женски тайни

стил

ТОП 7 на най-добрите сушилок за плодове и зеленчуци: какви изберете, мнения

В нашата статия ще говорим за устройства, които ще могат да ви помогнат бързо и ефективно да изсъхне на плодове и зеленчуци в ястия, приготвени с тях, ви моля за студени зимни вечери.

Видове и дизайн

Модерни сушилни машини по своите конструктивни характеристики се делят на конвективные и инфрачервена, различаващи метод за изпаряване на влагата.

  в устройството конвекция, устройството е доста лесно, в случай, определя подвижни или прибиращи тава за нарязани плодове/зеленчуци, околния въздух се загрява вграден нагревателен елемент, а циркулация на горещ въздух, се осигурява вентилатор. За да се избегне кондензация в корпуса има отвори, през които изпаряването. инфрачервено отопление на парно те са оборудвани с емисии на инфрачервени вълни, които се отопляват не околния въздух, а самите продукти на повърхността и вътре. Благодарение на тези проекти, вентилатор абсолютно не е задължително, самите вълни се разпространяват по вътрешна камера, осигуряване на постоянна и сушене на зеленчуци и плодове.

ТОП 7 на най-добрите сушилня за зеленчуци и плодове

Като изборът е много голям и решат този въпрос далеч не всички, взели сме си позволя да помогне на любителите на домашни парчета и са направили рейтинг на най-популярните сушилок. А сега, директно в списъка на най-добри по наше мнение.

Март МТ-1945. Ротор РАСТЕЖ-002. Ezidri Snackmaker FD500. Rawmid Dream витамин ДДВ-07.

По-долу ние ще се опитаме да разгледа по-подробно всеки един от представените модели.

Март МТ-1945

Конвекционная сушилня с пет нива на тиган, подходящ е за домакини, рядко доготавливать сухи продукти, изработени от устойчиви на висока температура пластмаса, която не отделя миризми и вредни вещества. Удобна дръжка на предния панел ви позволява задаване на температура до 75°C, а на вграден вентилатор за равномерно тресчотки с горещ въздух в цялата работната кухина на устройството.

Обем
8 л

Брой хора
5

Размер на палета
240х260 мм

Мощност
250 W

Температурен Диапазон
40 – 75°С

Размерът на устройството
210x265x250 мм

Тегло
1.9 кг

  пет са подходящи палети; миниатюрен размер (210x265x250 мм); – ниска консумация на енергия (250 Вата).
  няма.

Отличен евтин сешоар мен е напълно достатъчно. Това е малкият размер е колкото плюс, толкова и минус, от една страна, много хора не ще повярват, но от друга – той не заема място в моята малка кухня. Доволен от покупката си, за тази цена това е идеалният вариант.

Ezidri Snackmaker FD500

Дегидратор абсолютно Нова Зеландия е изработен от хранително-ABS-пластмаса и температурата устойчив поликарбонат, който може да побере до 15 палети можете да ги комбинирате с листа за антре. В процеса на сушене, миризми вътре в устройството не се смесват, така че сложете го в различни продукти без да се страхуват. Осигурява двойна изолация кабели и плавких предпазители, всичко това ще поддържате вашето устройство в случай на прегряване.

Мощност
500 W

Височина/диаметър устройство
340/268 мм

Тегло
3.4 кг

Температура
35 – 65°С

Изтегляне
8 кг

Брой на палет
5

  защитен от прегряване; възможно е съчетаването на коритото и листа, дълъг период (3 години гаранция от производителя). добро основно (5 тави, 1 мрежест тиган, 1 плътен тава, ръководство за употреба, книга с рецепти); три температурни настройки.
  дължина на захранващия кабел е само на 1 метър; бутонът за захранване, хранене идва директно от мрежата.

Добър, доста мощен уред, през цялото лято, почти всеки ден съм работил в кухнята. Опитах се да изсъхне голям брой продукти, зеленчуци и риба и месо. Детайла е правил през цялата зима и всичко това благодарение на тази сушилня. Харесва ми много, той никога не ме, и колко полза от нея – просто супер!

Gochu Д-310

Устройството южно-корейски с много палети има две камери за сушене, което позволява да изсъхне несъвместими продукти в тави от екологична пластмаса, която е лесна за почистване след работа. Процеса на сушене се контролира от регулатора на температурата и таймер. Освен това, всички тези предимства в устройството има много полезна функция за готвене на кисело мляко.

