16ecce93f2b8257f56cb7a8e3655378e - Суха кожа на краката причини, 5 и 6 начини за рециклиране
стил

Суха кожа на краката причини, 5 и 6 начини за рециклиране

Суха кожа на краката може да доведе до много дискомфорт: стянутость и лющене, занемарен външен вид – всичко това е много разочароващо за жени. Кои са факторите, които водят до сухота в краката и какво да направите, ако се сблъскате с такъв проблем? Кажете ни, защо токчета престават да бъдат като бебе, а краката кора и ще получите 6 прости съвета, за предотвратяване на изсушаване на кожата на краката.

5 причини суша

Суха кожа на краката-това е резултат на вътрешното състояние на организма, така че преди да започне да се отървем от проблема, трябва да се провери състоянието на тяхното здраве. Кожата отразява резултатите от човешкото диета, поради липсата на витамини и други хранителни вещества в храната, може да доведе до обезводняване на кожата.

Но освен тези очевидни причини, има и други фактори, които влияят на хидратация на кожата на краката, към тях се отнасят:

Грешки в грижите. Краката изискват не по-малко, а дори повече грижи, защото им дял се пада неимоверная натоварване. Така че кожата се нуждае от пълен цикъл от процедури за тяло: почистване, храненето, хидратация. Част от средствата за краката трябва да включва в себе си полезни естествени съставки: масла, витамини, билкови екстракти. Изберете крем трябва да се въз основа на вида на кожата и възрастта, в противен случай може да се получи обратен ожидаемому ефект. Обувки. Като баща-голямата част от времето си в обувките, а след това по подразбиране на кожата на краката не може да се надценява. Близо, но например неадекватно на стратегията за обувки може да доведе до много сериозни проблеми с кожата на краката, тъй като той нарушава доставка на кръв и хранителни вещества към повърхността на крака. Още по-значителни щети може обувки са изработени от некачествени материали. Изпарение от лошо изкуствен материал може да доведе не само до сухота на краката, но и заболявания на кожата на краката. Начин на живот. Ако длъжна жена трябва да прекарват по цял ден стои, има нарушаване на кръвообращението и, като резултат, суха кожа на краката. Температурата отвън. Лекарите твърдят, че е болезнено суха кожа на краката си много по-често при жените, живеещи в места със студен климат. Това е така, защото краката постоянно облечени и обути, поток на въздуха рязко спада и това става причина за лющене и сухота на краката. Дрехи и бельо. Плътни чорапогащи, чорапи, дънки – враг на кожата. Стиска краката си в продължение на дълго време, тези облекла се отразява на притока на кръв към крайниците, кожата започва да изпитва недостиг на хранителни вещества, тя губи влагата е причина за сухота и лющене на кожата на краката.

Какво да направите: 6 стъпки по пътя на доброто си краката

16ecce93f2b8257f56cb7a8e3655378e - Суха кожа на краката причини, 5 и 6 начини за рециклиране

Как да се отървете от суха краката

Кожата на краката е мека и нежна трябва редовно да се обучават, за да се грижи за нея. Основните методите на грижа не са разовыми действия, а от обикновени ежедневни действия, към тях се отнасят:

Меню Корекция. За кожата е много важно качествена храна, балансирани минерали и витамини и богати на полиненаситени киселини. За гладка кожа трябва да се консумира достатъчно количество на витамини А, D и E, които се съдържат в зеленчуците, ядките, яйцата, млечните продукти и т.н., в диетата трябва да включва растителни масла, които са много полезни за кожата. Изборът на обувки. Закупуване на обувки, трябва да се помни, че кожата се нуждае от въздух, и изберете удобни и „дишащи“ модели. Обувките трябва добре да записваме на петите и да не изтръгне крак. Предпочетете обувки от естествени материали, и, когато е време на годината да се носят отворена обувки, за да направи краката ви получават достатъчно слънце и въздух. Правилното пречистване на вода. Трябва да се измиват краката с топла или хладка вода, като се използват деликатни средства. Горещата вода изсушава кожата на краката, както и на агресивни почистващи средства да предизвика лющене и сухота. Редовното ексфолиране. Кожата на краката трябва по-често са освободени от мъртвите клетки. По-добре е да използвате меки ексфолианти и естествена пемза. За да премахнете ороговевший слой след распаривания на кожата с помощта на най-горещите компреси или вани за краката. Провеждане на процедурата следва няколко пъти в седмицата. Суха и несъвършена. Ежедневно измиване на краката добре се предхожда от химическо почистване на твърда четка. Сух пилинг не само помага за премахване на мъртвите частици на кожата, но и подобрява притока на кръв към краката, а това предизвиква подобряване на състоянието на кожата. Грижа за кожата. Грижа за краката трябва да включва ежедневни и периодични процедури. Използва се за ежедневно почистване на кожата и нанасяне на крем. Препоръчително е да използвате натурална козметика с растителни масла. Трябва да се прилагат овлажняващи и подхранващи кремове. Един или два пъти в седмицата, краката трябва да се организира баня на ден: да се използват специални вани с отвари от билки, обвивка, водорасли, компреси, маски за крака. Распаренную кожа, лесно се почиства от най-високо омертвевшего слой на кожата, както и нова, мека кожа, за да е най-добре да се грижи.