женски тайни

стил

ТОП 7 на най-добрите MP3-плейъри 2019 – 2020. Коментари, препоръки

Последните години смартфони заменя почти всичко, сега ние не трябва да гледат телевизия, за да научите последните новини. Ние не купуваме карти, ако искате да стигнете до определено място. И музиката е станала по-достъпна, отколкото когато и да било: сега вие не трябва да изтеглите любимите ни песни, може просто да карам в лентата за търсене на песен и им се наслаждават, без да губи време.

Въпреки това, нашата редакция не забравя за истинските фенове, които отделят максимално внимание на качеството на звука и се нуждаят от отделна притурка за слушане на музика. Ние ще ви представя ТОП 7 на най-добрите MP3-плейъри 2019 – 2020. Мненията, цени, характеристики, събрани в нашия материал.

ТОП 7 на най-добрите MP3-плейъри 2019 – 2020.

Въз основа на мненията и оценка на клиенти, представяме ви нашите ТОП 7 на Най-новите и най-добрите MP3-плейъри:

Astell&Cairn АК100 II с 64 GB;64 GB докосване Apple iPod 6;C3 Дигма 4gb;сайт FiiO Х3 втора;плеър mp330 компанията Transcend 8gb;компанията Transcend MP710 8gb;хрипове C3 е 8 GB.

Подробен анализ на всеки модел разгледани по-долу.

Astell&Cairn АК100 II с 64 GB

Топ модел Astell&Cairn АК100 втората – идеален за истинските любители на музиката. Високо качество на звука с цифров-да-аналогов преобразувател от най-висок клас (крилат логика CS4398) и честота на дискретизация от 8 до 192 khz! В случаите, когато за такова качество не съжалявам за никакви пари.

Екран
Цветен сензорен 3.31″

Размери (mm)
55x111x14.9

Тегло (гр)
170

Цвят
Сив

Сделка
Метал

ДИСК (GB)
64

MP3-плейър Астелл&Cairn

  • модерен стилен дизайн; той ще отговарят на абсолютно под слушалки; лесен за употреба, всичко е ясно и интуитивен, не се нуждае от инструкции, наистина страхотно качество на звука (сигнал/шум –
  117 db); ярък AMOLED дисплей.
  периодични неверни докосване.

Astell&Cairn АК100-това е моята нова любов. Сега плейър нося със себе си абсолютно навсякъде, за да се насладите на звука на любимите си песни, които искате навсякъде и по всяко време. Да се насладите на плейъра, лесно и приятно.

Докосване apple iPod 6 64ГБ

Приспособление машина мечти за бъдещето или просто apple iPod докосване на 6 64 GB-това е още едно добро творение от известната компания Apple. Не е просто плейър, а нещо средно между смартфон и MP3-добър вариант за тези, които винаги искат да бъдат в крак с последните събития и, не спирайте да слушате музика – притурка е оборудван с камера и Wi-Fi Интернет.

Цвят
Сребро, злато, сив космос, розово, синьо, червено

Размери (mm)
58.6×123.4×6.1

Вградена памет (GB)
64

Екран
Сензорен екран 4″

Сделка
Метал

Тегло (гр)
88

MP3 плейър Apple iPod докосване 6

  лек, тънък корпус и компактен размер; включва качи магазин; функциониращ Wi-Fi и Bluetooth; време на работа, без допълнително заплащане – 40 часа; стилен външен вид; разнообразие от цветове MP3-плейър (злато, сребро, сив космос, розово, синьо, червено); камери (8 Mp).
  показва процент на зареждане на батерията.

Не мисля, че някога съм бил, обаче, част от този луд поклонение продукти на Apple, iPod сензорен 6 просто духаше определяне на мен! Това е абсолютно всичко: от дизайна и стръмен дисплей, който завършва с невероятен звук! Което е добра новина е, толкова това време е повече от 40 часа. Какво е нужно за истински любители на музиката.

Дигма C3 4gb

Ако искате да си купите висококачествен и компактен плейър с добра функционалност в бюджета цени – този модел е за вас. Работно време – 12 часа, без допълнително заплащане, отлично качество на звука – нищо излишно, само най-необходимото.

Тегло
32 грама

Сделка
Пластмаса

Екран
Цвят 1.8″

Цвят
Черно/сиво

Размери (mm)
42.5×88.8×10

Памет (GB)
4

MP3-плейър Дигма

  оригинален дизайн на плейъра; високо ниво на автономия до 12 часа; има възможност за инсталиране на карти с памет (400 GB); високо качество на пластмаса; малък размер и тегло (само 32 грама).
  калъф бързо и лесно се повреждат; не са качествени слушалки.