Мощност
510 W

Температурен Диапазон
40 – 70°С

Размери
410×390×255 мм

Тегло
5,7 кг

Пространство за тави, употребявани
20

  комплект идва в 10 и 20 тави, употребявани ситчатыми тарелками; регулиране на температурата и времето; функция йогуртницы; защитени от прегряване.
  в комплекта няма лист за паста.

Сушени ябълки и месо, всичко е нормално, Ябълки, сушени добре, но месото се опитва не стана, остави подноса на един стол и излезе от кухнята, той води кучето си, за да си вършат мръсната работа. Интуитивен контрол и прозрачен корпус значително се улеснява работата. Закупуването на много доволна, всичко ми харесва!

Rawmid Dream витамин ДДВ-07

Високо качество на конвективной сушилни от екологична пластмаса, се контролира на горната лента с бутони и дисплей на съвета. Устройството ви позволява да изсъхне, не само филийки, но и обемни изделия, освен това, може да се извършва процес на ферментация, като кисело мляко в банката. Пълен пакет, състоящ се от седем стоманени подноси, шест листа мрежа под насипни продукти и шест на палети, използвани за приготвяне на пасти, няма да остави безразличен нито един собственик.

Мощност
500 W

Размер
450x345x310 мм

Температурен режим
35 – 70°С

Размер на тава
330х305 мм

Тегло
7.1 кг

Брой тави
7

  осигурява цифров таймер и термостат; вградена защита срещу прегряване; пълен комплект (7 стоманени подноси, 6 листа, 6 тави); корита се движи хоризонтално; може да се суши на филийки, всички продукти, и се извършва процес на ферментация.
  той не разкрива.

Нека е скъп, но е голямо нещо с риби се оставят плодове, горски плодове и гъби за зимата, има домашно кисело мляко може да се направи, но не съм пробвал. С горивото се справи и дете, всичко е просто и лесно. Устройството, разбира се, шумни, но това не е важно, не пречат. Не престават се похваля на всичките си приятели!

Списъци на най-добрите

В допълнение към тези устройства, които са били в нашата класация, бих искал да дам кратко описание на трите модела, по един във всяка от следните категории:

  бюджет; IR; с таймер.

Бюджет

с терморегулятором е предназначена за сушене на всички видове зеленчуци и плодове, представлява дебела подложка с вграден инфрачервен предавател. Той е абсолютно бесшумен и много икономичен благодарение на ниска мощност, идва с мрежа, на който са изложени на суровини, за да се избегне залепване на продукта до повърхността на сушилни. Благодарение на своята гъвкавост и е с габарити са много удобни за транспортиране.

Дължина, широчина, дебелина
500х500х8 мм

Тегло
0,5 кг

Сваляне
2,5 кг

Консумирана мощност
100 W

 

Инфрачервен

Л оборудват с IR-Д5 освен това, инфрачервена радиация има хоризонтална система за охлаждане. Устройството е оборудвано с датчици за температура и влажност на въздуха, които контролират централно отопление и определяне нивото на влага в продуктите записано. Уредът има три автоматични режима и ръчно да инсталирате параметри на сушене. Включени пет палети от неръждаема стомана.

Брой тави
5

Температура
32 – 70°С

Мощност
500 W

Тегло
8 кг

С таймер

Rommelsbacher DA и 750 с нагревателен елемент и вентилатора са разположени в горната част на устройството, там присъства механичен термостат с три режима на температурата и таймер, който ви позволява да зададете интервал от време до 12 часа. Устройството се от четири стаи-прозрачен тава от трайно устойчиви на висока температура пластмаса.

Консумирана мощност
700 W

Височина/диаметър
330/340 мм

Брой на палет
4

Температурен режим
20 – 60°С

На какво да се обърне внимание при избора на

А сега накратко да се опише най-важните критерии за избор на сушилня, за да ви помогне с решението на този сложен проблем.

Ако имате желание да готвя много продукти, обърнете внимание на максималната мощност на уреда, тъй като той зависи от неговото изпълнение. Освен това, силата-това е важно, брой палети, които са инсталирани в устройството, колкото повече, толкова повече суровини могат да се сушат на един път. Би било хубаво, ако може да контролира процеса на сушене, така че е препоръчително да избират стаи с безплатен достъп до всеки палет, а тавичката за предпочитане, прозрачен материал.

В допълнение към по-горе точки, а след това обърнете внимание на материал, защото метал е по-траен от пластмаса, и има допълнителни функции на устройството, някои от тях имат способността да изсъхне риба и месо, или да се готви кисело мляко, бонбони и други продукти.