женски тайни

стил

Стилни дамски ботуши

В първата среща обръщат внимание на обувките си, външния си вид и качество. Така че, стилисти препоръчват по-внимателно да се подхожда към нея избор и да не забравяме за редовна поддръжка. Ако с най-новите на всички е ясно, процесът на избор за много момичета е трудно. В края на краищата е важно да се обувки е не само удобен, но и модерен. Специално за пролетта сезон дизайнерите са подготвили множество текстури, цветове и стилове. Днес ние говорим за ботуши модерен дамски.

Дамски обувки, модни тенденции на сезона

Пролет символизира лекотата, женственост и романтика, така че е съвсем естествено, че в този сезон всички момичета готови за промяна. Вместо да панталони, ботуши и тъмни нюанси в гардероба идват по-леки палта, различни рокли и поли и елегантни обувки.

От значение е не само класически модели, но и необичайни обувки с апликации, свободни пайети, бродерии, и други декоративни елементи. И те могат да бъдат разположени във всяка част на обувката: пръсти, платформа, или само на ток. Тези акценти изглеждат много стилно, благодарение на което можете да създавате интересни и модерни изображения.

Модерни обувки

Класически кожени обувки са на мода благодарение на своята универсалност, защото тези обувки са подходящи за създаване на почти всякакъв начин. За разлика от предишните години, сега ще бъде от значение не само прости, но и допълнени на шнур, необичайни зъба или вложки от друг материал. Благодарение на този детайл, ботуши изглеждат по съвсем различен начин.

Пролетта-това е време на ярки цветове и стилни комбинации, така че няма нужда да се спирам на закупуване на обувки в черно. За начало може да си купи чифт обувки в син или кафяв цвят. Те се считат за най-разнообразни и вие можете лесно да ги свърже с всяко облекло.

Също така трябва да се обърне внимание на модели с допълнителна декорация. Прости обувки с различни вериги или поставяне под формата на замъка изглежда по-модерно.

Елегантни обувки с дантела токчета изглеждат добре в комбинация с рокли и поли.

Дамски ботильоны

Естествеността и женственост-това е нещо, което трябва да се стремим всички жени, независимо от възрастта. Ето защо през пролетта ще бъдат на мода елегантни ботуши и ботильоны с различни текстури, необичайни форми и с различни декоративни елементи. Тези обувки можете да комбинирате с панталони, но те изглеждат по-добре с поли и рокли, като направите изображението още по-нежна.

Поставете метален цвят обувки придават особена елегантност.

Черни обувки с ток друг цвят-това е чудесно решение за скромни момичета, които искат да бъдат в движение, но все още е твърде уплашена, за да изберете необичайни и ярки обувки.

Обувки на платформа

Платформата е на мода в продължение на няколко години и пролетния сезон не е изключение. Тези обувки най-често се купуват за момичета дребен на ръст, визуално да изглежда малко по-горе. Дизайнерите предлагат да не мисля за това и да следват своите предпочитания. Така че не се колебайте да си купите ярки, необичайни обувки на платформа, и вие определено ще бъдете в тенденция!

Екстремни платформа, кадифе, необичайна форма на шипове и ярки детайли – всичко това може да се комбинира, противно на обичайните правила.

Модерни и ярки обувки с кристали – тенденция! За модата – това е идеалният вариант.

Доста смели обувки с модел в стил поп-арт все още предизвикват противоречиви становища сред дизайнерите. Въпреки това, ако знаете, че е правилно да ги комбинирате, а след това отидете напред и покупки.

Стилни обувки с цветен модел за пролетния сезон!

Ботуши с имитация на змийска кожа

Специално внимание при създаването на колекцията от обувки е предоставен материал, с имитация на змийска кожа. Това изглежда много необичайно и краси дори най-простите ботуши. Що се отнася до цвета, няма ограничения и можете да изберете цвят, който желаете.

Посочете с имитация на змийска кожа ярки цветове – това, което е необходимо за пролетта!

Обувки: новият дизайн на пролет

Метални нюанси

През пролетта на мода бързо се пукат различни неща с метален блясък. Разнообразие от дамски чанти, раници, якета и дори обувки с такъв необичаен цвят бързо спечели сърцата на модата. Препоръчваме ви малко да се отклони от обичайните цветове и да изберете нещо необичайно, смело и дори нагъл този сезон.

Ярко жълти обувки с метален блясък са идеални за пролетния сезон. Точно в този период, всяко момиче е особено приятно да се осъзнава на себе си възхитените погледи на други хора. И тази необичайна обувки просто не мога да те оставя без внимание.

Въпреки, че обувките с метален оттенък изглежда много необичайно, може да се комбинира с много неща. Изберете скъсяване на дънки, за да създадете неочаквани образи. И за вечерната разходка или среща, по-подходящи за рокля или пола.

Елегантен кадифе

Следващата тенденция, която ще бъде на мода през целия сезон – кадифе. Този материал се използва за създаване на различни неща, включително и за връхни дрехи и обувки. Така че, ограничения в избора на цветове не, и вие можете да изберете цвят, който искате.

Моля, обърнете внимание, че кадифе може да бъде не само женски обувки, но модели са по-груби на ниско движение.

Необичайна форма на шипове

Още една подробност, която дизайнерите не забравяйте да добавите още в петата. Така че, ако сте готови да експериментирате с външния вид на ботушите, а след това погледнете прости неща с необичайна токчета.

Екстравагантни обувки без шипове и остава актуална през пролетта на сезон. Тези обувки ще добави елегантен вечерен образ.

Голямо разнообразие от обувки дава възможност на всеки от модата, за да намерите своя перфектен мач. Изберете интересни и необичайни модели, за да остане в тенденция. Как се отнасяте към нещо необичайно, екстравагантни обувки?