женски тайни

маникюр

Стилен мраморен маникюр 2020-2021 година: най-добрите идеи за дизайн на ноктите стил

Във връзка с въвеждането на мода тенденция на естествени нокти дизайн, не отстъпва своите позиции в сезон 2020-2021 г. модерен мраморен маникюр или така наречените дизайн в стила на мраморно камък.

Красив мраморен маникюр-това е необичайно петно на ноктите си, имитира повърхността и модели на естествени камъни.

За да създадете мраморен ефект на ноктите си ще се нуждаят от съвсем малко-два или повече контрастни цветове лак за нокти, малко умения и способности. На пръв поглед може да изглежда, че за изпълнението на мрамор дизайн на ноктите е само в Pro, но това не е така.

След избора на подходящ и високо качество в няколко цвята лакове, малко след като усвоите нова техника, за да се създаде „мрамор камък“, може дори у дома да извърши всички необходими мраморен маникюр.

Елегантен и дискретен маникюр мрамор камък изглежда много специални, дава усещане за загадочности и мистерия, идеален за момичета, които предпочитат дискретно и достъпни за нокти.

Това също допринася за палитра от нюанси, който е в основата на оригинален мраморен маникюр: бежово, сиво, бяло, черно, бледо розово.

Но ако искате да създадете един интересен и запомнящ мраморен маникюр 2020-2021 г., използвайки като основа за мраморно маникюр или се допълни, цветни и дълбоки тонове на зелено, синьо, червено, снимки от които можете да видите в галерията по-долу.

Мраморен дизайн на ноктите може да се създаде на всички пръсти едновременно или само от едно или две – колкото искаш. Като добавка към “ маникюр „мрамор камък“ можете да използвате wterse на отделни части, с огледален блясък.

В допълнение към Вирки, мраморен маникюр, За разнообразяване и разкрасяване ще помогне на ленти или нишки от злато или сребро цвят. Той също така позволява минимален брой орнаменти във формата на малки копчета на един или повече пръсти.

Предимство изискан мраморен маникюр за сезона 2020-2021 година в своята универсалност – този дизайн е подходящ за всякакъв вид събития, както за бизнес срещи, така и за празнични поводи.

Освен това, модерен дизайн нокти в стил „мрамор камък“ е чудесно изглежда на всяка дължина на ноктите, от къси до дълги. Особено стилно мраморен маникюр допълва горещ, заоблени и пирони от гробищата, което ги прави стилни и шикозни.

Че мраморен маникюр в сезон 2020-2021 година предпочитате: елегантен и тих, с акцент нокти в ярък цвят, ивици и нитове си писалки ще изглежда стилен и невероятно.

Ние ви предлагаме най-добрите идеи мрамор дизайн нокти 2020-2021 в различни нюанси и различни ноготочки, сред варианти, от които са длъжни да търсят себе си изискан нийл-арт стил мрамор камък.

Как да мрамор дизайн ноктите: Идеи и съвети

Красив мраморен маникюр изглежда невероятно и привлекателно, което води до особен интерес и възхитените погледи. Дизайн ноктите на мрамор, камък може да изглежда сложна за изпълнение, но бързам да ви уверя, че това не е така.

Въоръжени с всички необходими след запознаване с възможни методи, за да мраморен маникюр, който е подробна онлайн в ревюта, видеоклипове и описания, вие ще можете да създавате невероятни мраморен маникюр себе си.

Капитанът на маникюр ни предлага няколко варианта, как да мраморен маникюр и създаване на желания ефект цените естествени камъни ноготочки.

Известният воден път изграждане на мрамор, лак за нокти, използвайте парче полиетилен, за да се постигне мрамор нийл-арт все още е възможно, с помощта на специален гел-лакове.

За да създадете мраморен маникюр имате нужда от основен слой, най-малко два цвята лак контрастни цветове – една базова, друга за създаване на разводите и, разбира се, купички с вода (по първия метод) или парче полиетилен (за втория вариант мраморен маникюр).

За изпълнение на мраморно маникюр е необходимо през няколко етапа: първо се прилага основа, след това желания от вас нюанс на лака, изчакайте, докато изсъхне.

В приготвената вода, нанесете няколко капки лак в различни цветове, и натопи пръста си във водата, така, че филмът се образува от лак на повърхността на водата, на нагатаке.

Моля, изчакайте, докато всичко изсъхне, чиста пръст от излишък лак и следват с най-високо покритие.

По начина на изпълнение на мраморно маникюр с полиетилен, е необходимо да се създават модели на нагатаке с помощта на смачкана пластмасова част, promokaly лак, нанасяне върху повърхността нджатаху.

По този начин, модерен и стилен мраморен маникюр за сезона 2020-2021 година ще можете да носите сами без много шум в къщата.

Нека да разгледаме най-красиви идеи, мрамор дизайн нокти 2020-2021 година в различни стилове и за всеки вкус, демонстрира най-добрите майстори маникюр бизнес.

Стилен бял мраморен маникюр за сезона 2020-2021 г.

Дизайн за нокти „мрамор“ в бял цвят е най-популярният и сдържаност, с участието на красотата мрамор фигура ноготочки в пълен размер.

За създаване на бял мрамор Фонд маникюр покриване на ноктите в бял цвят и създават ленти от мрамор, а на краката си с черен лак, тя изглежда много красива и завораживающе.

Класически бял мраморен маникюр ще бъде подходящо за офис лук, да се учат, а също така и стилни и елегантни образи на почти всеки стил.

Да му акцент и разнообразяване на бял мраморен маникюр ще позволи на златни или сребърни ивици пране с различни ефекти и лаконичен нитове, които могат да бъдат използвани в няколко пръстите на краката.

Красив розов мраморен маникюр 2020-2021 г.

Добро и сладко розов цвят, изключително гармоничен в двойка с мраморен маникюр и дизайн ноктите в този стил, което му придава особена мекота и романтизъм.

Розов мраморен маникюр е подходящ за къси нокти и дълги ноготочки в друга форма, която позволява да се направи елегантен и лъскав дизайн „мрамор камък“ за специален повод.

Нотки на елегантност добави россыпь пайеток по линия на разводите, и омбре ефект на няколко пръста, шарени и ярък акцент лакове на отделни пръсти.

Луксозен матиран мрамор дизайн нокти 2020-2021 г.

Решение мат ноготочки винаги необичайно и атрактивно, не е изключение и модерен мраморен маникюр е в този стил.

Майстор маникюр случай, ние показахме стилен мрамор дизайн на ноктите, допълнено с мат ефект.

По този начин, за постигането на убедителни резултати, с два пръста ще направим в мрамор дизайн, а останалото е в меки персиковых или сиво, с матиран ефект.

Добавете мраморен маникюр, при желание, прости украшения във формата на лента, блясък, пайети разсипа и ще получите неустоим мрамор дизайн нокти сезон 2020-2021 година.

Модни цветни мрамор нийл-арт 2020-2021 г.

Пожелавам на себе си уникален, оригинален и стилен маникюр в сезон 2020-2021 година? Имаме отлично решение като мрамор дизайн на ноктите с помощта на няколко контрастиращи цветове.

Най-модерен мраморен маникюр предлагаме ви да се изпълни в спираща дъха и интригуваща черен, бял, изумруд и сив гел-лакове. Но по-деликатни вариации пастелни тонове на синьо, розово, сиво.

Мрамор модел на този маникюр може да бъде създаден на всички или на отделни секции, – тук, както вие искате. Най-красивите примери са показани в галерията по-долу.

Най-модерен мраморен маникюр за сезона 2020-2021: снимки, идеи, мрамор дизайн нокти