eb801e705ef7799ec6a3620891a0f4e2 - Сушилня за обувки, електрически ултравиолетова, противогрибковая. Мненията, цена, къде да купя
стил

Сушилня за обувки, електрически ултравиолетова, противогрибковая. Мненията, цена, къде да купя

Изсушаване-това е устройство, което помага за запазване на обувките от влага. Електрически, ултравиолетова противогрибковая сушилня за обувки, за да се справят с бактерии и вредни организми. Най-известни производители – Тимсон, Ирит, лакона.

Сега нека да поговорим повече за всеки модел и да разберете, че машината може да се справят по-добре. Това ще ни помогне на потребителите препоръки и рейтинг.

eb801e705ef7799ec6a3620891a0f4e2 - Сушилня за обувки, електрически ултравиолетова, противогрибковая. Мненията, цена, къде да купя

Най-добрата електрическа сушилня за обувки

Електрическа сушилня за обувки руската компания Тимсон – това е евтин, но качествен фотоапарат. Компактен и удобен по време на пътуване. Модел е с мощност 10 W, нагрява до 700C , и тежи само 300 грама. Обърнете внимание на конструкцията по време на експлоатацията на апарата се осветява скандал.

  Малка загуба на мощност – 5 Вата. Негорим корпус.
  По-кратък живот – около година.

bf1b9f169bd40e629242fc7a1070a45f - Сушилня за обувки, електрически ултравиолетова, противогрибковая. Мненията, цена, къде да купя

Характеристики

Тип
Електрическа сушилня

Цвят на тялото
Червен

Материал на корпуса
Пластмаса

Ултравиолетовите лъчи
Има

Консумирана мощност
5 W

Суха устройство е отлично, няма никакъв мирис. Сушене, изглежда, е по-мек, не толкова горещо, както обикновено. Син на училище без сменки ходи кецове влажна – и Тимсон помага.

Най-добрата сушилня за обувки с ультрафиолетом

Конвекция дупки, разположени по цялата повърхност, сушилни, да му позволи топли обувки или ботуши, независимо от материала на изработката.

Вграден ултравиолетов излъчвател унищожава бактерии и гъбички, се бори с неприятен мирис.

  Компактен размер (тегло – 340 гр.). Плъзгащ гардероб.
  Кратко дължина на кабела е с 1,2 м

Характеристики

Тип
Електрическа сушилня

Основен цвят
Бял

Материал на корпуса
Пластмаса

UV-лъчи
Има

Мощност
18 Вата

Миналата есен си купих барабан. Управителят ме увери, че това е противогъбични лечения, и тогава аз не бях сигурен, че той не се лъже. Сега не мога да си представя без нея зимни дни. Преди да си купите устройство, обувки, промокшие от дъжд или сняг, трябваше да постави на батерията или под нея. И в резултат на сушене не винаги е приемливо. Обувки деформирана, и е с неприятна миризма. Сега няма проблеми със сушилня като цяло. И обувки без мирис.

Сушилня за обувки Тимсон ултравиолетова противогрибковая

aed6ea3e4d9c7d2a1338a1f08c39917a - Сушилня за обувки, електрически ултравиолетова, противогрибковая. Мненията, цена, къде да купя

Сушилня за обувки противогрибковая ултравиолетова Тимсон – противогрибковая и антибактериална устройство. Използвайте само пластмасова кутия поставена в подложката, и се включват в контакта. Благодарение на дупките в корпуса, ща мига, вашето устройство бързо да се справят с влагата.

  Висока температура (60-70°С). Дезодорирующий ефект. Ниско тегло на устройството (240 г).
  Липсата на модели детски обувки.

Характеристики

Тип
Електрическа сушилня

Цвят на тялото
Бял

Материал на корпуса
Пластмаса

UV-лъчи
Има

Консумирана мощност
10 W

Работи перфектно и бързо, кожата не се разваля и не изсъхва, като батерия. Идеално премахва неприятните миризми.

