женски тайни

стил

ТОП 7 на най-добрите настолни игри 2019 – 2020. Коментари, подробен преглед

Игри винаги са събрани хора от различни възрасти. За да прекарва време с детето си, или да мине вечер в кръг от близки приятели. Чудесен начин да се забавляват и дори полезно прекарване на свободното време. В днешно време ние можем да наблюдаваме широка гама от различни настолни игри, и всички те се различават само по степен на сложност, оборудване и, разбира се, цената.

В тази статия сме подготвили класация ТОП 7 на най-добрите настолни игри 2019 – 2020. Коментари, подробен анализ, за да се спестят вашето време, за да намерите някои добри игри.

7 най-добрите настолни игри 2019 – 2020.

Как да прекарате събота вечер? Съберете компания приятели, да гледате забавен филм, и, разбира се, играе в положителни игри. Сега ще разгледаме продукти, които са най-популярни в 2019-2020 година. Рейтинг се състои от тези игри:

  Бинго; Тършува; Тършува; Активност; Монополи; Колонизаторы; Манчкин.

По-долу можете да намерите в статия, описание, плюсове и минуси, коментари и цените, представени на настолни игри.

Тото

Играта, която е добре запозната с нашите родители, но сега тя се радва на голямо търсене сред младите хора. Правилата са прости: вие трябва да изберете на картата с номера, и да се опита първо да играят в близост до с чипове. Тази игра се отнася до забавленията, и да получават парична награда. Освен това тото-универсална игра. Тя може да бъде възпроизведен на децата. Специално за тях, карта са изобразени с рисунки на животни, цветя и растения, който помага да научат много нови неща.

Обзавеждане
24 карти, 90 бочонков; чипс; чанта

Възраст
От 5 години и по-висока

Целта на играта
По-бързо от другите, за да затворят карта

Кой
Възрастни; деца

Настолна игра на бинго

  забавление активност на възрастните хора; възможност за получаване на големи парични награди; детски карти; прости правила.
  не са намерени.

Доста често се срещаме с приятели и да играят бинго. Много по-интересно и по-забавно да се играе, когато ще е голяма компания. Чудесно е усещането, когато ти си завладее всички противници! И между другото, правилата не са сложни. Също така доволни версия на детска игра, са отлични водачи, за да научите нещо ново.

Драснах

Тази игра има голям брой чипове, което се вписва в една голяма компания от 6 души. Само трябва да се добави думата “ на определени букви и да печелят повече точки и ще стане победител. Но играта не е толкова проста, колкото изглежда на пръв поглед. Той развива интелектуални и умствени способности. Подходящ е главно за деца в предучилищна и училищна възраст, като им помага да се научат да броят и логично.

Разгледай настолни игри
Цялото семейство;

Целта на играта
Печелят най-много точки в сгънат буквена дума

Възраст
5 и по-висока

Обзавеждане
36 чипа; равнопоставеност; чанта

Игри Тършува

  възможност за игра на голям брой хора (до 6); подходящ и за деца, и за възрастни; развива интелект, ни учи да брои.
  не са намерени.

Драснах си купите детски, а понякога играят самите себе си. Умствените способности, помага да се развива и на чужд език. Дъщеря обича тази игра и много научих благодарение на учените. Добра игра, която помага да се развиват интелектуално.

Драснах

Тази игра е създадена по вид на учен. Насочена към развитието на умствените способности. Трябва да се събере думи от букви. Победител е този, който пръв ще хвърли всичките си чипове и да натрупа най-много точки. Освен това Дращене е идеалното предучилищна възраст и възрастни. Допустимото количество на човек в играта-4.

Обзавеждане
Игралното поле; 102 чипове; 2 празни чипове; чанта

Целта на играта
Съберете думи от букви

Вид игра
Семейна фирма

Възраст
6

Игри Тършува

  психично развитие; подходящ за деца и възрастни; красив, цветен дизайн игри.
  голям брой чипове (104), който може да бъде тяхната загуба.

За мен най-интересна игра от всички преминали. Позволява не просто да се забавлявам, а да се мисли и логично. Плюс това, тя е подходяща за деца. Особено в училище, започваме малко да се разбере сметка. Добра игра, и най-важното, полезно. Да се създадат повече подобни игри.

Активити

Тази прекрасна игра дава възможност за облекчаване на стреса в непозната компания, но също така предоставя възможността да играете за себе си и да споделят. Същността на играта се състои в отгадывании думи, която описва своя партньор. За минута време трябва да се отгатнат, колкото е възможно повече думи. Играта е идеална за голяма група от млади хора, и не е подходяща игра за двама души.

Целта на играта
Предполагам най-голям брой думи

Кой
За деца и възрастни

Възраст
12 години

Обзавеждане
Кубче, пясъчен часовник, 55 карти, 330 думи

Игри Активити

  избор от голяма компания (12 души); за деца и възрастни; той носи някой друг.
  не са открити.

Невероятно забавна игра! Всяка събота и неделя се събираме с приятели и да се забавляват. Това е много позитивна и добра игра, само един път се дава само минута, за да познае. Но в целия този смисъл, така че тя се превръща в по-положително и по-смешно, защото някои не показват това, което е показано на снимката. Моите приятели и аз го обичам!

