женски тайни

маникюр

Стилен дизайн нокти пролет 2020: ТОП-8 техники, тенденциите и модата на 100 фото-идеи

С идването на пролетта, цветова палитра и рисунки за нокти, се променя драстично. Заменя спокойни пастелни нюанси идват в лъскави цветове. Пролет е най-доброто време, за да направите своя имидж и стил-това е нещо ново, необичайно и интересно. Първите модни експерименти, изложени на ноктите, които се нуждаят от стилни и атрактивни нокти.

Красив и добре поддържан маникюр пролет 2020 г. е преобладаването на пастелни тонове, не са прекалено наситени, но топли и пъстри. В тенденцията приятни, деликатни цветове: розово, лилаво, мента, светло синьо и много нюанси. През пролетта 2020 г. все още в приоритетите на сладки снимки на плюшени мечета, пеперуди, цветя, обемни модели на 1-2 ноктите, и т.н.

Класически вариант за пролетния маникюр 2020 г., ще бъде с френски маникюр или лунен дизайн с цветен модел, омбре, дантела. Независимо от избраната от ноктите важно да се спазва основното правило е да изберете нюанси на гел-лак и цялостната цветова палитра. В нашето ревю ние сме подготвили 100 стилни идеи за пролетен маникюр-2020, която ще ви помогне в създаването на собствените си нокти.

Великолепен син маникюр пролет 2020

Основният тон на пролетта 2020 година ще бъде в синьо, и на ултравиолетови лъчи, основен цвят на палитрата Pantone. Син е очарователно със своята дълбочина и собствени специални обжалване. Пролет нокти преобладават нежните нюанси на синьо омбре. Интересно изглежда маникюр „котешко око“, но не и в наситен цвят, с тъмен оттенък и нежните нюанси на: васильковый, морски вълни, небето и други.

Да играе на контраст, за да добавите синьо до лилаво и лилаво нюанси. Красиви и ярки пролетни прилича на комбинация от синьо с оранжево и бял цвят.

Пролетен маникюр 2020 с фолио

Фолио и други блестящи декор – горно покритие, което бързо набира популярност сред модата. Освен това, да се направи такъв дизайн може да се сами, с помощта на обичайните фолио. Използвайте го, за да създадете блестящо шарки, щампи, нарязани на фолио на малки парченца и да се създаде ефект на ноктите „счупени стъкла“. Ако желанието се занимавам с фолио абсолютно не, това може да ограничи камифурано, че в продължение на няколко минути, за създаване на ноктите нюанси невероятна красота.

Модерен пастелно маникюр пролет 2020

Всеки нов пролетен сезон носи със себе си свежи идеи за маникюр пастелни, много меки и леки. Красива и по детски мило тя ще изглежда с дизайн монотонно върху ноктите, дизайн на нокти с омбре, геометрия, минимализъм. Важното е не теглото на ноктите-това са сложни и причудливи модели, с няколко „въздушни цветя“ модел, микро-цветя, абстрактни петна или по-романтичен монограм.

Маникюр с негативно пространство: модерен маникюр пролет 2020

Искате да си маникюр изглеждаше наистина атрактивно и модерно? След това просто трябва да се обърне внимание на дизайна на нокти с негативно пространство. Маникюр отрицателно пространство-това е конструкция, сенчести места. Двойката му с Цвят-блокове, опушен покритие, черен матиран лак, геометрични и растителни орнаменти. Това е маникюр с негативно пространство са украсени невен повечето модели на модни отразен в Милано и Ню Йорк.

Стилен пролетен цветен маникюр 2020

Скъпо, не е нито един пролетен маникюр, защото той е най-подходящ и очевидно шаблон за ярка нийл арт. Но цветя-това е цветът на омраза, на един и същи цвят може да изглежда по различен начин в идентични на пръв поглед нокти.

Вашият маникюр ще изглежда страхотно, ако я украсите:

    едно голямо цвете-това може да бъде прекрасна подробен роза, божур, Орхидея нежно клонче с листа е идеален за маникюр в минималистичен интериор в пастелни шаблон с цветя – използвайте плъзгачи, ръчно ефективен модел на четката

Не е задължително де всички нокти, цветята, вид на обратната тенденция на сезона. Маникюр трябва да бъде обмислено до най-малкия детайл, защото трябва да мине най-малко 3 седмици. За да е по-лесно да се реши, ние предлагаме едни от най-атрактивните идеи за пролетен маникюр 2020.

Стилен пролетен маникюр с 2020 точки

Нова тенденция пролетния сезон 2020 – маникюр с точки. Това не е новост, тъй като ноктите на изкуството се срещнаха на ноктите модата, но маникюр пролет-2020 има за цел да промени отношението към тези прости геометрични фигурам.

Сега невен модата красят не са големи точка по няколко парчета на ноктите, и множество малки точки, които заедно създават невероятни модели mehendi. Просто вижте как само изглежда маникюр с точки дизайн. Използвайте красивите примери за датирането на ръцете и тялото и ги поставете върху ноктите. Много красив модел изглежда прекрасно на светлината на фона на рисунката се изпълнява с дълбок черен лак.

Прост геометричен маникюр 2020

Геометрия във всичките му проявления отдавна е „на живо“ на ноготках модата и, изглежда, са били изчерпани. Въпреки това, има дами, които не желаят да се разделят с красива, идеално гладка линии, триъгълници, цвят-блокове и други модели.

През пролетта на 2020 г. в тенденция тандем геометрия и минимализъм. Луксозен дизайн-просто чифт гладки ленти и прости геометрични фигури на 1-2 пръста. Задължително допълнение такава нийл-арт ще бъде златен или сребърен лак, запълване на кухината на геометричен дизайн.

Стилен мраморен маникюр пролет 2020

Мраморен дизайн – още една новост, която постепенно премина от зимата ноктите през пролетта. Че уловил въображение мраморен маникюр, повечето модата? Всичко това благодарение на уникалност на всеки дизайн, защото фигура всеки път се появява отново, е отговорност на ноктите съвсем непредвидимо.

Що се отнася до цвета, тенденция пастелни нокти с розови и бели или светли с мента, розов, зелен, син и черен, като модел за рисуване.

През пролетта 2020 г. не очаквайте шокиращи тенденции и дизайн. Нокти изкуство, които са украсени невен модата през зимния период до 2020 г., постепенно се премества на пролетни образи. Момичета, само експериментират с готови цветове, техники и модели.