женски тайни

стил

ТОП 7 на най-добрите тостеров: какво да изберете, плюсове и минуси, коментари

Ароматни препечен хляб с мармалад или сгущенкой от древни времена се смята за изискан деликатес не само за деца, но и възрастни. Този десерт е много лесен за приготвяне и изисква само малък уред – тостер. ТОП 7 на най-добрите тостеров: какво да изберете, плюсове и минуси, коментари, цена и други параметри ще ви помогнат да изберете най-високо качество тостер, който ще зарадва цялото ви семейство с вкусна закуска.

ТОП 7 на най-добрите тостеров

В момента търсенето на тостери е много повече, отколкото преди 10 години. Във връзка с това се увеличава броя на моделите в магазините. Всички те се различават по техническите параметри, функционалност и размер. Сред цялото това многообразие сме създали ТОП 7, където и да сте влезли:

ProfiCook PC-ta 1073. Эпилятор Braun HT 400. Бугати А. Ръсел Хобс 21310. Поларис PET 0804A. Кели КЛ-5069. Супра ТТС-217.

Ние ще преминем към подробно описание на техническите характеристики, предимствата и недостатъците на всяка предоставена модели.

ProfiCook PC-ta 1073

Отваря класация на Най-добрите модели на тостеров с корпус от неръждаема стомана. Идеален за използване в голямо семейство, тя разполага с 4 отделения. Производителят е създал четири отделени един от друг клон на секции, за по-удобно използване.

Офиси
4

Мощност
1500 W

Управление
Механични

  добро качество на изработката; 4 отделения, предназначени за тостер; екстра-изкачване дава възможност за изгаряне на малки парченца.
  не са намерени.

 

тостер ProfiCook PC-ta 1073

В нашето семейство абсолютно всички обичат препечени филийки за закуска, така че трябва да се купи модел с много отделения. ProfiCook PC-ta 1073 дойде ни по всички критерии. Сега той ни радва всеки ден с вкусни и ароматни тостове, които равномерно пропеклась от всички страни.

Эпилятор Braun HT 400

Основната разлика на това устройство, е възможността за едновременно готвя 4 филии. Висока мощност позволява бързо и се запържва до хрупкава кора, парчета с всякакъв размер. Почистване няма да отнеме много време, благодарение на специален контейнер, който събира трохи в процеса на цялата работа.

Мощност
1080 W

Тост
4

Офиси
2

  високо качество е гарантирано от производителя; 4 отделения за филийки позволява два пъти да се съкрати времето за готвене; стойността на мощност 1080 W; функция за претопляне и размразяване.
  дължина на захранващ кабел е 1 метър.

 

Тостер Braun HT 400

Добър избор за тези, които не искат да харчите много време за готвене. Често готвя в тостера франзела. Въпреки че е толкова значителни разлики в броя на обикновен хляб, резен не горят и не станат прекалено сухи.

Бугати Volo С

Предоставена модел е много популярен поради управление на електронното тип. Доставки подразделение на италианската фирма дизайн само чувствали докосване на италианския стил: ярък и красив оранжев цвят на корпуса с метални вложки.

Размери
32х20х15 см

Тегло
3 кг

Материал на корпуса
Метал

  специални мрежи позволяват да приготвят сандвичи; атрактивен и оригинален дизайн; производител гарантира на своите потребители, надеждни и качествени устройства в продължение на много години.
  не са намерени.

 

Бугати Volo с тостер

Получи като подарък от колегите си Бугати А. Честно казано, първо не бях разбрала, че това е тостер. Около вина. Може безкрайно да се изброяват всички плюсове, но аз ще кажа само едно: това чудо-устройство перфектно се справя с всички задачи.

Ръсел Хобс 21310

Оригинален дизайн това устройство привлича всички купувачи. Той е изработен в сребрист цвят и има мини-прозорци от всяка страна. С тяхна помощ може да наблюдава целия процес на изграждане бледа парче златни и ароматни тостове.

Мощност
1000 W

Брой клонове
1

Тост
2

  необичаен дизайн със стъклена стена от двете страни на тялото ви позволява да се наблюдава процеса на готвене; скилидки различни размери; е цикълът на размразяване.
  не са открити.

 

21310 тостер Russell Hobbs

Аз си купих този модел само заради външния вид. Аз обичам тостери, те се получават прекрасни. Равномерно жарит не само гладка парченца препечен хляб, както и на хляба, хляб и дори пита. Трохи попадат в специален контейнер и не горят по време на работа. Кабел пъти и се съхранява в организма. Съхранение на проста и телефонът лесно се поставят в малка нощното шкафче в кухнята.

Поларис ПАТ 0804A

Модел спечели голяма популярност сред клиентите, благодарение на оригинален дизайн и богат набор от функции. Корпусът е изработен от метал, който достойно може да издържа на всички натоварвания.

Материал на корпуса
Метал

Тегло
2 кг

Управление
Механични

  той поддържа два режима: отопление и размразяване; корпусът е изработен от устойчив метал; равномерно приготвяне на тостове; компактен размер – 23х19х10 виж
  металът е много тънък; устройство е трудно да се бели, тъй като голяма част от него не е подвижна.

