женски тайни

стил

ТОП 7 на най-добрите блендеров за шейкове и коктейли 2019! Мненията, цени

Всяка година на пазара се появяват все повече и повече стоки готвене, може значително да улесни процеса на готвене съвременните домакини.

Пасатор електрически уред, предназначен за нарязване на храна, приготвяне на емулсии различни напитки. В тази статия ще разгледаме рейтинг на 7 от най-добрите блендеров за шейкове и коктейли на 2019 година. Мненията, цени, характеристики ще ви помогнат при избора. В класацията разгледани евтини, но качествени и на производителните модели, които могат да си позволят на обикновения човек.

Положителни и отрицателни!

Смесители имат редица предимства и недостатъци, които ние предлагаме.

Потопяеми

Плюсове

  имат малко тегло (700 грама); благодарение на своя компактен размер, не заема много място в кухнята; повечето модели имат допълнителни глави, ножове, капацитет и мерителни чаши, които правят потопяеми смесители – смесена.

Минуси

  заети ръце (винаги да държат устройството в ръцете си), което е голям минус.

Стационарни

Плюсове

  поради факта, че купата е инсталиран на специална поставка, не е необходимо да държите устройството, благоприятства за автоматична работа на миксера. удобно наливане на приготвена напитка, чрез често с „носа“; възможността за използване като мелачка за месо и сокове; при повечето модели има мерителна маркиране на стомна.

Минуси

  заема много място в кухнята.

Обща сума плюсове

  наличието на устройство (с обикновен смесител за шейкове и коктейли може да се купи за 1000 рубли); голям асортимент на пазара, голям брой степени (от 1 до 25); специални режими на работа: pulse, колка лед, плавно регулиране на скоростта и други; капацитет съд (контейнер, в който подготвя смес) от 280 до 3200 мл.

Рейтинг на 7 от най-добрите блендеров за шейкове и коктейли

В списъка бяха включени такива модели:

  Делта дл-7043B; синбо СХБ 3100S; D изъм ЗХ-100; Галакси GL2155; блок уби-401; Сентек ЧЛЕН-1327; HR2166/00 часа.

Всеки от моделите има своите особености, положителни и отрицателни страни, че ще можете да видите.

Делта дл-7043B

Моделът е направен в два цвята: зелен и бял и червен и бял цвят.

Подходящ за смесване на коктейли. Предвидена е блокиране при неправилно инсталиране на съвета.

Максимална мощност
500 W

Скорост
1

Мерителна Чаша
0,7 л

Купата за рязане
500 мл

.

пасатор Делта дл-7043B

Плюсове

  мощност 500 W; 2 цвят по избор (бял, с зелена и червена вложка); измерване на капацитет чаши 700 мл; ножове са изработени от неръждаема стомана; разполага с бъркалка.

Минуси

  липсва колка лед, импулсен режим; само 1 скорост.

Прост модел перфектно се справя със своята задача, вкусни коктейли, коктейли не го правят поради липса на лед. Голямо място в килера отнема, външен вид, привлекателен, закупени в зелен цвят. Само на 1 скорост, но това е достатъчно. Като цяло добър бюджетен апарат, ние препоръчваме.

Синбо СХБ 3100S

Пасатор е изпълнен в бял цвят с червена вложка. Устройството се допълва от размахване, мерителна чаша и дюза за шинковки. Има възможност за закрепване на стена. Благодарение на своя малък размер, не заема много място в кухнята пространство.

Максимална мощност
350 W

Тегло
0,6 кг

Скорост
2

Мерителна Чаша
0,7 л

пасатор синбо СХБ 3100S

Плюсове

  няма никакъв шум при работа; гумирани корпус; 2 скорости; малко тегло (600 грама); има малки размери (6x34x6.5 см), така че тя да не заема много място.

Минуси

  няма турбо режим и наставка-робот.

Мощен, качествен и евтин-това не са всичките му предимства. Купи, за да всяка сутрин да прави шейкове, отлично се справя със своята задача. Отлично смила. Шум при работа е не, не се дължи на компактност и малко тегло. Купата е достатъчно, за 2 души. Аз препоръчвам закупуване на този „бебе“.

D ИЗЪМ ЗХ-100

D изъм ЗХ-100-пасатор, с дълга метална дръжка. Капацитетът му е 800 W, което позволява да се справят с всяка храна. Предимство на модела: възможност за раздробяване на лед.

Максимална мощност
800 W

Скорост
6

Мерителна Чаша
0.75 л

пасатор

Плюсове

  става раздробяване на лед; 6-степенна скоростна кутия; метална потопяема част; достатъчно мощност за приготвяне на шейкове и коктейли (800 W).

