женски тайни

маникюр

Стилен маникюр с до: 100 лесни идеи за зашеметяващ дизайн

Маникюр за много популярен сред момичетата, които предпочитат необичайни и лъскави нокти изкуство. Наистина, тези малки мъниста изглежда страхотно на ноктите стилно и привлекателно. Привыкнув до лесен френски маникюр или лунен маникюр момичета ще оценят стилен маникюр с к.

Днес нийл-магазини, можете да намерите голямо разнообразие от широк Булганак разнообразие от цветове. Мъниста – големи възможности за експеримент, защото всеки път, когато декорация с малки камъчета, за да изглежда оригинален и стилен.

Кои топки и как да ги използвате

Маникюр с До нарича хайвер маникюр. Декор представлява специални топки, в различни цветове и размери. Малки гранули, много подобни на топки на хайвер, тази конструкция е получила името си.

Често дизайнер използва мъниста, черен или червен цвят, които изглеждат изключително благородно и богато. Но черно-червен дизайн не е единственият, който може да се похвали с хайвер маникюр. С гранули само 2 цвята, можете да създадете невероятна красота ноктите.

Дизайн bolonkey е един от най-лесните. За създаването му не е задължително да притежават артистични умения или мучатся с рисунки. Само на няколко минути от времето си и ефектен дизайн са готови.

Уви, маникюр да не са толкова трайни, как класическите техники. Държа на тази конструкция ще бъде не повече от 3 дни, така че аз често правя го за специални случаи. След 3 дни бисеринок постепенно ще се освободи, особено по ръба на нокътя. За да маникюр с гранули се провежда 3 пъти повече да се използват за дизайна на гел-лак.

Маникюр с До определено изглежда интересно, но има съществен недостатък. Големи мъниста, да се придържат към косата и дрехите, те могат случайно се развали чорапогащи.

Маникюр с гел лак с К: какво е необходимо за брилянт дизайн

За да създадете маникюр с помощта на ви трябва:

    мъниста са основен елемент в дизайна. В нокътната магазини може да се намери огромно разнообразие от Булганак, чиято стойност е относително малък. Използване на гранули, от пастелни и ярки нюанси, малки и големи, матирана и лъскава. базов гел за нокти цветен гел за нокти, четка за премахване на излишната мъниста

Маникюр за по следния начин:

    на ноктите се нанася основния слой лак, се суши в LED лампа се прилага на нокти с гел-лак избрания от вас цвят в два слоя веднага след нанасяне на втория слой, обхванати ноктите до печката. Плътно притисната към ногтю. ако е необходимо, настройте позицията на Булганак, с помощта на портокалови пръчици или четки, когато на втори слой гел-лак С До окончателно да изсъхне покриване на ноктите закрепителем

Разбира се с довършителни работи ноктите не са толкова блестящи, но дизайнът ще продължи много по-дълго. И катышков ще бъде по-малко се придържат към дрехи.

Красив дизайн с кристали и

Комбинация от Булганак и кристали изглежда просто шик. Обикновено, в такъв проект кристали играят важна роля и мъниста като допълнителна декорация.

Красив маникюр в червено, лилаво, бордо, розово, тюркоаз цвят На злато, черен или тъмносин цвят. За да се изпълни този вид дизайн себе си, без необходимия опит, е доста проблематичен, така че, ако искате да видите по ноктите е много атрактивен лак за нокти, тогава се обърнете за помощ към специалист.

Стилен маникюр с черно към

Маникюр с лъскава болонки най-доброто, което можеш да се сетиш за шик празничен вид. Черни мъниста просто се допълват официално навежда, където основен критерий за красота е скандално и благородно.

Маникюр с черен се препоръчва за покриване на финала на переливы блестящи камъни изглеждаше топла и в затворена стая под светлината на прожекторите.

Стилен маникюр с розов и бял до

Често мъниста се използва за украса на сватбен маникюр. Розови и бели мъниста, подходящ за това е перфектно. В изпълнение на бели гранули изглеждат много е красива и сладка.

В сватбени и други празнични пелети конструкция не непрекъснати покрития, и се използват, за да се подчертае шарки, цветя и дантели.

Ярък многоцветен дизайн с до

Можете да намерите комплекти с цветни, които съдържат 3 или повече цветове. Тези питки ще стане прекрасна украшение за вашата ежедневна и тематичен дизайн. Украсете ноктите си с непрекъснато покритие на гранулите за всички или невен красят само няколко пръста.

Маникюр 2019: комбинация от най-популярните техники за дизайн на ноктите

Маникюр винаги хваща окото. Пелети, дори и най-малките изглеждат много по-познати на искри или carefulyou. Така че, ако сте решили да използвате в краката мъниста, те заемат една от главните роли.

Не забравяйте, че в допълнение към зърно в дизайна не трябва да е други големи декор, например, мазилка или по-големи камъни. Бисер трябва да се впише хармонично нокти, за Да не развалят красивата игра на цветове.

Мъниста страхотно се съчетават с класически техники за маникюр, като френски, лунен, омбре. Подчертават брикети „линия на усмивката“ или лунулы, не кант, флорални или геометрични модел. Блестящо гранули, изглежда страхотно с матова повърхност. Те обновяване на дизайн, направи си визуално по-трудно. Не по-малко привлекателно изглежда маникюр „котешко око“ с декор Булганак на 1 пръст.

Маникюр за трудно се дължи на ежедневието нокти артам, защото големите частици винаги ще се придържат към дрехите и косата. След тези тестове едва ли ще искате да направите дизайн с гранули следващия път.

Използвайте мъниста ритам parizovce декор на ноктите или да твърди лак с гранули, ако говорим за стил на нийл изкуство за млади парти, абитуриентски бал, Halloween, или други събития, където е paganotti и неповторимост начин.