женски тайни

стил

ТОП 7 на най-добрите 2 дин на автомобилната система: как да изберете видове, мнения

За да не се чувстват самотни, шофьорите спаси радио. Повечето радиостанции са направени по-добра и универсална подкрепа може не само да слушате любимата си мелодия в състава, въпреки това, да знаете най-новите джаджи, radiopages време и резултати на спортни състезания по радиото.

ТОП 7 на най-добрите автомобилната система 2 дийн

В съвременния свят има огромно количество, които е било възможно да се разграничат в зависимост от техните характеристики на автомобилната система, ние направихме анализ на всички производители, и направи своя най-добрите модели на уоки-токита:

  Пионере в avh-170. Алпийски Ив-W585BT. Първото нещо в MDN-2900TVR. Пионер в разстояние от sph-DA120. КЕНВУД DPX405BT. КЕНВУД DPX305U. Alpine Ive-W535BT.

Нека се обърнем към по-детайл описанието на представените модели.

Пионере в avh-170

Представеният апарат е идеален за вашия автомобил, образува доста приятна и приятната атмосфера в колата, пътниците ще могат да се забавляват гледане на филми по време на пътуване. Огромен сензорен дисплей не отделя шофьора от управлението на автомобила. Устройство спокойно възприема музика, видео и графични файлове.

Сензорен дисплей
6.2 инча

Макс. мощност
4×50 W

Възпроизвеждане от USB
Има

  хубав голям размер на екрана; поддръжка на USB; DVD плеър; отлично качество на звука; отлично работещ под операционна система.
  екранът е много лесно пачкается.

 

магнитола Pioneer-170

Представеният апарат е един от най-добрите покупки в продължение на толкова дълго време. Огромен сензорен дисплей, лек дизайн, различни филтри за ниски и високи честоти, и има моментален пълен назад. Звукът на този модел е голям, можете да се свържете усилвател на лалета. В допълнение към група придобити камера за обратно виждане дисплей за автоматична индикация. За два месеца от използването на никакви минуси не съм, препоръчвам!

Алпийски Ив-W585BT

Този модел притежава богат набор от усъвършенствани функции, настройки на звука, и в допълнение да може да се прилага функции с tuneit с отношенията със социалната мрежа Facebook. Качеството на звука е отлично се разпространява подобрена съвместимост с различни устройства, които съдържа интегриран модул Bluetooth.

Сензорен дисплей
6.1-инчов

Макс. мощност
4×50 W

Възпроизвеждане от USB
Има

  отлично качество на звука; много бърза скорост на работа на устройството; възможност за възпроизвеждане на флаш устройство или iPod. свързване чрез Bluetooth.
  той не разкрива.

 

автомагнитола Алпайн Ив-W585BT

Какво искате, а след това и са придобили. Абсолютно не съжалявам. Използва устройството без никакви усилватели и събуфери, играе на стандартната акустика. Разбира се, аз не съм фен на такава музика, но ако внимателно се оправи настройките, ще играе още по-добре. Възможност за промяна на илюстрации към „работния плот“ е много доволен, всеки ден сложих нови снимки. Радио взема перфектно. Не забелязах никакви проблеми и виси, но „против“ може да се отбележи само високата цена, но в противен случай, аз съм много доволен, съветвам.

Първото нещо в MDN-2900TVR

Устройство луксозно обзаведени мултимедия радио навигация център с разширени опция за управление с жестове. Можете да регулирате силата на звука или превключване на музика, движение на китката ръцете си пред дисплея, без да вдигате очи от пътя. Също има своеобразна подсветката на клавишите.

Дисплей
6.2 инча

Мощност
4х55 W

Възпроизвеждане от USB
Няма

  възпроизвеждане на приличен звук; GPS навигация; опция за управление с жестове; свързаност чрез Bluetooth.
  повечето от агенциите не с помощта на дистанционно управление.

 

автомагнитола Prology МДН-2900TVR

Аз използвам този уред, разбира се, не толкова отдавна, но въпреки това, без изключение, могат да изразят своето мнение. Хареса това, че освен типичните опции, като е оборудван с всяка кола, а след това видеорекордер в допълнение към възможностите за навигатор. Навигатор много добър, бързо създава маршрути, които аз никога не съм объркан. Рецепционистката беше много доволен от качеството им на записания материал. Аз не мога да се подчертае фактът, че устройството има вграден ТВ-приемник.

Пионер в разстояние от sph-DA120

Представеният апарат е изобретен специално за потребители, активно се интересуват от телефони, събиране на огромно количество практически функции и системи на управление, която обхваща определяне на гласови команди, система и метод на управление чрез Bluetooth. С тази радиото на автомобила могат да се включат няколко приложения, навигация, да слушате любимата си музика, да гледате видео или снимки с вашия смартфон, и освен всичко това, за да го заредите.

Дисплей
6.2 инча

Мощност
4×50 W

Възпроизвеждане от USB
Има

  завладяващ външен вид; превъзходна гласова поддръжка; прост интерфейс, добра е свързана с бутоните на волана; гласово управление.
  не вижда фабрично парктроник.

