30882da3414e73a899e2cd1688c89bc9 - Спрей Stopsedin: да се отървем от белите коси, без боядисване
стил

Спрей Stopsedin: да се отървем от белите коси, без боядисване

Жените и мъжете сива коса отнема много нарушения. Има много инструменти, цвят сив. Възможно ли е да се отървете от побеляване на косата завинаги, восстанавливая им цвят? Разработчиците спрей Stopsedin сива коса казват, че той може. Ние разбираме, как работи това чудо-средство.

Спрей Stopsedin – това е иновативен дизайн, който ви позволява завинаги да се отървем от белите коси само за един месец, восстанавливая естественото производство на меланин.

Как работи това

Stopsedin инструмент, на базата на опита на народната медицина и козметологията, в съчетание с най-модерните технологии на 21 век. Същността на технологията се състои в стимулация на естествен косъм меланин, който осигурява пигментация.

Спрей е в състояние да преодолее загубата на пигментация на всички етиология: възраст, генетични причини, различни състояния и заболявания – той може да направи всичко. Stopsedin взаимодейства с основният протеин, който е косата и кератин, стимулирайки нейният естествен цвят. Той стартира процес на производство на естествен цвят на косата се дължи на влиянието на синтеза на меланин в организма. Това не се случва веднага, трябва да минеш курс на обучение с различна продължителност, обикновено за собствениците на светли косми тя накратко за брюнетки повече. Косата постепенно започват да се произвеждат в естествен цвят, което води до предотвратяване на побеляване на косата и съществуващата помощ. Разбира се, този уникален дизайн, който позволява да се отървем от белите коси, без оцветяване.

В състава на спрей

30882da3414e73a899e2cd1688c89bc9 - Спрей Stopsedin: да се отървем от белите коси, без боядисване

Спрей stopseen

Stopsedin-това е един иновативен продукт, който в неговия състав, не съдържа вредни химични съединения и вещества. Сегашната формула се състои от четири натурални съставки: инозитол, Амла масло, L-тирозин, биотин.

Инозитол

    • това е витаминоподобно вещество, което оказва мощно защитно действие върху космените фоликули. Той помага за възстановяване на косата и помага за възстановяване на цвета.

Масло От Амла

    • – ефективно укрепва косата, стимулира растежа. Главната особеност на този компонент е възможност за възстановяване на цвета на косата. Това масло също подхранва косата, възстановява тяхната структура, изглаждане на везните и задържане на хранителни вещества и пигменти вътре.

Тирозин

    • — е отговорен за образуването на меланин, стимулира производството и запазване на пигментация на косата. Тази аминокиселина е основен елемент в структурата на косъма и ги достатъчни количества, е необходимо условие за възстановяване и регенериране на косата.

Биотин

    е най-важният елемент, ограничаващ появата на сива коса. Този витамин участва в производството на меланин, увеличава производството на пигмент, осигурява възстановяването и запазването на естествения цвят на косата.

Този състав се предвижда да се отървем от белите коси по естествен начин, без да уврежда структурата на косата.

Начин на приложение

Спрей Stopsedin се използва върху чиста и суха коса. Преди употреба се разклаща добре спрей бутилка и равномерно спрей го в корените на косата. След това с лек масаж с пръсти, течност се втрива в кожата на главата и косата расчесываются. Действието на спрея започва от корените, те постепенно пигмент започва да се разпространява по цялата коса. Курсът е с продължителност 28 дни при ежедневна употреба. Хората с тъмна коса се нуждае от повече време за пълно възстановяване на цвета.