f9dc4707bed80a334f1e2b36b83e5eba - Топлинна бельо: как да изберете за жени и мъже
мода

Топлинна бельо: как да изберете за жени и мъже

Днес teramobile не се отнасят към класа на специфични дрехи. Модерни момичета вече са успели да се оцени всичките си предимства и започна да попълни гардероба си и в това бельо. Най-интересното е, че дамите купуват бельо за себе си и за своите мъже. Важно е да знаете как правилно да изберете бельо.

Преди известно време, бельо, беше счетено за необходимо обект на гардероб за активни спортисти и ловци, рибари. Днес ситуацията се е променила драстично, и най-модерен момиче живее в неговия гардероб елегантно бельо, правото на избор, което гарантира удобство и комфорт във всяка ситуация.

Класификация

f9dc4707bed80a334f1e2b36b83e5eba - Топлинна бельо: как да изберете за жени и мъже

Топлинна дамско бельо

Бельо варира във функция на:

Водоотблъскваща

  • – изпълнени единствено от синтетични материали, лесно пропуска въздух и дава възможност на пот да се изпарява;

Топлина

  • – състои се от гранули материал, който помага да се запази топлината и не е готино. Дебелина на конструкцията зависи от степента на поддържане на оптимална температура на тялото;

Комбо

  – съчетава в себе си свойствата на двата предишни вида.

Видове термобелья

Топлинна бельо за ежедневието, изработени от мека памучна тъкан и микрофибър. Жените могат да носят топлинна бельо под всякакъв вид дрехи, тъй като тя се провежда с помощта на специален безпроблемно технологии и има отлични еластични свойства.

За активни спортове има няколко специални видове, която позволява на всяка степен на активност. Правилно подбрано бельо, ще осигури комфортна класове.

Как да изберете?

aa436ea018c596d85dfc7bc2c6414091 - Топлинна бельо: как да изберете за жени и мъже

Топлинна дамско бельо

  • При избора си струва да запомните, че няма универсални модели за всички поводи. Специфична форма е предназначена за определен вид дейност.

Размер термобелья избират

  • именно с особеностите на фигурата. Трябва да се разположат по-близо до тялото, но да не стесняет движения. В противен случай топлинна бельо не може да изпълнява функциите си в пълен размер.

Тегло на спално бельо

  • посочва върху опаковката. Простотата е най-доброто решение за топло време, за да се поддържа прохлада, и тежък – отлично за разходки суровата зима. В жегата лесно бельо дава на тялото се охлажда по време на фитнес упражнения и осигурява комфортно състояние. Всяка жена трябва да има различни модели за съответните случаи.

За спорт

  • задължително купете комплект термобелья, напоена с антибактериални състав. Това допринася за опазването на микрофлора на организма и предотвратява образуването на микроби по време на активно потене.

Няма ограничение за ежедневна употреба термобелья.

  • Както синтетични, така и вълнени памучни комплекти са удобни в ежедневието. Пореста структура термобелья се състои от голям брой малки клетки, които създават необходимия топлинен ефект. Температурата под дрехите зависи от циркулацията на въздух и вода.

Правилният избор на дамско бельо, зависи

  съвпадение на задачите, които той трябва да изпълнява първоначалните си свойства. За предпочитане е да го пробвате преди да купите, ако е възможно. Плътно прилепване към тялото говори за това, че топлинни бельо избран правилно.
Мъж срещу жена

Мъжете обикновено не обичат многослойность в облеклото. Ако се грижи за здравето на своите мъже и искат да купи му бельо, то трябва да помислите за начина си на живот. Принципът за подбор на мъжете се различава от женската. Топлинна бельо трябва да е строго по размер.

Мъжки вариант-това е каска, панталони, тениски с дълъг ръкав, боксерки. В мъжкото бельо не се страхува от силни студове.

Жена топлинна бельо дава на жената голямо поле за избор. Жена гама от модели представени от разнообразие от тениски, turtlenecks, панталони, слипове, боди, гамаши и много други. Красив дизайн, лек гланц и нежна дантела и приятно стопля не само тялото, но и душата си.

196f916d155662eb27ba1d7e02ac9dfa - Топлинна бельо: как да изберете за жени и мъже

Топлинна бельо за мъже и жени

Прости инструкции за грижа

За да бельо-дълго угоди на собственика си идеален външен вид, трябва да се спазват прости правила за грижа за тях.

  Допуска машинно пране в деликатен режим, при температура от 40 градуса. Препоръчва се ръчно пране. Честото миене според правилата няма да се отрази на качеството. Химическо чистене е строго противопоказано. Ютия да глади модели само памук, синтетика за гладене на дрехи, за да не се съсипе слой на мембраната.