Монопол

Интересна игра, която ви позволява да поеме ролята на бизнесмен, и унищожи всички враговете си. Възможност за изграждане на вили, хотели, покупка на скъп автомобил. Единствената основна цел – да не попаднат в затвора. Играта е подходяща за хора от различни възрастови категории. По-добре, ако си състав на компанията-от 4 до 6 души. Спечели по-трудно, но интерес събужда все повече и повече.

Кой
Деца, възрастни

Обзавеждане
10 монети, банкноти, на игралното поле, 32 чипове с „къщички“, 16 карти „шанс“, 16 картички „на министерството на финансите“, карта, 12 хотела, 2 кубчета, 28 карти на правото на собственост върху плейър

Целта
Унищожи съперника и да не влязат в затвора

Възраст
8 години

настолна игра Монопол

  подходящ за деца и възрастни; развитие на логика, можете да играете с цялото си семейство.
  отнема много време на играта, в зависимост от броя на играчите; сложни правила.

Играта стяга, аз искам да спечеля, но не всичко е толкова просто. Правилата не е лесно, трябваше да седна да мисля какво и как. Но като цяло, интересно, играли цялото семейство, в компанията на деца. Развива логиката и насочва мисленето в правилната посока. Семейството ми хареса.

Колонизаторы

Тази игра има малко общо с монопола. В играта ви е необходимо за подобряване на тази земя, за да се отдадете на икономиката, и да стане най-успешен и влиятелен човек в света. Допустим брой на играчите от 2 до 4 човека. Играта се състои в подбрасывании игральной на костите, този, който първи набере 10 точки и стани най-богатият бизнесмен. Освен това, играта насърчава тегли математика и икономика.

Обзавеждане
Карта: земя-19; море 6; 9 убежище; суровини и материали-95; 25-развитие; 4-конструкция; 1-търг; 1-армия. На игрални чипове, 18 символите, 2 зарчета.

Целта
Усъвършенстване и придобиване на нови земи

Възраст
От 10 години и по-висока

Вид игра
Семейна фирма

Настолна игра Колонизаторы

  развива математика и икономика; развива логиката, подходящ за деца и възрастни.
  голям брой карти и чипове лесно се губи (160 карти, 18 жетони и 2 зара); сложни правила.

Една от най-любимите игри! Да, правилата не е лесно, но трябва да се разбере, и процесът върви само нагоре. Голям избор от карти, възможност за разширяване на имота. Прекарване на свободното време с цялото семейство. Предлагам!

Манчкин

Тази игра ще се превърне в най-популярната сред съвременните компании. Феновете на филма „Властелинът на пръстените“ се насладите на тази игра! Вие трябва да унищожи чудовища, да се намери голям брой съкровища, понякога изневеряват, и замяна на своите другари. Защото без тази победа става недостижим. В Манчкин няма ограничения за броя на играчите, обаче, ние двамата го играят.

Вид игра
Семейство; общество

Целта
За постигане на високо ниво

Възраст
10 години

Обзавеждане
Карта: врати-95; съкровище-73; 6-играчи. 1 игрално поле, на кубче

Игри Манчкин

  може да играете всяка сума на човек; развива мисленето; подходящи за млади и възрастни.
  от дълъг процес на игри (40 минути).

Увлекателна и забавна игра. В настолната игра остава незабелязано. Убийте чудовища и да се злато, може би ще се хареса на всички. Един минус – приятели се обиждат един на друг, но това е игра, това са правилата. Но самият процес е много улавя и интригуващо. Лично на мен ми харесва да играя в него. Предлагам.

Списъци на най-добрите!

След като разгледахме огромен брой игри, които се предлагат, ние решихме да включим в нашия топ още няколко възможности, които се считат за най-добрите и подходящи различни категории хора. Нашият списък включва следните игри:

  За деца. За компания. С прости правила.

Нека да разгледаме всеки един от тях.

Jenga за деца

Наистина е една невероятна игра, която ви позволява не само да се забавляват, а и развиват логиката, издръжливост, двигателните умения, търпение и бърза реакция. Смисъла на играта-изграждане на кули, а победител е този, който може да възпроизвежда най-висок и здрав дизайн. В нея може да се играе както от един, така и фирмата.

Игри Дженга

Стартирането на компанията

Искам да подчертая: стартирането на играта са разработени с най-новите технологии. Моята мечта е създаването на бизнес и насърчаване на свои собствени проекти? Тогава просто трябва да се играе играта. Но не забравяйте, без способности за водене на преговори и правилните ходове, не е толкова лесно да се спечели. Това, което се вижда, плюс настолна игра се състои в това, че не е просто игра, се практикуват умения за водене на преговори и да се научат да достигне цели. Приемлив брой играчи: от 3 до 5 души.

игри стартиране

5 второ правило – с прости правила

Интересна забавна игра с прости правила. Кутия и карта, която се дава от 3 въпроса, и на всеки от тях трябва да отговори в рамките на 5 секунди. Например: 3 стихотворения на Лермонтов, или 3 модела на колата. Ако не, те остават в сила, и вашият спътник отива. Може да се играе както заедно, така и до 6 души.