женски тайни

мода

Тенденция или аксесоари, които вече са излезли от мода

Ако сте собственик на масивни бижута, колиета, колани-дъвка, и още много други и продължи да ги носите в ежедневието, ние силно препоръчваме ви да ги скрие в следващите 2-3 сезона.

Смяната на сезоните ни кара да се замислим за ревизия на гардероба си, защото в него се открива понякога най-невъобразими неща, че отдавна е загубил значение. За да се улесни раздялата с тях, ние решихме да засегне много болезнена тема тренд. Но нека да започнем с аксесоари.

Масивни бижута

Застегнутая до последната копчета на риза или блуза и колиета под него. Дует, като се появи за първи път на модните подиуми преди няколко години, плясък. Може би, просто мързеливи момичета и фен на неформален стил не поддържа тази тенденция.

Големи колиета, обици, гривни — всичко това е неразделна част от всяко изображение. Разбира се, огромни камъни, често различни видове и цветове изглеждат масово и впечатляващо, ето само един проблем – мода на тези тенденции вече отдавна са си отишли, и която доскоро беше голям хит стана моветоном дори последният (!!!!) една година. Защото, ако сте щастлив собственик на такъв аксесоар, е добре да се сложи на дълги рафтове, може би няколко сезона дизайнерите отново да си спомнят за тях.

Разбира се, на свето място никога не е празна, това означава, че без аксесоари, не ще бъде. Че ще бъде достоен за подмяна на любимата масивни бижута? Всичко е просто: основната тенденция на съвременния стил, елегантност, естествеността и финес. И тези аксесоари трябва да даде предимство. Украса, за да допълнят образа, не е най-ярката от акцент, тъй като вземете един чист и малозаметный верига, която да подчертае своята елегантност и сексапил.

Чокер

Върховете на славата на този аксесоар редовно сменяться продължителни периоди на забрава. На пръв поглед след масовото увличане им в края на 90-те – началото на 2000-те години, той не ще се помни много дълго време, но не през 2014 г. той се връща в моден подиум, а от там отиде в триумфално шествие в маса.

Въпреки това, съвременните Chokers качествено се различават от своите предшественици и оригиналност и качество. Класически кожени, готика или подземни модели, те са били буквално във всеки стил, с изключение, може да бъде бизнес, но при голямо желание (и не е твърде строг дрес-код) и да ги въведе там.

Въпреки това, както може да се очаква интерес на дизайнерите към него е погасено достатъчно бързо. Да, оригинално колие и ви позволява да реализирате дори най-смелите дизайнерски идеи, но един недостатък перечеркивает всичките му добродетели-това е багрене изрежете силуета и укорачивает врата. Защото в последните години стилисти опитвам се да се избегне на тези модели при създаване на модерни модели. Те все още могат да се видят на улици, в клубове и търговски центрове, но тенденцията не се нарича. Защото не си струва да забави момента на раздялата с любимия чокер, да съберат сили и да го отложи за дълго рафт (може би ще дойде по-удобно).

Кристали

Кристали-това е символ на блясък. Където те просто не се опитват да се придържат към дрехи, обувки, чанти, ръкавици, което мога да кажа е, те красят дори и косата и инкрустиран зъби. Красив, блестящ, но е модерно ли? Едва ли. Образи на бляскавата Барби отдавна е загубил своята актуалност, и розова блестяща рокля ви изненада, а не за радост на други.

Това не означава, че всички неща, които имат вкрапления блестящи камъни е нужно да изпратите ориентиране. Най-важното правило, което трябва да се спазва в такава ситуация-това е умереността. Ако топ за парти или клуб, но не за работа, повишаването на кино или на пазар. Зъби-това не е място за модни експерименти, пайети те не само изглеждат нелепо и разваля зъбния емайл, което е опасно.

Още един критерий има кристали грим. Не, не и още веднъж не!!! Това не е мода, не само в този сезон, на тази тенденция гримьори забравили преди няколко години! Тези подробности могат да присъстват в състава, само ако участвате в се снима за корицата на модно блясък (който едва ли ще приеме подобен грим, но, както се казва, по дяволите), но не и в ежедневието.

Шал спирала

В нашия климат е невъзможно без шал почти през цялата година. Ни бил обзет от една зима на топло плетени модели, лято накидывает на раменете лесен лен или почти прозрачен от органза или коприна.

Въпреки това, сред изобилие от цветове, текстури и модели са тези, за да се отървете от това, трябва на първо място. Както вероятно вече сте се досетили, тези шалове спирала. След като се появи на модния подиум като моден аксесоар, те така и не са станали предмет на тенденция в света на модата, но са намерили горещ отклик сред масите, падких за всичко необичайно.

Може би това е добре, защото те често се правили на ръка, а ръчна работа винаги високо ценени. Но подобни възможности за diy, по-скоро приличат на плетене на една кука дантелени кърпички, които са били в това време, основен атрибут на всяка съветска апартамент. искате ли да нося на врата си? Правилно, не е необходимо. Това не реколта, неизискан и грозно, изглежда провинциално и вкус. Да се отърве колкото се може по-скоро от тези шарфиков, още повече, че е по-добра алтернатива нямат. Създаване на модерен образ и в същото време-топли, с помощта на орар благородни цветове, лесен голяма плетени шал или елегантен шал.

Колан-дъвка

Това е още един кошмар за стилисти. Масовата популярност на тези ремъци са се превърнали преди шест години, но много по инерция продължават да носят ги и днес, забравяйки за това, че този аксесоар за няколко години като моветон.

Трябва ли да се отложи в далечното кутия? Изключително малко вероятно. Украсени пране на дъвка може отново да се превърне в моден аксесоар, трудно да повярвам, че с голяма мъка, смело мога да изхвърлите или подарите на децата за игри. Колан е един от показателите за стил и вкус, защото изборът му не дойде толкова безотговорни, подмяна дори красиви, но все пак е хардуерен.

Алтернатива тук е единственият елегантен и елегантна кожена каишка или всякакви вариации на тази тема. Не по-малко ефектно ще изглеждат текстилен ремък или въже, които наблягат на стройната фигура. Те могат да бъдат малко затягане на страната закачливо, с акцент на талията, или увийте около нея в няколко слоя. Много е важно днес не пристегивать колан в класически вариант, и вратовръзка тип колан.