женски тайни

маникюр

Стилен маникюр за септември: най-добрите идеи на 1 септември и не само

Септември-това е преходен период между горещо лято и студена октомври. Хаотично време този месец прави всеки ден, за модата, за да излезе с нови образи. Освен това, през септември, а учебната година започва за много момичета-важен въпрос е – какъв маникюр ще бъде актуален през този период. Не изостават и от своите бивши и учители, които искат да празнуват начало на учебната година с отличен дизайн на ноктите си. Ако не принадлежите към тези две категории, не е страшно. За модата, които искат да изглеждат стилно и привлекателно в този септември, ние сме подготвили галерия на модерните нокти.

Стилен маникюр в септември: основни тенденции и техники в сезон

Безспорен фаворит за есенен маникюр с метален ефект. Ако целта ви е да направите впечатление и да покажете, че не сте далеч от световните тенденции, след което просто трябва да попълни си косметичку златен или сребърен лак.

В допълнение към традиционните „Блестящи“ на мода бордо и синьо светещи переливы. Този ефект се постига с помощта на специални гелове, утырок, фолио и други инструменти за маникюр.

Стилен маникюр в 1 септември за високо

Първи септември за повечето от момичетата-това радостно събитие. Ваканцията свърши, колкото и невероятно изкуство на ноктите, това е време за умерена цветова гама и са пълни с духа изследвания. Маникюр на 1 септември, може да бъде като тематичен и неутрална, така че след линии не изваждайте дизайн, запазвайки го за ежедневни тренировки.

  

Твърди sudovy маникюр на 1 септември

Светли, приглушени нюанси – големи фаворити училище за маникюр. Освен това, sudovy маникюр тенденции през този сезон. В цвета на лака да изберете въз основа на цвета на кожата. Лак трябва да бъде на няколко по-леки тонове. Момичета перфектен маникюр цвета на прашна рози, кафе с мляко, синьо акварел.

Модерен маникюр на тема училището

За създаването на този дизайн. Достатъчно за покриване на ноктите обикновен лак, е желателно лека и тънка четка, за да се възползва от тях формули, линии, букви и т.н. можете да използвате всичко, което е свързано с училището. Този дизайн е подходящ висши момичета, ученици 7-11 клас.

 

 

Маникюр на 1 септември със стикери

Ами, ако художествени способности не, тогава на помощ идват етикети, които в големи количества се намират в ногтевом магазини. Етикети просто се придържат на ноктите, предварително покрити с лак и приклеила с безцветно покритие или покритие.

Как да преподавател по маникюр на 1 септември

Първи септември – емблематична събитие не само за студенти, но и за учителите. Те също искат да изглеждат празнично и привлекателна. Учителите, за разлика от учениците, не мога да си позволя на първата картинка. Оформяне на ноктите трябва да се извършва в тихи и прости цветове.

Мисля си за маникюр на първи септември, учителят трябва да се ориентирате към минимализъм и доказани технологии, като например френски или лунен дизайн. Всички експерименти в маникюре не са добре дошли.

Тематичен маникюр на 1 септември за учители

Ако студентите тематичен дизайн включва в себе си различни формули и писма, с учителя е достатъчно, за да рисувате по ноктите си есенни листа. Този дизайн е подходящ за почивка, изглежда стилно и сдържано.

Стилен геометричен маникюр на 1 септември

Елегантно и грациозно, тъй като изглежда маникюр с геометрия на ноготках учители. Геометрични фигури на върха на популярността в есенно-зимния сезон, така че, не се страхуват да се ноготках линии, квадрати, ромбове и други фигури.

За да създадете невероятно стилен дизайн мач на геометрията и метален декор. Това ще направи линия блестящи ленти, сложете фолио на nameless на меча, или използвайте топ този сезон техника на счупено стъкло.

Френски и лунен маникюр на 1 септември

Такива доказани методи, френски и лунен маникюр никога няма да ви разочарова. Дизайн може да се използва като линия по повод началото на учебната година, и да оставите този нийл-арт за ежедневна работа.

Строг дрес код в училище на живот не позволява на учителите да направят твърде много на дизайна, така че най-добрите нюанси за френски и на лунния маникюр ще бъде пастельная цветова палитра, сиво, синьо. Ако обикновените съвети ви е дошло до гуша и искате да добавите малко индивидуалност и чар на вашия образ, а след това да използвате голографическую лента, за да нанесе линия усмивка.

Маникюр за септември 2018: идеи тенденции за стилни нокти

До края на лятото, цветовете, които постепенно тускнели и това въпреки всички усилия на стилисти диша през есента и изображения с ярки цветове. Заменя неонови и ярки цветове на горещия сезон идва задържан цветова палитра, изпълнен с кафяво, сиво, синьо, бордо тон.

 

Главният тренд на сезона – червено нокти. И колкото по-богати и насыщеннее оттенък, толкова по-ефективно ще изглежда маникюр. Актуални като плътен цвят дизайн на гел-лак с малки инкрустация пайети и сложни нийл-арт през есента-тематични щампи.

В сезона на тренда твърде обемен дизайн с големи кристали. Единственото изключение е, това е празнична нийл-арт със заострени камъни.

Стилен нов есента на 2018 г. бях на маникюр в техниката на счупено стъкло. Тя съчетава в себе си няколко тенденции – блясък във всичките му форми и дискретни нюанси на ноктите. За да се създаде модерен дизайн, с помощта на лилаво, синьо, розово цветове.

Нито есенния сезон не е без тематични нокти, има за цел да придадат специална атмосфера на топлина и уют. Става дума за проекти с есента листа и флорални щампи. Трябва да се избягва незначителното цветове, като се използват оранжево, синьо, бордо тон. За създаването на тези нокти, акрил използват пясък, етикети, фигура фигура акварел.

Маникюр през септември – най-универсалният и обширна категория в ноктите. В този период е позволено всичко, от нежни пастелни дизайн благороден бордо лак за нокти с россыпью малки камъни. Особено популярни са тематични проекти от 1 септември, което също позволява малко повече от класическия плътен цветови варианти. Приветстваме есента с богата цветова палитра, много идеи за нокти-арт и да ги сложите на ноктите.