Имам дъщеря на почивка, тя беше много доволна, няма никакви забележки. Освен това, вградените карти с памет като оперативна памет в един не твърде голям, общо 4 GB. Въпреки това, ми хареса това, което приспособление е с високо качество, дълбок звук и приятен дизайн. Техните пари струва.

Сайт FiiO Х3 втори

MP3 за любителите на качество на звука. Съотношение сигнал/шум -113 db и високо качество на КПР (CS4398) осигурява едно наистина елегантно звучене на любимата си музика.

Размери (mm)
57.7×96.7×16.1

Екран
Цвят 2″

Цвят
Черен

Тегло (гр)
135

ДИСК (GB)
128

Сделка
Метал

MP3-плейър сайт FiiO

  високо качество на изработката; добър звук, можете да използвате слушалки (освен безжичен); мощно тяло със стандартни конектори; – компактни размери (57.7×96.7×16.1 мм);
  в ярка светлина, не може да види текста на дисплея; дребния текст в менюто на плейъра.

Защо сайта на FiiO Х3 втория? Първо, мощен звук – чувството, че сте на концерт на любим изпълнител или група. От друга страна, дизайнът е много необичайно, нищо вычурного, прост и стилен. На трето място, скоростта на работа: няма спирачки с покупката и до тоя ден.

Плейър mp330 компанията Transcend 8gb

Истината е „човек“ в нашата класация. Неговите компактни размери и минимално тегло спечели много клиенти. Отлично съотношение цена и качество, с високо качество на изработката.

Диск
8 GB

Сделка
Пластмаса

Тегло (гр)
25

Размери (mm)
83×25.5×11.5

Цвят
Бял, розов, черен

Екран
1″

MP3 плейър плейър Transcend mp330

  добър звук; възможност за избор на различни цветове (бял, розов, черен); най-компактни устройства, направени под формата на дискове; — лек (25 грама); има клипса, които можете да използвате по време на работа; високо ниво на самостоятелност – 12 часа.
  слушалките са в комплект с много ниско качество; стилен дизайн бързо пачкается и драска.

Аз, като любител на движение, плейър mp330 компанията Transcend перфектно. Малък, може лесно да бъде прикрепен към дрехите, държи отговаря дълго време – не ми е за 2 седмици е достатъчно (при ежедневно използване на времето). Малък, но мощен – всички съвети.

Компанията Transcend 8gb MP710

Лидер в живот на батерията (колкото 42 часа). Универсален и стилен дизайн, среден размер, със средно тегло овен – производители първоначално скрити за широката публика. Въпреки това, дори и най-запалените любители на музиката ще се насладят на модел. Звук 5+.

Цвят
Бял, червен, черен

Памет (GB)
8

Тегло (гр)
39

Екран
Цвят 2″

Сделка
Пластмаса

Размери (mm)
44.3x88x10

MP3 плейър Transcend

  симпатична и интелигентна конструкция; лек (39 г) и размери (44.3x88x10 мм); удобен интерфейс, без излишни детайли; лесно управление; време на работа без презареждане – вече 42 часа; високо качество на изграждане.
  няма клипове за закрепване към дрехите си; лошите слушалки се доставят; гурме меню за печат.

Купих модел на Transcend MP710 8gb, особено за бизнес пътуване – в тези дни не може постоянно се зарежда приспособление. За щастие, от тази власт, не трябва да го направя. Сега играчът стана мой постоянен спътник по пътя.

Хрипове C3 8gb

Икономичен вариант за любителите на музиката. Добро качество на изработката, отличен звук и изчистен дизайн-това е нещо, което характеризира този модел в нашата класация. За Colorfly C3 8gb подходящи са за почти всякакви слушалки (с изключение на високо съпротивление) – очевидното предимство на апарата.

Размери (mm)
50x80x9.9

Тегло (гр)
100

Цвят
Черен, сив

Памет (GB)
8

Екран
0.82″

Сделка
Метал

MP3-плейър хрипове

  чудесен КПР от TI PCM1770, интересен и атрактивен дизайн; добро качество на играч, страхотен звук.
  не е твърде удобен сензорен панел за управление.

