женски тайни

стил

Таван с led осветление: снимката дизайн идеи

Днес обемисти тела и полилеи са минали на втори план. За да замени старомодни осветление дойде модерни led подсветка, която създава лек, ненатрапчив и не се напрягаше очи. Това беше откровение за лесен и оригинален дизайн на обзавеждането. Модерен дизайн тавани с led осветление изненадва иновативни решения за красота и готова за работа.

Светодиоди като основно осветление

Преди няколко години никой и не мисли, не може да бъде, че led ленти ще бъдат конкурентоспособни и на практика да замени традиционните лампи с нажежаема жичка. Днес с тяхна помощ може ефективно да играе с дизайн, с акцент върху тавана при запазване на основната функция – комфортно осветление на помещението.

Снимка на интериора с LED таван

Предимства на led подсветката:

    дълъг срок на експлоатация; ниска консумация на енергия; цялата енергия на led се преобразува в светлинен поток; по-малко топлина; възможност за регулиране на яркостта на осветяване; устойчив на излъчена намеса.

Светодиоди 70 хиляди часа непрекъсната работа, което позволява монтирането им в ограничено пространство, а като лампа с нажежаема жичка ще продължи само 1 хиляди часа. Те работят на по-ниско напрежение, което значително намалява риска от пожар. Led лента работят в широк температурен диапазон от -60 до +60 градуса.

Led подсветката е универсален. Той съчетава добре с всички видове тавани, като основен източник на светлина, или за осветяване на външните съоръжения. Разнообразни цветови варианти позволяват да се подчертае тон, който ще се слее с цялостния стил на стаята, или с помощта на специален контролер, който се променя цвета.

Хол с led подсветка

Led осветление на тавана

гипсокартон таван със светодиоди

светодиоди на тавана

Светодиоди и натяжной таван

Натяжной таван с led осветление-това е идеалният избор за стилна и хармонично декорация на интериора на помещението. Тази опция създава ефект „парящего таван“, което преобразява помещение. Led лента се определя по силата на специални тъкани, които позволяват максимално лесно. Пиърсинг светлина дава много необичаен вид на цялото помещение, като дизайнът му е уникален. Така че, на повърхността на тавана остава идеално гладка. Когато изключвате светлината дизайн участък изглежда нормално, но си струва да включи осветлението, пространството и по същество се трансформира.

Таван с led светлини

Вариант таван с led осветление

идеи за дизайн на тавана със задно осветяване

Инсталиране на led лента може би не само за затягане една прозрачна тъкан, но корнизи по периметъра на помещението. Това позволява да се постигне най-страхотните оптичен ефект – като таванът се отделя от стените и се извисява във въздуха. Лентата има специален профил с разлика. Светодиоди традиционно се използва е бяла, но в жилищните помещения, се препоръчват лампи с топла светлина.

Сред съществуващите инсталации има осветителни ленти и неординарно. Например, разположението на светодиоди в определени места, а не по периметъра, позволява да се постигне илюзията за движение на вълните или замысловатыми рисунки.

Диференцирани тавани – пространство за въплъщение на фантазията

Смел архитектурен експеримент, за да се установи дуплекс тавани и организация на естетичен и приятен за окото осветление. В такива съоръжения може да се съчетаят хармонично тъкан гладка и перфорирана с фотопечатью и огледала, а също и правилно насочена светлина, внасяни диод ивица е само подчертават тяхната красота и оригиналност. Осветителни елементи могат да бъдат скрити в специална ниша между нивата, разпространение на разсеяна светлина, или да се съсредоточи върху отделни части на конструкцията.

Плафониери

Стъпаловиден таван с led осветление

дуплекс таван с led осветление

Таван с пълна картина на светодиодите

Мезонет тавани с осветление-това е съвременно дизайнерско решение, което ви позволява да се даде на вътрешните работи в първоначалния си характер. Я изпълнението си струва да се повери на професионалисти, за да получите най-интересен и точни работи. Множество модули, свързани отделно, дават възможност, когато е необходимо, да променят формата и цвета на подсветката.

Модели от led лента

Впечатляващи и запомнящи се модели изглеждат, че са направени от светодиоди. Те са монтирани върху опънато платно в геометрична схема или комбинация от модели, в резултат на което повърхността на тавана интересна нестандартни прожектиране на изображения. Изключване на осветлението остава невидим, но лесно се трансформира в стаята, за да се създаде спокойна атмосфера за празнуване и само повдига настроението. Цветни светлини могат да „нарисува“ цялата картина, която няма да остане без внимание.

Модели на тавана от led лента

Натяжной таван с led

конструкция на тавана с светами Led

Дизайн снимка тавани с осветление

Таван Led

Единственият недостатък на led подсветка е по-високи разходи за материали. Светодиодите са няколко пъти по-скъпи от обикновените лампи с нажежаема жичка, но цената бързо се отплаща, като се има предвид минималните разходи за консумация на енергия и дълъг живот.