8cc6fe0d63db463be91ee7123d52953a - Тиган с мраморно покритие коментари, известни марки: Момичетата, фирма bergner, Wellberg, Бекер, Гипфель
стил

Тиган с мраморно покритие коментари, известни марки: Момичетата, фирма bergner, Wellberg, Бекер, Гипфель

Наскоро на вътрешния пазар, се появи съвсем нов облик на кухненски прибори – тиган с мраморно покритие. Отзиви на потребителите на такива прибори за готвене показват, че той има значителни предимства в сравнение с тефлон тиган или керамичен тип.

За да се създаде точна представа за качеството и производителността на прибори, трябва да се запознаете с нея, да знаете, как и какво е то, какви качества и характеристики при употреба няма да има.

8cc6fe0d63db463be91ee7123d52953a - Тиган с мраморно покритие коментари, известни марки: Момичетата, фирма bergner, Wellberg, Бекер, Гипфель

С мраморно покритие тиган

Тиган с незалепващо слой мраморни съдове тефлон, защитният слой се добавя мрамор бележчица, специално разработени и адаптирани за приложение в хранително-вкусовата промишленост. Въз основа На съдове, произведени по метода на леене от алуминий, за да се улесни крайният тегло.

Броя на слоевете, които трябва да се прилагат чрез незалепващо покритие, съдържащи мраморна трохи варира от 2 до 5. Колкото повече слоя, толкова по-твърда тава.

Добави в незалепващ слой, който се основава на тефлон, чипове от мрамор придава на кухненски прибори допълнителни свойства. Покритие, което съдържа минерални прах, устойчиви на механични повреди. Затопля равномерно и поддържа топлина в продължение на дълго време.

3cf61d08096803437d5816041aa73c90 - Тиган с мраморно покритие коментари, известни марки: Момичетата, фирма bergner, Wellberg, Бекер, Гипфель

Благодарение на качествени прибори и съдове със защитен слой, продукти равномерно загрява и е готова в много кратки срокове, което прави използването му по-ефикасен.

Тавичката се предлага в различни цветове. Има продукти с вътрешната повърхност на черно, сиво, кафяво, пясъчен цвят. Разликата тигани в детайли дизайна и експлоатационните характеристики.

В зависимост от параметрите на изолиране на модели с обичайните гладко дъно, с нагънат работна повърхност, изпълнена във вид на пчелни клетки, или категорията на стоките“, скара на газ“.

Предимства и недостатъци

    Екологично чист. Тиган с защитния слой, той е екологично чист, се потвърждава от резултатите от редица изследвания и тестове. Покритие, което включва в себе си мраморна трохи, се отличава с единство на разпространението и въздействието на топлина. Пан независимо от техния диаметър, дълбочина и дебелина на стената, прогреваются еднакво по цялата площ на вътрешната повърхност. В резултат на ястия се приготвят по-бързо и по-добре, равномерно прогреваясь и не пригара. Простота на обслужване. Е, че тава е лесна за почистване с обикновени почистващи средства и мека гъба. Поради факта, че в основата на тигана, изработени предимно от алуминий, такава прибори е с доста ниско тегло. Съдове за готвене, прибори незалепващо покритие, може да се приготвят с минимално количество масло или без него. Ястието се готви в тиган по-вкусни и по-полезни.
    • Въпреки факта, че незалепващо покритие много по-твърда, отколкото тефлон, влиянието на метални предмети (прибори за хранене, шпатули за готвене, четки и т.н.) не се препоръчва, за да почука по ръба на тигана-това е невъзможно. основна причина за появата в незалепващ слой от микро-пукнатини; покритие от този тип са чувствителни към разликата в температурите, която разрушава повърхността.

Ревюта на експерти за приготвянето на известни марки с мраморно покритие

Мненията на експертите са единодушни в това, че набор от съдове за всяка дама трябва да бъдат включени тиган с мраморно покритие.

Специалисти и обикновени домакини за популярни модели на тави – свидетелство за високо качество, удобство при използване и поддръжка.

Момичетата

08916cff9b7ce9130caf1166fb5b7a6a - Тиган с мраморно покритие коментари, известни марки: Момичетата, фирма bergner, Wellberg, Бекер, Гипфель

В нашия кафе за 4 тенджери Момичетата. Започнаха да ги придобият, след като се вижда по качеството на храната. Продукти той не гори и бързо да се готви, което е много важно. От плюсовете да отбележа удобен свалящ се дръжка и възможност за съхраняване на масло при готвене.