Възпроизвеждане на MP3 и година и половина и за това време нито веднъж не се разби и не клеится, по същия начин, дори не поцарапался – всичко е благодарение на мощния корпусът е изработен от метал. Звук дори и плътен, дълбок, звучи добре на БАС, като цяло, плейър много готино и приятно да слушам абсолютно всякаква музика.

Таблица за сравнение

Ние предлагаме технически параметри на всяка от изброените по-горе модели.

Модел Тегло (g) ПАМЕТ (GB) цвят на корпуса

Astell&Cairn АК100 II с 64 GB
Цветен сензорен 3.31″
170
64
Метал
Сив

Докосване apple iPod 6 64ГБ
Сензорен екран 4″
88
64
Метал
Сребро, злато, сив космос, розово, синьо, червено

Дигма C3 4gb
Цвят 1.8″
32
4
Пластмаса
Черно/сиво

Сайт FiiO Х3 втори
Цвят 2″
135
128
Метал
Черен

Плейър mp330 компанията Transcend 8gb
1″
25
8
Пластмаса
Бял, розов, черен

Компанията Transcend 8gb MP710
Цвят 2″
39
8
Пластмаса
Бял, черен, червен

Хрипове C3 8gb
0.82″
100
8
Метал
Черен, сив

Списъци на най-добрите MP3-плейъри

На вашето внимание се предлагат множество варианти за класни модели MP3-плейъри 2019-2020:

  AquaFeel спринт 4 GB – водоустойчива модел. Компанията iRiver Astell & Керн и Ултима SP1000 – с най-голяма памет. Ruizu време X26 – най-доброто съотношение качество/цена.

Помислете за варианти, предложени по-долу.

AquaFeel спринт 4 GB – водоустойчива модел

Като спорт и активен начин на живот? AquaFeel спринта ще помогне за разнообразяване на вашата тренировка и да добавите нови ярки и музикални цветове. Благодарение на вградена защита срещу влага (IPX 8), можете да използвате този модел дори във вода: допустима дълбочина е 3 м.

Тегло (гр)
31

ДИСК (GB)
4

Екран
124×64 моно OLED дисплей

Сделка
Пластмаса, силикон, гумени вложки

Размери (mm)
66х46х15

Цвят
Зелени

MP3-плейър AquaFeel

Компанията iRiver Astell & Керн и Ултима SP1000 – с голяма памет

Най-скъпите на притурка в нашия топ. Въпреки това, цената на абсолютно оправдано: в допълнение към отличната дизайн и висока чувствителност на сензора, играчът има прекрасен звук и голяма памет – цели 256 гигабайта!

Размери (mm)
75.8x132x16.2

Екран
Тъч 5″

Тегло (гр)
387

Цвят
Сив, черен

ДИСК (GB)
256

Сделка
Метал

MP3 плейър iRiver за AquaFeel

Ruizu време X26 – най-доброто съотношение качество/цена

Малък MP3-плейър ruizu време X26 идеален за спорт. Време на работа – 28 часа, добър звук и добро качество на изработката позволява представлява приспособление и напълно заслужено се смята за един от най-добрите в категорията цена / качество.

Размери (mm)
36x55x17

Вградена памет (GB)
8

Екран
ОЛЕД

Цвят
Черен

Сделка
Пластмаса

Тегло (гр)
24

MP3-плейър ruizu време

Как да изберете?

И така, вие сте решили да си купи нов MP3-плейър. При избора на нови покупки на нашата редакция ви съветва да обърнете внимание на следното:

Плейър, тип: Flash и на твърдия диск. Първият-от 1 до 32 GB вградена памет, компактен, с малко тегло и размери. HDD плейър е с голям обем, тегло и размер, той може да се похвали с разширени функции за: преглед на видео, съхранение на снимки. Капацитет на паметта: flash player е по-малко, до 32 GB, твърд диск 100 Gb и по-горе. На екрана: сензорен, прост или липсва. Ако на дисплея е просто не – това не означава ниско качество на камерата, а че MP3 толкова лесно да се управлява, че достатъчно бутони. Размер. В основата си, играчите са създали достатъчно компактна, с малки размери и тегло. Обаче има и такива, които има по-голям екран (например, докосване 5 Apple iPod дисплей 4 инча). Цвят и дизайн: като правило, не влияе на качеството на звука и изпълнение на играча. Въпреки това, опитайте се да изберете модел с опростен интерфейс и без излишни подробности – толкова по-лесно ще се справят с новата покупка. Допълнителни функции: радио, диктофон, безжичен интернет (в зависи от модела на колата.