женски тайни

стил

Тъмни подови настилки в интериора

При създаването на интериорния дизайн, често имат проблеми с избора на цвят на настилката, основният въпрос е: светли или тъмни подови настилки в интериора трябва да бъде? Опишете предимства и недостатъци на тъмно пол, за това, как е по-добре да впише в дизайн на помещението.

Красив тъмен пол

Красотата на тъмно дърво и са много популярни в съвременния дизайн на интериора. Тъмен пол може да създаде драматичен контраст, придават на почтеност и елегантност на помещението. Тъмна пола изглежда стилно и последната тенденция в света на интериорни мода.

Тъмни подови настилки в хола

тъмни подови настилки в интериора на дневната

интериор дневна

интериор дневна

Подови настилки-тъмен цвят са прекрасен фон за мебелите, те създават основа, върху която може да се създаде класически интериор и интериор в стил хай-тек или модерен.

Тъмен интериор

Тъмен интериор

Тъмен интериор

Тъмен пол тъмни стени

Пол тъмни, наситени цветове ще придадат на стаята изящните и изразителен. В комбинация със светли мебели и стени и пода ще бъде един елемент, който ще подчертае и отразява техния цвят, събрани заедно, за да го изразителна господстващо.

Тъмен етаж хол

Тъмен етаж хол

Черно пол бели стени

Кафяво бяло етаж стени

Ограничения в използването на тъмни подове

Освен природна красота тъмно етаж има някои недостатъци, които ограничават неговото приложение в интериора. Така, тъмен етаж има възможност за визуално намаляват обема на помещението, така и за малки, зле осветени места, това покритие е по-добре да не се използва.

Тъмен етаж хол

Тъмен пол бели стени

Кафяви интериорен дизайн на етаж

Кафяви пол в интериора

Интериор хол с тъмен паркет

интериор хол с тъмен паркет

Домакини на протест срещу тъмните пол, защото този цвят я прави много видими и най-малката процедурите, така че пол трябва да бъде особено внимателно да се грижим.

Каква комбинация от тъмен пол

Комбинация от бели стени и тъмни секс-това е класика, която не трябва да се отказваме. Такъв интериор трябва да изберете мебели в същия диапазон. Разнообразието ще спомогне за създаването на ярки акценти: стол цвят на седалката, голямо платно на стената — очите трябва, че то е вярно, че номерът е да се произвеждат монотонное впечатление.

Тъмен пол бели стени

Тъмен пол бели стени

Кафяви пода, сиви стени

Черно пол бели стени

Кафяви пода в коридора

Черна пола с черен врати с бели стени и

Черна пола с черна капачка,

Черен под, бели стени в коридора

Стилен и солиден външен вид, интериор, който съчетава в себе си тъмен под и стени в наситени тъмни нюанси, като тъмно зелено или тъмно синьо. В такъв стил класически интериор в английски стил.

Тъмно зелен пол

Тъмно зелен пол

Тъмен пол тъмни врати,

Черна пола, черни стълби

Тъмен под стени перфектно оттеняется нежни цветя: люляк, фъстъци, бледо-лимонов. Мебелите в този интериор е по-добре да изберете на тон на пода, за да се подчертае богатството и дълбочината на цветовете.