женски тайни

маникюр

Стилен дизайн нокти за летен педикюр

В подготовката за летен сезон, всяко момиче се нуждае не само да обновите гардероба си, идващи от модните тенденции за предстоящия летен сезон, но и да се мисли за педикюре. В края на краищата, открита лятна обувки изисква, за да направи краката ви са красиви и добре поддържани. Какви са възможностите за лятото педикюр ще бъде актуален през 2018 г.?

 

Светъл монохромен педикюр

Най-лесният вариант педикюр ще бъде трайно покритие на ноктите е една от най-модерните нюанси. В първата половина на лятото ще бъде от решаващо значение, червено, розово, синьо, лилаво, оранжево и всички нюанси на newmovie. Близо до есента ще стане популярен повече, отколкото на тъмните цветове: син, кафяв, черен, вино.

При желание, един на ноктите да се съчетаят няколко цвята. Боядисване на ноктите в нюанси на един цвят, или да играете в контрастира.

Пастелни педикюр

За да направите стилен и атрактивен педикюр в пастелни цветове, не трябва да бъде майстор. Достатъчно е няколко nadovich лак, за да направите един прост модел и имате уникалната педикюр. Днес в тенденция жълто, мента, праскова, розово и лилаво нюанси. Те могат да бъдат използвани самостоятелно или в комбинация помежду си. Перфектни пастели педикюр ще се превърне в класически френски.

Френски и лунен педикюр

Тези опции са станали вече класически. И всичко това, защото те са еднакво ефектно изглежда във всяка ситуация и с всеки дрехи почивка. Не е задължително да се използват традиционните пастелни тонове. Линията на усмивката може да бъде винаги смели и ярки нюанси.

По същия начин може да се направи лунен и педикюр. Заедно с пастели, тук можете смело да експериментирате с ярки нюанси. Стилно и необичайно изглежда лунен педикюр с двоен отвор.

И дизайнери на ноктите сигурни, че в дупката, ноктите или усмивка, не е задължително да бъде във формата на полукръг. Не по-малко впечатляващи той ще изглежда като триъгълник на това място. Той може да бъде оставен напълно небоядисани или боядисани го студен оттенък. Освен това, като френски и лунен педикюр може да бъде украсена с пайети или рисунки.

Градиентный педикюр

Първата година на върха на популярността омбре. И това се отнася не само за дрехи или оцветяване на косата и педикюр. Ефектно ще изглеждат комбинация от 2-3 подобни цветове с неясно чужбина. Докато стилисти твърдят, че този преход е постепенен.

Заедно с класически педикюр в омбре стил, през 2018 г. това ще бъде действително хоризонтална или вертикална растяжкой цвят. Но на какво ли не са спрели, е важно да избраният дизайн в хармония с обувки, в противен случай педикюр ще изглеждат нелепо.

Геометрични фигури

Днес много популярни са различни геометрични фигури върху ноктите си. Това могат да бъдат както прости линии, и на зигзаг, кръгове, триъгълници или етнически мотиви. На снимката изглеждат по-богато и ясно лакове могат да се комбинират с контрастни цветове. Ако сте сигурни, че ще могат да рисуват такива картини, можете да използвате специални шаблони или стикери. Фин грах или по-големи кръгове се прави в начина на случайни бележки.

Флорални мотиви

Сред най-обичаните момичета винаги са били на флорални мотиви върху ноктите си. През лятото може да се играе с много ярки цветове, като едновременно се съчетават по един маникюре няколко ярки лакове за нокти.

Тя може да бъде както примитивен листа и цветя, и неясно цветна снимка. Освен това, можете да използвате стикери във формата на цветя. Но в този случай те трябва да се фиксира отгоре безцветен лак или специално покритие.

Не е задължително да рисува цветя на всеки ногте. Достатъчно ги украсяват големи пръстите на краката, а с друг, за да навредят на черно покритие.

Педикюр празник

Основната тема на арт-дизайн за ноктите през лятото, разбира се, дългоочакваната почивка. В същото време, всяко момиче иска да изглежда зашеметяващо. Подходяща в този случай ще бъде тема на тропическа ваканция или морски круиз. За морски теми включват чертежи на котвата, вълните, залез слънце, Палми и т.н. избор на модел и цвят ще зависи от основната идея. Можете да го допълнят стикери или кристали във формата на раковини.

Действителното рисунки за педикюр

Сред тематични изображения, които са актуални за лятото-това е фигура на ноктите на сочни плодове и ягоди. Много често на ноктите може да се види картина от цитрусови плодове, ягоди или диня. Не по-малко популярни ще бъдат различни насекоми и пеперуди.

Всички по-големи фигура на краката трябва да се прилага само на палеца. Ако шаблонът има скромен размер, например, ще бъде зелен грах, вълни или дребни цветове, можете да опитате да поставите вашите снимки на всеки пръст.

Педикюр с кристали

Момичетата винаги искат да изглеждат оригинално и ефектно, можете да украсите с педикюр с кристали, пайети и камъни. Те могат да бъдат чудесно допълнение към яке и добре се съчетават с бели, сини, розови и оранжеви нюанси. Но ярки цветове, като синьо и червено, те ще изглеждат не по-малко впечатляващо. За да не се претоварва начин, това е достатъчно, за да нанесете кристали само 1 пръст на крака.

Ефективно на краката ще изглеждат блестящи педикюр, който в комбинация с леки сандали може да увеличи годишният начин.

Педикюр в ориенталски стил

През 2018 г., дизайнери предлагат да се обърне внимание на ориенталски стил на нийл-арт. Тази конструкция предполага използването на лакове в студени нюанси, които се съчетават с пайети и етнически модели.

Независимо от това, кой дизайн предпочитате, е важно да запомните, че зрелищно и атрактивно тя ще изглежда добре само върху поддържани крака. Ето защо, преди да нанесете педикюр, е важно да използвате специални маски, които ще хидратира кожата и я прави гладка и красива.

А какъв педикюр предпочитате?