Минуси

  загрява по време на работа; нож унищожава в трудно достъпните места се очисти само с помощта на клечки за зъби.

Сложете в блендер твърда 4. За да се справят добре със задачата, лед отлично смила. Остри ножове, но се запушва в тези места, където просто не се измиват. Помага за клечки за зъби е особено трудно да се почисти след приготвяне на шейкове. Не е много оживен, като цяло, за тази цена по-добре да не се намери. За да закупите предлагам.

Galaxy GL2155

Това устройство ще се смила всички продукти на всяка твърдост, за сметка на високата мощност и 4 скорост, така че можете да изберете най-оптималния за определен хранителен продукт. Освен това, пасатор може да се използва като мелница.

Максимална мощност
550 W

Скорост
4

Тегло
2.9 кг

Капацитет
1500 мл

пасатор Galaxy GL2155

Плюсове

  възможност за мелене на кафе; 4 скорости; купа с капацитет от един литър и половина; книга с рецепти в комплекта; партида; не елозит на масата по време на работа, благодарение на кретени.

Минуси

  шумен; голяма тежест (2,9 кг).

Покупката е доволен от работата добре, да използвате всеки ден – направи си шейкове, кафе за съпруга ми. Когато гостите идват – важно средство. Можете да се забавлявате с приятелите на вкусна напитка. Работи бързо и е намерил много интересни рецепти, с достатъчно енергия. Много силен шум, води до дискомфорт при работа. Можете да си купите, работеща на 100%

Блок уби-401

Надежден помощник в кухнята на домакинята. Модел притежава достатъчно мощност, което е достатъчно за кълцане на продукти, включително и лед. Материал на купата е изработена от дебела, здрава стъкло. Има регулатор на скоростта капацитет на купата 1.5 литра.

Скорост
2

Максимална мощност
500 W

Капацитет
1500 мл

блок на миксера уби-401

Плюсове

  издръжлива стъклена чаша; 2 години гаранция; възможност за регулиране на мощността.

Минуси

  всеки 3 минути, след работа трябва да почива на устройството в продължение на не по-малко от 10 минути.

Купих преди месец, Днсе, работи нормално, достатъчно мощност, нещастници не позволяват на пасатор, за да напуснат работното си място. 2 години гаранция пожелае. Достатъчно купа за семейството и 4 човек е достатъчно. Не ми хареса това, че на всеки 3 минути, за други устройства. Ако не следвате това правило устройството издържа много по-малко време.

Компанията Centek ЧЛЕН-1327

Бързо и качествено пасатор смила голям обем от обема на чашата на половина литра и с голям капацитет. Има превключвател на скоростта на осветление. Тройно острие ефективно се смила на всички продукти.

Максимална мощност
1000 W

Скорост
3

Мерителна Чаша
Има

Купа
1500 мл

пасатор КАТ-1327

Плюсове

  висока мощност (1000 W); pulse + 3 степени; безстепенно скоростта.

Минуси

  не смила лед; ниво на шум при работа.

Купих го за коктейли и шейкове. В деня на 20 напитки, оплаквания не са открити. Работи като чар. Купи в Днсе. Доволен придобиване, с поставените задачи се справя с гръм и трясък. Мощност 1000 W е достатъчно за всички мои задачи, pulse режим смесва и смила съставки. От минусите – не смила лед.

HR2166/00

Стационарен блендер изпълнена в бяло и purple цветове. Предназначен за смесване и нарязване. Благодарение на своя компактен размер, не заема много място в кухнята пространство. Стъклото на устройството е измерен на разпад, но също така я е позволено самостоятелно или в съдомиялна машина.

Максимална мощност
600 W

Скорост
7

Ширина на отвора за съставките
90 мм

Облекчаване на
2000 мл

Тегло
1.9 кг

пасатор HR2166/00

Плюсове

  7-степенна скоростна кутия; крак на захранващия кабел; мерителна отделение на стомна, голям капацитет (2000 мл); малко тегло (1,9 кг); мощност 600 W достатъчно, за рязане на всякакви продукти; качествено сглобен, не люфтов и скърца или дизайн; възможност за измиване стомна в посудомойке.

Минуси

  шумен.

Купена преди една година, мога честно да си горд собственик на това устройство. Сок, кафе, шейкове, коктейли – за него няма нищо невъзможно. Повече от доволни. Тежки, скорост 7. В рамките на няколко секунди прави картофено пюре, ножове са изработени от неръждаема стомана. Отлична производителност и стойност.

