3ec009f6cc7452c21955a25f7f3ae5c7 - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща
мода

Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

Елегантност, малко скромност и мистерии, което е важно за всяко момиче на първа среща. Тези думи се въртят в главата ми при избора на дрехи, обувки и аксесоари.

3ec009f6cc7452c21955a25f7f3ae5c7 - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

По този начин, ще трябва да чакам заветната разговор за времето и мястото на срещата е посочено, викове „Ура!“ или „Уау!“ прозвуча. След изправен радост от това, че все още имате дата, обикновено започва да се преодолее паниката, на името на която е „О, Боже! Нямам какво да облека!“. Първо, успокой се, повярвайте ми, въпросът е Какво да се носят на първа среща, става почти преди всяко момиче. В края на краищата, ние всички се стремим да направим по-добро мнение, превръщането на тази среща в продължение на дълги и щастливи отношения. Именно затова в тънкостите на облекло за първа среща-това е толкова важно. С тях ние сега изследваме.

Избор Лук

По-добре, за начало, трябва да се разбере целта на вашата среща. Ако искате да съблазни и да мамят, т.е. без никакви ограничения, можете да носите всичко, което душата желае. Но ако чувствате, че стоите на прага на голяма любов, тук, да създаде свой собствен начин трябва да работим усилено.

c0cb23aa59f2caaf2b07419c803d7bd3 - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

162140839c091bd6e3bcad447824c3f2 - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

Да започнем с това, че, очевидно, трябва да се изключи. Разбира се, това ще бъде честно казано вулгарно и прекалено секси неща, защото вашият потенциален човек трябва да носят със себе си увлекателен разговор, а не да гледам през цялото време в дома деколтето. Защото първото правило за избор, какво да се носят на първа среща с мъж, е умереността. Дори ако имате да се похвали, повярвайте ми, да се хваля за това няма време. Трябва да чувствате тънката граница между „да“ и „не“ и баланс на нея. Така, казват категорично „не“ на мини дължина и директен приятелка, и всичко това заедно в едно украшение-това е едно табу. Преценете сами, в края на краищата, вашият мъж се обажда на вас едва ли мисълта за среща с момичето леко поведение, и да носи всичко това, ще изглежда по този начин. Същото се отнася и чорапогащи/чорапи в окото, приберегите им за бъдещето, те, без съмнение, е полезно за дома, разбира се.

08715f70b2e854a8f06a044f33e1ba6b - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

e0dafd823ae6e8f78ba272e1932c70d1 - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

Как ще облечем на първа среща момичето? Женски. Ако това е рокля или пола, дължината им трябва да бъде по-близо до коляното, не може да носи макси, които принуждават човек да мисли за красотата на краката си. Не трябва прекалено да избират странните тоалети, защото те ще бъдат от значение само в ресторанта или театъра, но и в кафе-сладкарница или парк, вечерна рокля ще изглежда, меко казано, не най-добрия начин. Затова преди да си изберете лук, потрудитесь да разберете какви планове имате на вашия млад мъж на предстоящата среща, а след това даде приоритет на всяко облекло. От това можем да се формулира второ правило-това благоприличие. Ако ще си спомниш за него, той никога не ще се появи в вземем това космато жилетка в жегата, само защото тя е много красива. Разбира се, това е утрированный пример, но водени от подобен принцип, не са чак толкова редки.

eb43650c3071272c9106bc3f481de9ed - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

ef7303541471b81fa81a2b599a1d4405 - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

Когато вие изберете как да се облече за първата дата, предпочитат платьям в пастелни цветове или смекчено тонове, тъй като те идеално подчертават мек и женствен начин. Въпреки това, ние не трябва да се стреми да изглежда перфектно, трябва да се опита да бъде себе си. В края на краищата, да носят неща, които носите, защото в тях ще е много удобно, така че още една причина за вълнение ще бъде по-малко. Нови непроверени екипировки най-добре да отложите за друг случай, тъй като не може да се предвиди, като през цялото време се носят, има случаи, когато те започват да се трият и натиск.

6cf53fe5dc889f0470314564039747fb - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

Специално внимание отделете на оперативна съвместимост неща, защото блуза шифон едва ли ще изглеждат елегантно, заедно с кроссовками, а ако това дуо може да се намира не толкова често, това спортно яке с балетками-това е широко разпространено явление. Защото трябва внимателно да се следи за това, че всички дрехи и обувки са били подбрани в същия стил „фюжън“ – това не е ясно на всички. Освен това, не искат да се обличат в отвисшую ризи или тениски с лозунги от типа „Металлики“, „крал и Шут“ и други подобни изказвания. Единственото изключение е предвиденото пътуване на рок-парти, където няма да се открояват от тълпата. В други случаи е по-добре да се откажат от тези неща, предпочита по-ограничени възможности. Знаеш ли, като че ли ние да не страдаме, когато мисля за това какво да се носят на среща с човек, един по един ни казват, че те предпочитат да виждат в обикновени дънки и топ/тениска/качулки, и всичко останало, те ще си помислят за себе си.

Обувки

Най-важното при избора на обувки за среща – това дори не е от значение в начина, най – важното- тя трябва да бъде удобна. Като цяло, повечето от първите срещи завършват или пеша, или в нея се крие, защото трябва да бъдат готови да отидат за дълго. Затова не поставяйте на нови неношеные обувки, независимо от това, колко вие не искате, защото това гарантира, че те няма да се трие ви в първите пет минути не в най-малка степен. И се залепят лепенка върху разбити крак, когато непознат човек не е много естетичен.

b7d09a85c5b7194094a07e46a1bef703 - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

77ce03ccffd0b5f35cc83bd1803daac8 - Скромен, но ефективен и елегантен облекло за първа среща

Същото правило се отнася и до височината на петата височина. Да го вземем в зависимост от ситуацията, тъй като високата родословни ще впечатляващо в ресторант или клуб и на разходка в парка или на реката ще бъде съвсем неуместно. Не забравяйте също така за растежа на вашия потенциален човек, защото носенето на ПИН, може да бъде много по-високи, и това едва ли ще се хареса на всеки човек.

Аксесоари

Те могат да бъдат използвани, за да се направи всякакъв образ на завършени. Въпреки това, губейки чувство за мярка може да се превърне от стилна дама на украсени коледни елхи. Така че, ако вече сте решили какво да се носят на първа среща с човек, опитайте се да допълват лук умерено количество аксесоари, оставяйки само най-скъпи украшения, големи обеци и десетки вериги на шията — всичко това е твърде много. Първо, човек може да реши, че това ще бъде „твърде скъпо“, а на второ място, това е просто вкус. Достатъчно е да се носят един пръстен, огърлица и кокетни обици, след това е вашият начин ще бъде елегантен и скромен едновременно, и това е, което ние ценим в хората.