a5d441f9acd2e993ce68b2a424bd1b0f - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода
стил

Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Маратонки, ugg ботуши, летни ботуши, обувки с шипове вече не е на мода или в края на сезона не излизат от мода, е да я скриете далеч в гардероба и не се получи в следващите 2-3 години.

a5d441f9acd2e993ce68b2a424bd1b0f - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Проверка на гардероба трябва да обхваща абсолютно всички съдържанието му. Но често се ревизира остарелите и отжившие неща, ние губим не по-малко важно – нашите обувки. Излишно е да казвам, че е неправилно подбрани, тя е в състояние напълно да унищожи дори и най-внимателно обмислен начин. Струва ли си да рискуваме? За да ви предпази от попадане в неудобни ситуации, ние говорим за най-очевидната тенденция обувки.

Кецове на танкетке

За повечето от нас те са известни като сникерсы или маранты (по името на техния откривател на Изабел Марант). Така че необичайните обувки първо изпълват улиците на нашите градове 3-4 години. Може би, да се конкурират с него може само сми (които ние ще обсъдим по-късно), и затова масово се поставят ги на дамах от всички възрасти. Но преди няколко години, стилисти при вида на такива обувки само тежко въздъхна и отмести поглед в тишината, Днес те викат се за това, че маратонки-това не е нещо, което можете да носите.

38b3c6a1ea50b4e30575170fffc309c3 - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Това е не само неизискан, непрактично и грозно. Разбира се, ние рядко си купувам обувки за един сезон, но купи кецове на върха на своята популярност, трябва да е актуално не само морално, защото ги остави би не е толкова трудно. Дали те трябва да оставят настрана с надеждата, че те някога ще се върне на позицията си? Изключително малко вероятно. Освен това, за изграждане на модерни изображения в стил на спортен шик, с помощта на обща любимите на всички бели кецове или маратонки.

58cabb4218c67c37b982c25d5a323d26 - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Сми.

Уютна, топла, почти невесомая, но в списъка на предимствата на тази обувки, за съжаление, свършва. Тяхното масово появата накара повечето стилисти просто дърпа си косата в отчаяние. По принцип, ако носите ботуши ugg на разходка, почивен пикник или на вилата, нищо лошо с тях. Но проблемът е, че нашите дами успяват да ги носите за магазини, ресторанти, кафенета и (О, Боже!) дори и за бизнес срещи! Не, не и още веднъж не!!! Те не са създадени за това!

593b7ad8563381d7fd7c7f695f842b58 - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Особено смъртоносна комбинация от сми + мед, хубаво палто, естествена кожа не е включена нито в какви рамки! Не по-малко ужасно изглеждат сми, бродирани с пайети. Спомням си как първия и втория вече не е на мода, и, комбинирането им, ние получаваме просто гърмяща смес!!! Не, ние не ви препоръчваме да изхвърлите тези ботуши, просто ги носят там, където това е уместно, и се комбинира с подходящи дрехи. Дънки или панталони, спортно яке, топло шапка и шал — идеален набор, който напълно отговаря на сми. Съгласен съм, в него ще се чувствате комфортно в парка или извън града, но не и в мола, и особено по време на работа.

Летни обувки

Появата на летни ботуши в страната, където 9 месеца в годината и така не са съгласни, тъй като най-малкото странно. Въпреки това няколко години по-рано те просто изпълни улици. Дантела, велур, кожа, че вариации на тази тема не се появи. Но те са обединени в едно – това е абсурдно и неуместно външния си вид. Обувки дантела прозорци и причинява трайна връзка с портянками, че някакъв умелец от домотканого колосана салфетка. Да, това е доста грубо сравнение, но това е толкова смешно на тези обувки всъщност изглежда.

bb801e42a1a895a175cc9df27f93e91a - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Ами, не е мода, противоречи на здравия разум, и в този случай, има силен дисонанс между тези понятия. Тези ботуши не поддържат форма, те не подчертават красотата на краката си, а няколко дни по чорапи се превръщат в безформени парцали растоптаны. Ще кажете, естетика, стил и елегантност може да става? Така им кажи, смело и твърдо „не“ без всякакво съжаление се отървете от. Дори не се опитвайте да ги отложи „за по-добри времена“, аз искрено се надявам, че тези „най-добри“ времена се върнаха.

