женски тайни

мода

Слънчево жълто. Какви цветове да съчетае в облеклото

В дрехи с жълт цвят може да се комбинира с много цвят, най-популярни са: бяло, синьо, кафяво, сиво и бяло.

Топъл и ярък цвят, лятото топло, есента листата, цвят на радост и веселие. Разбира се, това е жълт. Човек не е бил на вкус намерите на пръв поглед е просто невъзможно, защото сигурно всеки има поне едно нещо от наводнена от слънцето цветове и множество нюанси. Въпреки това, ще се съгласите, изобилие от червен цвят, може да има подтискащ ефект, защото, за създаване на хармонично патрул, много е важно да се разбере, че се съчетава жълто в облеклото.

Какво означава избор жълт

Обикновено предпочитат този цвят дава весел нрав, да бъде лесно в живота. Той е в състояние да възбуди всички жизнени процеси и осигуряват енергия за действие. Затова я обичам толкова активни хора.

Жълти екипи, отпечатано в паметта, тъй като те са необходими в ситуации, когато трябва да се помни. Въпреки това, переусердствовав, може да се получи точно обратния ефект, защото пренасищане може да доведе до раздразнителност и враждебност на други хора към вас. Защото най-важното е чувството за мярка, обаче, това правило важи и за всеки цвят. Друга негативна страна е способността на този цвят ще предизвика недоумение.

Каквото и да беше, а за повечето жълто-цвета на хармония и топлина, светлина и безгранична радост, защото се научите как да създадете хармонични образи, той може да бъде просто уникален.

Това, че са еднакви с жълто облекло: комбинации с обхват на ахроматичен

Цвят на тази група в съответствие с най-способни да създават класически комбинация с почти всеки цвят. Не е изключение и жълто. Въпреки това, всеки от тях му дава специален, уникален характер, рязко се променя настроението облекло.

По този начин, в комбинация с черно-това е почти винаги класически и вечерни рокли. Въпреки това, тази комбинация не винаги е изгодно, тъй като всеки завой ще го лепне. Опитайте се да се избегне на хоризонтални ивици, които ще ви направят да изглеждате като оса, както и прекалено ярки или малки щампи, тъй като те са по-тежки лък по-добре, нека това ще обикновена неща. Много ще изглежда елегантно облекло, в което един от цветове доминира, а втората само допълва и завършва начин. Така, например, в бизнес черен костюм с жълта блузкой и жълти рокля ще бъде хармонично се сливат с колан и клатчем черен цвят.

Ако има цвят и се съчетава с жълто, сиво на цвят, с дуото на всяко облекло. Яркостта и наситеността на цветовете жълто, напълно да компенсира умереност и лекота в сиви тонове, като комбинацията е изключително хармонична и мека. Особено мек и топъл, прилича на комбинация от есента, когато жълта светлина, докосване, за да се проясни сивотата и унылость заобикалящата природа.

Дует с бял винаги се получава лек и ефирен, защото това е може би най-добрата комбинация за летни премени, които се отразяват на настроението ви. Обаче, ако всеки ден облекло в тези цветове ще безгрижно и в безтегловност, в по-строг стил, те са в състояние да добавите нотка на величие и съвършенство, но ако имате в сянката си злато, то това определено ще бъде страхотна комбинация!

Какъв цвят върви добре с жълти дрехи: хроматични тонове

Преди всичко ние трябва да се каже и за черно-бели дрешки, по-скоро го нежелано. Ако повечето нюанси на жълто, за да се създаде идеалният гама от собствени вариации на един лук – не е печеливш вариант. Фактът, че такова изобилие от жълти нюанси прави лук твърде „приторным“ и натрапчиви. На други ще бъде доста трудно да се съсредоточи в твоето присъствие, като цялото внимание ще се грижи за дрехите си, като по този начин „лоша услуга“. Така че, опитайте се разрежда облекло с минимум на малки части с различен цвят. А какви комбинации са най-успешни, нека да поговорим.

Без съмнение, печелившият дует ще синьо и жълто. Тази комбинация изглежда невероятно освежаващо и добавяне на яркостта в изображението на неговия собственик. Обикновено тези групи най-често се проявява през лятото, тъй като тя е красива изглежда на леките и въздушни тъкани. Обаче, облечен в светло сини дънки топъл лимонов пуловер, вие със сигурност няма да съжалявате, така че да не се поставя в рамки.

Колористы смятат комбинация от различни нюанси на жълто с кафяви толкова близо до него, почти класически, тъй като то е взето от самата природа. Защото от година на година, те се появяват в много колекции на различни дизайнери.

Но в комбинация с розово, се счита за доста спорно, защото не всяко момиче може да се чувства в този комплект е удобно. Обикновено тези елементи са склонни да избират нетрадиционни личности с нестандартен подход към всичко. Много ефектно ще изглеждат неонови нюанси на тези цветове, създавайки един незабравим начин за парти или дискотека. Въпреки това не си струва да експериментирате в тези стилове, които не понасят такава наглост. Ето защо, тази комбинация просто не е приемливо в класически или бизнес стил.

Също любителите на эпатажа ще са по душата на комбинация от жълто с червено или оранжево. Въпреки доминиращия характер на всички тези цветя, те могат да „съжителстват“ по същия начин. Очевидно е, че това трябва да бъде чувствителна, за да усети тънката граница между изтънченост и упоритост, а не преступать му.

Другата е „естествен“ резултат дует със зелен. И ако си мислиш за това, кой цвят е подходящ жълт цвят, тази опция се появява един от първите. Най-ефективно тези тонове изглеждат през есента, когато природата вече не е пълен с ярки цветове, а така искам лятото, топлина и цветове. Тази комбинация ще позволи лесно да издържат на всички вариации нюанси на всеки цвят, при това оставайки на височина.

Абсолютен хит е връзка, в една и съща страна, жълто и синьо, което е знак, даден ни от природата. Този диапазон на първо място ни напомня за лятото, включени съответно в повечето колекции този сезон. Въпреки това, умело различните нюанси, може да се създаде отличен бизнес лук или дори класически вечерен тоалет. За такива е по-подходящ дискретни нюанси на двата цвята, и в ежедневието на изображения, както никога са актуални ярки и наситени цветове.

В крайна сметка, жълта трудно се притеснявам лоша комбинация, така че не се страхувайте да експериментирате, защото те ще ви помогнат да създадете зашеметяващи снимки!