 

тостер Поларис ПАТ 0804A

След провала на семейството тостер, аз трябваше бързо да намерите компактен и пестящ хартия замяна. Поларис ПАТ 0804A се справя с всички задачи. Бързо придава на хляба златисто-кафяво при равномерно разпределение на топлината по повърхността. Грижи е много проста, аз почистете корпуса с влажна кърпа и се разклаща тенджерата.

Кели КЛ-5069

Мощност 800 W са напълно достатъчни за равномерно печене на филийки и от двете страни. Ниво рядко се регулира от потребителя. В тази конструкция, производителят се грижи за почистване на уреда, така че добавихме специален поднос, който събира трохи.

Мощност
800 W

Управление
Механични

Материал на корпуса
Пластмаса

  пластмасата не се нагрява, а наличието на палети; има бутон екстра-асансьор; високо качество на изграждане.
  тавичката е с ниско качество, така че той ще излее своите чипове; препечен хляб не винаги е едно и също-печена.

 

хладилник Кели КЛ-5069

Наскоро си купи тостер от компанията на Кели. Много ми хареса неговия дизайн. Той е проектиран в черно сплъстената цвят и не замърсяват. Средното време за печене на хляб е 2-3 минути. Много потребители се оплакват от лошото качество на правила в тиган, но имах с него никакви проблеми, не се е появил.

Супра ТТС-217

Този модел е с класически дизайн в тъмен цвят и стандартен набор от функции. Поджаривает 2 препечени едновременно, степента на редки, която можете да изберете по свой вкус. В долната част на конструкцията е на специални табла, чиято цел е да събират трохите. Тя може лесно да се отстраняват, за почистване и след това се връща на мястото си. Тестер не изисква внимателна грижа. Това ще бъде достатъчно, за да промени тигана няколко пъти, за да разтривайте тялото си с влажна кърпа, като се избягва бутон.

Брой клонове
2

Материал на корпуса
Пластмаса

Степента на редки
7

  7 режими на печене; има тава, който събира трохи; бутони не се отопляват; корпусът е изработен от висококачествена пластмаса; той съчетава в себе си две функции: отопление и размразяване.
  корпус лесно пачкается и трудно се изчиства; дълъг и неравномерен приготвяне на тостове.

 

тостер Супра ТТС-217

Добър тостер. Аз го използвам всеки ден. Не мога да кажа за него нищо лошо. Хляб напълно се вписва в блок и не се залепи. Време за готвене-пет минути, но всичко зависи от избраното ниво рядък. На няколко пъти в седмицата почиствайте машината, отстранете капачката и се разклаща всички трохи..

Списъци на най-добрите

Тъй като магазинът се намира безкрайно много модели, различни видове операции, трудно е да се побере в класирането. Така че ние решихме да се опише най-добрите в следните три категории:

  Ръководство за експлоатация. Автоматична. Странично.

Да разгледаме всяка категория по-долу.

Ръководство

Инструкция сандвич-тостер , за да се справят с филийки и сандвичи перфектно. Лесно управление ви позволява да използвате устройството, за всеки потребител, дори и дете може да се справят с него. Не изисква специални грижи, достатъчно избършете корпуса с влажна кърпа, като се избягват горещите точки.

Тип
Ръководство

Тегло
0,2 кг

Размери
40х40х20 см

тостер сэндвичница инструкция

Автоматична

Бош TAT 3A011/3A012/3A014/3A016 лекота на използване и високо качество в работата модел. Напълно подходящ за онези потребители, които не се нуждаят от допълнителни функции.

Мощност
980 W

Брой клонове
2

Тегло
1,7 кг

Размери
19х16 см

Материал на корпуса
Пластмаса

тостер Bosch TAT 3A011/3A012/3A014/3A016

Хоризонтално

Производство Gastrorag-в ТОП 3 е предназначен за отопление и печене на парчета с всякакъв размер в рамките на няколко секунди. Уредът има 4 кварцевая слушалката действа като нагревателен елемент. Дизайн включва в себе си тава, в която събира трохите. С нейна помощ потребителят може лесно почистване на устройството от нежелани бебета, които могат да се тровя и да пречат на работата.

Страна на произход
Китай

Напрежение
220

Мощност
2 кВт

Ширина
460 мм

Дълбочина
250 мм

тостер производство Gastrorag-ТОП3

На какво да се обърне внимание при избора на

Всеки от нас е изправен пред избора на някои устройства не може да реши какво да изберете, защото вие искате да се поръчки не съжалявам себе си още след първата употреба. Затова ние бихме искали да ви обърнем внимание на следните параметри:

Брой филиали. Има два вида тостеров – две или четири дивизии. Тяхното количество е пряко влияе на времето за готвене. Модел с четири секции и е идеален за употреба в по-голямо семейство. Материал на корпуса. Модел с пластмасов корпус, подходящ за употреба при температура, но секрет с неприятна миризма. Затова много хора предпочитат устройство с метален корпус. Тук всеки купувач, който идва от собствените си предпочитания. Наличието на палета. Той събира всички трохи от хляб и не им позволява да изгарят вътре в блока. При нужда лесно се отстранява, изчезва, а след това постави обратно. Мощност. За никого не е тайна, че мощност влияе на скоростта на работа на устройството. Препоръчително е да изберете тостери, максималната мощност на който е 800 – 1500Вт.