327a2336ad4679afadfa4172928efc1f - Стъклени врати в интериора
стил

Стъклени врати в интериора

Стойността на интериорни врати в апартамента-това е безспорно. Те изпълняват функция за разделяне на помещенията на отделни изолирани зони, а също така да представлява част от цялостния дизайн. За разлика от обикновените класики, за които е идеалното решение е направен от дърво или пластмаса, врати, съвременни дизайнерски решения се нуждаят от нови идеи и материали в производството на вътрешни интериорни врати.

327a2336ad4679afadfa4172928efc1f - Стъклени врати в интериора

Нутряная стъклена врата

Стъклени врати – това е един нов поглед или нагъл решение

Просто в последно време въпрос инсталация в апартамента, стъклени врати, в най-добрия случай ще предизвика усмивка. Тя е свързана с метрото, банка, търговски център, дискотека или офис. Предложените от дизайнерите нови стилове, като хай-тек, техно, минимализъм и някои други, правеха всичко възможно, а понякога е само дизайнерско решение.

Хай-тек, или домашен офис

9d3f55de648391b6e3195e62509d4c62 - Стъклени врати в интериора

Черна стъклена врата

Хай-тек-стил, мотото на който е станала на високите технологии. Той предполага строгост и яснота на детайли, изчистени линии и светлина върху възприемането на форми. Стъклена врата за интериора е безспорен избор. Като че ли при плуване, тя е в състояние да добавите ефективност към ситуацията като цяло, е отворен и за разширяване на пространството.

Стил техно в отговор на техническия прогрес

Характерна особеност на този стил са строга геометрия на линиите, доминиране на метал, камък и стъкло, както и изобилие от светлина и метален блясък. Използването на стъклени врати се превърна в допълнителен източник на светлина, льющегося от съседните стаи, добави блясък в интериор, промяна на възприятието на пространството.

Минимализъм – ограничение или свобода

Минимализъм на откритост и пространство, това е функционалността на всеки един компонент, прости и без излишни украшения. Въпреки, че този стил се е появил много преди изработката на първата врата, изработени от стъкло, прилагането му, позволява да се постигне оптимално усещане за свобода при създаването на интериор в минималистичен стил, дори и в малко пространство.

От модерни до класически

efaf096ee36496b4f714876af30d3ee4 - Стъклени врати в интериора

Вратата бяло матирано

Като се има предвид все по-голям интерес в стъклени конструкции, и постоянно търсене на класически модели, Производителите са разработили редица нови направления в производството на стъклени врати. Редица и предлага на пазара не само има за цел да се разшири визуално площ и увеличаване на неговата светлина, той е на вратата, като произведения на изкуството, подходящи за различни стилове.

Така, модерни и класически врати ще има големи стъклени панели, съединените стени и рамка хр. Вратата в стил „vintage“ изпълнява с много ярки парчета от стъкло, Свързани в модел или дизайн. Стилизирани и модерна, ще изглежда като чисто стъкло платно с оригиналния модел.

Независимо от целта на вашето дизайн-проект, няма съмнение в това, да намерите подходящата стъклена врата може да бъде. И дори ако имате някакви проблеми, когато ще се търси, вие със сигурност ще можете да намерите нещо, което дълго са търсили.

a499a33742adc57b58841cfb4d060408 - Стъклени врати в интериора

Врати от черно стъкло

Надеждност и удобство на новия модел

Стъклото като материал, много призовават към повишено внимание. Защото тя е в състояние да унищожи и генерираните фрагменти могат да застрашат здравето и живота които живеят в апартамент на хората. Въпреки това, тревога напразно. Съвременните модели са произведени от закалено или ламинирано стъкло и ламинирано стъкло. Тези материали се характеризират не само с висока устойчивост на удар, но и способността да се поддържа целостта дори напукана структура.

Лекотата на грижите за стъклени модели са несравними с грижата за други врати тип. Без вреда може да се измие с топла сапунена вода, за да се справят с амоняк алкохол или да използвате по време на прибиране на специални инструменти.

И не се заблуждавайте от цената. Стъклени врати са трайни. Той не изисква допълнителни възстановителни работи, винаги ще бъде модерен и актуален, без значение кой апартамент сте избрали.