Какво да ги замени? Да, всичко, което пожелаете! Обувки за времето-това е най-добрият вариант. Ако сте дали предпочитание на този модел само от желанието да се затвори клапана, добра алтернатива могат да станат високи сандали-гладиатори.

Обувки с шипове

Аз трябва да ви напомня, че през последните няколко сезона на мода само естествени и природни мотиви? Е, откъде тогава се хване за сраствания? Като се има предвид като чифт обувки, първо попитайте себе си за това, как се е елегантно и стилно. Не можете да намерите отговор? След това спокойно да си тръгнат. Агресивна сексуалност, които показват шипове са подходящи в много редки случаи (е, костюмированная парти за Хелоуин или Нова година, например), но не и в ежедневието.

54c6ddf96e61b9e990aee54eca729afd - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Да, преди няколко години, тези обувки слезе с ленти и получи висока популярност сред масите, но и с най-необикновените и непрактичные неща са излезли от мода почти веднага.

79b64719c10e294d01b5e3746125c1c6 - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Същата история с футуристическими модели, които просто са страшни невъобразими форми, цветове и декори. Кажете им рязко и категорично „не!“. Стандарт на съвременната жена е добре поддържан и елегантна дама. Нека за миг затвори очи и си представете това. Виждаш я в с шипове, обувки или ботуши? Изключително малко вероятно. Защото, нека да оставим тези обувки за парти костюми или изображения в стил гръндж. За ежедневна стил е по-добре да се предпочитат по-класически модели, които подчертават изяществото на вашия вкус.

Бляскава обувки

Въпреки това, блясък слезе от подиума преди няколко години, ехото си под формата на обувки на висок ток и висока платформа под носа продължават да витаят нервната система, всички стилисти и даде ги на бедните сива коса. Какво е причинило такава страстна любов към него, за много остава непонятно, защото тези модели се развалят имиджа, опошляя го до краен предел. Ами, не е елегантна и стилна момиче се носят, аз не мога! Това е вулгарно, неприлично и отдавна излезе от мода.

e4bb3c9e5887b18ff9c2b194b0a51539 - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Какво да правя момичета, чийто растеж е под средното, може би, в края на краищата, това е една чудесна възможност да станете по-горе! Нищо подобно! Облечен в такава двойка те ще изглеждат просто нелепо, и на платформата в предната част и напълно превръща краката си в някакво подобие на копита. Трябва ли ви това? В края на краищата, добавете няколко сантиметра ръст, а не да се превърне в стриптизьорка (и с тях са свързани устойчиви асоциации с обувки), вече можете да замените неизискан няколко класически и класически обувки-лодки. Чак тогава вие няма да съжалявате, защото те не излизат от мода никога.

26dc58923774b264d92ba8b85688ad68 - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Друг нерешен проблем е, така се нарича лабутены. Обувки с ярко червена подметка е търговска марка на Кристиан Лубутен. Това не е новина, защото скок те направили пет години, ако не и по-рано. Как е изтекла тази тенденция е трудно да се каже, тъй като под тази марка се продават напълно различни модели на обувки. Но със сигурност може да се каже едно, че моделът, описани по-горе, но с червен подметки – това е ясно за обратна на тенденцията, които могат да бъдат запазени за специални случаи (фантазия ще ви кажа, когато те са подходящи), но излезе „в светлина“ в тях точно не си струва.

Неонови обувки

Ах, тези неонови цветове. Ярки, наситени, някой те изглеждат весели и радостни, както и за някой това е истински ужас. Когато те са били на мода? Една година? Две или три години? Вече дори не си спомням? Тогава защо отново да нося тези обувки?

d8a200264d2834f0db5ab292eb8683a1 - Тенденция или обувки, които вече са излезли от мода

Ние отново и отново повтаряме, че са на мода в момента всички физически: цветове, форми и текстури. Неон е подходящо само в случай, ако сте на 15 години (в тази възраст, тази свобода все още е позволено) или в дискотека, където неон ще ви позволи да блесне, изпъква от тълпата. В ежедневието не, не и не.