-плътни чаши, плюс широки мрежи, които улавят и поддържат гърдите. Там няма нужда от допълнителни притурки, тъй като те могат да образуват грозно на гънки, и гърдите, просто ще изпаднат;

Двоен повдигащ

  Използва се, когато трябва да се увеличи с няколко размера. Често в такива трикове, към които прибягват тези, чиито гърди са загубили своята твърдост след раждането, храненето или рязкото намаляване на теглото. Допълнителни вложки ви помогне да създадете перфектен имидж и тези, чиято форма, ако не е достатъчно, буйни, предизвика недоволството му „любовници“;

  • За същия

Малки Гърди

  • имат нужда от „тежката артилерия“ — супер push-up

.

  Тайната е в това, че в допълнение към доста дебела чаша, след това е използвал доста дебела подложка. По този начин, пространството за рак на гърдата в елече и в областта на врата, като се образува красив кръг.

Материали могат да бъдат от силикон, гел или пяна. Последната по-уместно за бельо, защото тя бързо губи формата си и боята достатъчно дълго, че не е много удобно за плажен костюм. Най-често той се използва за производството на по-дебели чаши елече. За увеличаване на обема на най-често се използва специален ушния подложка, която може значително да деколтето. Удобството се състои в това, че при нужда те могат да бъдат отстранени, и самостоятелно регулиране на силата на звука. Същото е положението и със силиконови вложки: различна степен на запълване, които могат да бъдат коригирани, кратко време за сушене и дългосрочна операция. Единственият параметър, който те да се мерят с гел е, че те не са толкова естествени за допир. Гел ви позволява да прикрие малки гърди много по-ефективно.

Продължаващи модели

Такива модели в последно време малко изтласкани на заден план, давайки път на лидерство в минималистичен отделни параметри. Но в този сезон ще ни радват своите триумфальным завръщане, което означава, ще трябва да търсят себе си и корекция на модела. Фактът, че бански затваря цялото тяло, не означава, че трябва да се облича в пуритани облекло, защото коригиране на ситуацията ще помогне само една подробност – привлекателен leaf, който повдига и подчертава апетитни форми. Тук имаме три варианта:

Непрекъснат

  в класическия си проява, когато всички чувствителните зони да останат скрити;

Отслабване.

  Се различава от предишната версия с плътна тъкан, която ще ви помогне да скриете няколко допълнителни сантиметра. Проточи силует, ние също така се фокусира върху гърдите;

Монокини.

  Това е компромис между слитного и отделно бански костюми, когато на горната и долната част са свързани с ивица плат или никакви декоративни елементи, като дантела, мрежа, верига. Доста изкусителни форми може да се засили, като подчерта размер на деколтето. Но ние не трябва да забравяме, че е доста взискателна към фигурата модел, може да подчертае недостатъците.

Двойни бански костюми с ефект повдигащ

Ние не ще разгледаме всички възможни варианти на дъното, въпреки че в най-скоро време, силикон повдигащ разделите ще бъдат там (на бельо такъв ефект вече се продава на всички). В по-голяма степен на интересите ни гама корсажи, които ще ви помогнат да се подчертае красотата на гърдите си.

Класически сутиен. Неговата основна задача-да се определи, малко повдигнете гърдите и да се създаде секси деколте в областта на гърдите. В най-простата конструкция се състои от чаша пяна и се използва за поддържане на гърдите средни и големи размери. Бански костюми повдигащ със сила включени допълнителни вложки.

Триъгълници. Една от най-удобните модели елече, свързани с деликатна тъкан, но ръст през май и тук. Такива модели се състоят от чаша с гъста, че почти напълно покрива и поддържа гърдите.

Bandow. Отличителна черта на това елече е липсата на бретелей. Това не е най-добрият вариант за големи гърди, защото затруднения с поемането, но за малкия и среден – просто перфектно. Крехко момиче ще изглежда в този бански костюм е просто невероятно! Допълнителен обем се постига с комбинираното семена и гел или силиконови накрайници за уши. За да се справят с тази задача и декоративни елементи: ресни или големи петна.

Балконет. Този модел прилича на предишния, но тук вниманието е насочено към подкрепа отдолу. Обикновени или подвижни бретелями значително ще облекчи тази задача.

Правила за избор на

Никакви твърди правила няма, но ние решихме да се спрем на този въпрос по-подробно, за да се разсее най-основният мит, свързан с него. Той казва, че за да засили ефекта, трябва да си купите бански костюм, малко по-малък размер, отколкото това се изисква фигура. Но това е огромна грешка, защото той ще бъде не само изглеждат естетически, но и причинява голям дискомфорт. Правила за избор на елече много проста и се състои от трите „не“:

  Чаши няма къде да рисува или щракнете върху, за да бъде продължение на гърдите; презрамки не трябва да въедаться в кожата, Закопчалката не трябва да пережимать кожата и надеждно фиксиране на елече.

В противен случай, имате пълна свобода на избор, и да се отдават предпочитание на всеки модел, който ще подчертае всички изкушения на вашата фигура.