тиган с мраморно покритие Момичетата

Бергнер

4a178edfad46d036a9f73f61c3905438 - Тиган с мраморно покритие коментари, известни марки: Момичетата, фирма bergner, Wellberg, Бекер, Гипфель

Използвайте тигани Бергнер и щастлив. Удобен и лесен за употреба прибори, храната по време на готвене не пригорают, бързо печено с минимално количество масло. Доволни и клиенти на нашия ресторант.

тиган с мраморно покритие Бергнер

Wellberg

7857c1a28cec7eb7160b275ffedaced6 - Тиган с мраморно покритие коментари, известни марки: Момичетата, фирма bergner, Wellberg, Бекер, Гипфель

Характеристики на тенджери Wellberg мога да кажа само положителни: голяма, удобна дръжка, капак храната не изгаря, може да се използва на газ и на индукционна печка. Пан тежи достатъчно това, че той създава усещане за добро качество.

тиган с мраморно покритие Wellberg

Бекер

68796c1de65aceb7a159e954cd2bca0d - Тиган с мраморно покритие коментари, известни марки: Момичетата, фирма bergner, Wellberg, Бекер, Гипфель

Тиган подходящ за домашна употреба. В общепите, за интензивни натоварвания от повърхността на облазит боя. При постоянно отопление до известна степен тенджери Бекер започва да загрява и дръжка. Малък размер удобен за използване на прибори в кафене или ресторант.

тиган с мраморно покритие Бекер

Гипфел

2aa7a442cf8d5f532bfcdf1fc9d38b5f - Тиган с мраморно покритие коментари, известни марки: Момичетата, фирма bergner, Wellberg, Бекер, Гипфель

Аз купих 4 тенджери за кафе, и те служат в продължение на шест месеца, без никакви проблеми. Този съд е работила по 12 часа на ден, не на всяка тенджера, но с Гипфел добре. Храната не изгаря, удобна дръжка, тегло, малък, лесен за почистване. Така че, ако имате нужда от добър Тиган за хранене, а след това да го приемете.

тиган с мраморно покритие Гипфел

Грижи и поддръжка

Въпреки че продуктите с защитния слой не се нуждаят от специални грижи по време на експлоатацията се придържат към определени правила:

    Преди първата употреба, тенджерата не трябва да се загряват, достатъчно изплакнете, подсушете и намажете с работна повърхност, с маслени бои. Процедура трябва да се повтаря 1-2 пъти на два месеца в експлоатация. Трябва да не излагайте изделието на екстремни температури: изсипете в горещ тиган със студена вода, сложете съд, подадена от хладилника в предварително загрята фурна. За почистване на повърхността от пригоревшей храна, покрийте с топла вода и добавете 2 капки от препарат за почистване, оставете за известно време. Оставя в тиган с незалепващо покритие мрамор вид за по-дълго време за приготвяне на храната не е желателно. Препоръчва се да се премине в друга купа. Разбърквате продукт по време на готвене трябва да бъде дървена или пластмасова шпатула, а не от метал. Измийте чиниите мека гъба. Не оставяйте печка истопить празна тенджера с мраморно покритие − ще доведе до деформация на алуминиевата рамка. При съхранение на стъкло не трябва да бъдат поставени в интериора на кухненски прибори от метал. Да се съхранява саксии, висящи ги от дръжките отгоре.

Истини и митове за вредите, тигани с подобно покритие

Съдове с такова покритие по време на употреба е вредно за здравето. Становището е необосновано и напълно субективно.

Основно покритие, което включва мраморна трохи тефлон, не отделя вредни вещества в процеса на силно и продължително загряване. следвайки препоръките за употреба, здраве няма да пострада.

1eb533a15918b38fe2ba853f3e32fc7d - Тиган с мраморно покритие коментари, известни марки: Момичетата, фирма bergner, Wellberg, Бекер, Гипфель

Каква тиган по-добре: керамични или мрамор

Мнения за тиган с мраморно покритие и мнения на експерти за тези ястия ще демонстрират превъзходство над колегите си по редица параметри:

    достъпна цена; ниско тегло; лекота на работа и поддръжка, дълготрайност.