За Сравнение, произведени смесители!

Ние ви препоръчваме да прегледате сравнителни характеристики на по-горе модели.

Как да изберете?

Преди закупуването на устройство за извършване на посочените по-горе напитки, човек трябва да разбере, какви са характеристиките на устройството трябва да притежава, за да се справят с допълнителни задачи. Идентифицирахме няколко основни критерии:

Разнообразие от блендеров. Те са два вида: потопяеми и наземни. Те и двете са идеални за готвене необходимо за напитки. Мощност. За потопяеми допустима мощност започва от 350 W, за стационарни 500 Вата и по-горе. Наличието на пулс. Тази функция е предназначена за правилното смесване на твърди храни, замразени храни. Материал и размера на чашата. Стъкло разбият много по-лесно от пластмаса, така че ние препоръчваме да се обърне внимание на екологична пластмаса, която не съдържа бисфенол. Обем избират в зависимост от това колко порции планирате да направите.

Какво можете да направите в блендер?

Не всички модели са в комплект има книга с рецепти, която често потребителите задават въпроса „какво може да се направи в това устройство?“. Ламината и подготвили за вас седемте най-добрите рецепти.

ТОП 7 рецепти за шейкове и коктейли!

Ние сме подготвили най-добрите рецепти, които могат да се приготвят в блендер, след като Прекара не повече от 5 минути.

Шоколадова напитка.

Съставки:

  100 грама млечен шоколад; 2 узрели банана; 200 мл прясно мляко; щипка канела (не се добавя).

Подготовка:

Нарежете един банан на парченца, настържете шоколад и канела на ренде. Изсипете в купа млякото, добавете останалите съставки. Разбийте до хомогенна маса. Напитката се изсипва в стаканам, украсете с резен банан.

Ягодово мляко напитка.

Съставки:

  100 грама домашно приготвени или купени ягоди; 200 мл прясно мляко; един узрял банан, една чаена лъжичка канела.

Подготовка:

Ягодите се измиват, почистват се от стъблата. Бананите се почистват и се нарязват на 4 части. Ягода и банан, добавете в съда, разклаща. Отново добавете млякото и канелата и разбийте. Наля в чашите, украсете с ягоди.

Абрикосово-малина десерт.

Съставки:

  50 мл прясно мляко; 150 г сушени кайсии; 2-3 кубчета лед, листа от мента (за украса); 200 грама малини.

Подготовка:

Кайсии и малини, размахване, добавете още мляко и лед, разбърква се добре. Изсипва се в подготвената капацитет, украсете с мента.

Напитка от череша и банан.

Съставки:

  50 г зрели череши 1 узрял банан, 1 супена лъжица мед; лед за охлаждане; 250 милилитра кисело мляко.

Подготовка:

Първата стъпка е да се отстранят семките от череши, банани, нарязани на малки парченца. Добави в блендер, бъркалка за разбиване. Изсипете киселото мляко в сместа, добавете една супена лъжица мед. Отново разбийте. Изсипва се в коктейлна чаша, добавя се лед.

Млечна напитка с горски плодове и банан.

Съставки:

  1 чаша на всеки млечен продукт; половин чаша сметана; 2 узрели банана; половин чаша касис, захар – на вкус.

Подготовка:

Изплакнете плодове в хладка вода, сложете в купата на миксера. Добавяне на мляко и сладолед. Почистете бананите, нарежете всяка на 4 части, добавят се. Разбийте в продължение на 1-2 минути. Изсипва се в контейнер, опитайте се, ако е необходимо, добавете захар.

Препоръчва да се направи малка порция, тъй като напитка бързо се прибират.

Мляко, деликатес с ягоди.

Съставки:

  17 парчета ягоди; поллитра мляко, захар на вкус.

Подготовка:

Чисти от стъбла, за да пее в гевгир. Добавяне на плодове в съда на уреда; захар, трябва да бъдат добавени в зависимост от вашите вкусови предпочитания. 2-3 супени Бъркалка. Добавяне на мляко (за предпочитане студена). Смесете ягоди с мляко (за предпочитане високоскоростна) типичен пяна. Изсипете в подготвения тигел, украсете с ягоди.

Млечна напитка с банан.

Съставки:

  2 банана; 60 мл сметана; 200 мл прясно мляко; 100 грама сладолед.

Подготовка:

Обелете бананите са белени, нарязани на филийки, добавете в купата на устройството победи. Добавете млякото и сметаната, отново разбийте. Нарежете на парчета сладолед добавяне на пюре, смесва се с миксер. Налях в чаши.