 

автомагнитола Pioneer в разстояние от sph-DA120

Промених радио на това устройство. Като изнасяме само на хълм, приятели мисля, че съм в колата има таблет. Радиото в колата изглежда страхотно, много модерен и скъп. Изключително радостен е фактът, че устройството анализира всички формати за аудио и видео. Дисплей огромен, великолепен. Сензор добре реагира на натискане. Ние сме били доволни надолу, тя вече не е отвличане на вниманието на смартфон.

КЕНВУД DPX405BT

Този модел е с максимална мощност 4х50вт, той също така с вграден модул Bluetooth за безжична връзка, което е огромен комфорт за повечето от шофьорите. Огромен дисплей, който привлича вниманието на много купувачи.

Радио
Цифров тунер

Размер
181х111х158 мм

Тегло
1600 г

  има добра функционалност; отличен звук; голям избор на различни цветови теми.
  не са намерени.

 

автомобилна Кенвуд DPX405BT

Родителите са надарени с кола за рождения ден. Много е доволна, перфектно чете USB флаш памет от 64 GB, смартфон, се свързва много бързо. Не мога да не се отбележи добра връзка, която звучи много силно. Аз те чувам, аз все чувам. Почти всички съобщават за това, че при включване тя трепти като коледна елха, определено е така, но той много бързо се зарежда и след това се изгаря, как точно сте инсталирали.

КЕНВУД DPX305U

Устройство от популярния японската марка завоевало голяма популярност сред купувачите от по-големи функционални възможности. Е изпълнен в доста добро качество на изработката. Удобно и логично разположение на всички органи на управление, атрактивен външен вид са големия фаворит на този модел.

Радио
Цифров тунер

Мощност
4х30 W

Тегло
1500 г

  наличието на цветна осветление; добро качество на звука; ясен контрол.
  той не разкрива.

 

автомобилна Кенвуд DPX305U

Купи за моята кола този блок, за приемника, интернет връзка няма да отнеме много време. След инсталиране на звук е много, много силно се е променил, високи честоти, също могат да бъдат по-персонализирани, с помощта на вградения еквалайзер. Още по доволен, че подсветката е персонализиран, можете да изберете всеки специфичен цвят. Смело мога да препоръча модел радио.

Alpine Ive-W535BT

Това радио е специализирана в изключителни направления на дейността на АБ. Прекрасно звучене на аудио разширява своя обширен списък на сравнимост с различни системи. Да Не говорим за вграден модул Bluetooth и допълнителен DVB-T приемник.

Радио
Има

Мощност
4×50 W

Размер
180х100х160 г

  проблеми липсва възможност за управление на сензорен екран с ръкавици; отлично качество на звука;
  не са намерени.

 

автомагнитола Алпайн Ive-W535BT

В лентата хареса звучене, защото то е на високо ниво, това устройство ще е идеално да играе дори и повлияха на акустиката на автомобила. Интерфейсът е много лесен за използване, големи чувствителни на допир бутони, които отговарят за смяна на песни. Лесно за вас, за да намерите песните на USB, освен това лесно да настроите радио. За тези, които искат да купят хубав магнетофон 2 дин, мога смело да се препоръча този модел!

Списъци на най-добрите

От нас се проведе анализ на повечето модели радиостанции и искаме да ви предоставим списък на най-добрите в дадена категория:

  Евтини. С докосване на екрана. С GPS навигация

Сега да отидем в описанието.

Евтини

Пионер модели на MVH-AH180 – най-добрият бюджет радио от тайландски производител, който хареса на по-голям брой от шофьорите, поради минималистичен стил.

Диагонал на
6.2 инча

Мощност
4×50 W

Формати
ФАЙЛОВЕ MP3/WMA С

 

радио Пионер модели на MVH-AH180

Сензорен екран

ЕТ кВт-М14. изпълнена в минималистичном дизайн. Основна характеристика на това устройство е много ярък и контрастен дисплей. Много хубава работа и гледане на филми.

Диагонал на
6.8 инча

Максималната мощност
4×50 W

Дешифратор
Dolby Digital

 

автомагнитола JVC kw-М14.

С GPS навигация

Алпийски ine-W928R представя е топовым устройство в своя клас, защото той има много различни настройки за възпроизвеждане на съдържание, също така за навигация iGo министър.

Диагонал на
8 инча

Поддръжка На IPhone
Има

Усилвател
Инсталирани

На какво да се обърне внимание при избора на

Да отидете в специален магазин, първо трябва да знаете, че възнамерявате да закупите. За да изберете превъзходни характеристики на приемника, трябва да се обърне внимание на следните фактори:

Размер

  • – радио има различна височина на радиото в колата 2DIN – 1din 10 см – 5 см от Първия тип радиостанции, струват по-скъпо, отколкото втория, но изборът им е малък.

Подвижен панел

  • – наличието на сменяеми панели позволява спестяване на устройството срещу кражба.

Поддържани формати

  • – за да можете да изпълните всички мултимедийни файлове, трябва да радио, което поддържа почти всички съществуващи формати.

Мощност

  • – максималната мощност на устройството трябва да бъде равна на стойността на 4×50 W или повече.

Допълнителни функции

  – защо те трябва да се откажат? Всъщност, наличието на дистанционно управление, Bluetooth, смарт телефони и gps навигатори.