Най-добрата сушилня за обувки с вентилатор

277de024c9c076b0ddbe65f6fdc077ab - Сушилня за обувки, електрически ултравиолетова, противогрибковая. Мненията, цена, къде да купя

Интересен механизъм, за да помогне да запазите сухи обувки, простор во овлажнител на въздуха електрически сешоар. Обувки той сухо се дължи на отопление, и с помощта на въздушния поток. Работи на принципа на вентилатор. Обувки не твърде гореща, не твърде сухи, така и на материала (особено кожена) не се разваля.

Те са препоръчали на собствениците на кожени изделия, текстил и други чупливи материали.

  Комфорт на използване (сушилня подови, мат постави на върха). Тънкости на работа. Таймер.
  Шум.

Характеристики

Тип
Електрическа сушилня

Основен цвят
Черен

Материал на корпуса
Пластмаса

Този модел се използва през цялата година. През това време няма сериозни оплаквания тя не предизвикваше. Това намалява миризма и дезинфекцира повърхността. При използване на обикновен сешоар веднага се забелязва, миризма не намалява. Обувки, макар и да се изсушава в продължение на дълго време, но не прекалено суха, като радиатор, който след това ще бъде много трудно.

Най-добрия барабан във формата на килима

Характеристики

Тип
Мат сухо

Основен цвят
Кафяви

Материал на корпуса
Термо

UV-лъчи
Няма

Мощност
60 W

Пари за устройство, мисля, похарчени от полза. Аз препоръчвам на всички да закупите такова устройство за противогрибковой и антибактериални защита. Аз съм сигурен, че вие няма да съжалявате и ще бъде незаменим спасител на обувките и вашите крака ще бъдат винаги топли и защитени.

Най-добрите сушилни на батерията

8b002962218c6740cf15572a7b21e43a - Сушилня за обувки, електрически ултравиолетова, противогрибковая. Мненията, цена, къде да купя

Къща, обувки изсушени на батерията или около нагревател. Твърде горещи батерии, увити в шперплат и се поставя на върха на обувки/ботуши. Това се прави за защита на материали от изсушаване. Стелките са извлечени и изсушени отделно.

Кожени обувки от отопление се изсушава с голямо внимание:

  • В тиган

Отогрелся

  • сол. Тогава тя

Склад

  • в стар чорап, който се вписва в мокрите обувки. След това обувките

Сложи

  • на батерията или на друго топло място. Сол активно

Поглъща

  влага и топъл въздух ускорява процеса.
  Лекота на използване.
  Не е деликатна грижа.

Как да го използвате?

b17da082f91dfb78d1cf58de14f75d5e - Сушилня за обувки, електрически ултравиолетова, противогрибковая. Мненията, цена, къде да купя

Топлина обувки с вашето устройство, просто:

  поставете две специални електрически възглавници в подложката; включете захранващия кабел в контакта.

Тъчпада в процеса на експлоатация не е безопасно, и да го премахнете от обувки се препоръчва за специална писалка.

Времето за съхнене зависи от степента на овлажняване понякога не е достатъчно 2-4 часа, понякога устройство се оставя за цяла нощ (да се направи това, е желателно, за да се избегне запалване на кабели).

По-добре да разберат как да използват устройство, което ще помогне ръководство за експлоатация, предоставени при покупката.

Как да изберете?

При избора обърнете внимание на качеството на строителството. Част трябва да прилепва плътно, без пропуски. Евтини прототипи залепени и не се сключват сделка безразсъдно. При висока температура, има риск, че делото ще се разпадне.

Вижте дупки. Техните малко количество и малък размер, казва за това, че топлия въздух циркулира в колата не е достатъчно свободен. Вземете барабан с множество дупки.

Размер на механизъм е важна характеристика. Много малък, не и внимателно подсушете с обувки, е твърде голям – не могат да се поберат в него.

Мощност проверява скорост на загряване. Най-доброто оборудване, успява да се справи оптимално 2-3 минути при потока от 10-12 Вата.