b843b47aa20b64f6ebf0a4c50ab0ff19 - Това е мода за пълни жени
стил

Това е мода за пълни жени

Мода може да е не само ако сте тънка и като цяло за тегло-това е, когато за да получите комплекс. Важното е как се чувстваш, ако сте уверен в себе си жена, независимо от това, постно или пълен, важното е, че ти е неустоим!

b843b47aa20b64f6ebf0a4c50ab0ff19 - Това е мода за пълни жени

На всички световни модни подиуми за да можете да видите само худенькие момичета, какво може да се направи извод, че модни неща са само тънки и дебели, не работи. Но в действителност, модни тенденции в облеклото за пышечек и худышек не се различават. Най – важното- да се разберат някои подробности за подбор рокли. Мода за пълни жени през тази година ще има някои функции, за които по-нататък ще говорим.

Идеални пропорции-това е реликва от миналото

В съвременния свят не е задължително да имат идеални пропорции, за да изглеждат неотразимо. Всеки пухленькая момиче подобрала рокля правилно, ще изглежда възхитително и модерен. Най-важният ключ към красивата външност – увереност в себе си и качествени дрехи.

58a6611553f7c7167e3fecb28bb78f11 - Това е мода за пълни жени

Сред модерните дрехи за пълни жени без дрехи, подобно на появата му в чанта. Много хора смятат, че свободната облекло скрива излишните килограми, но те грешат – това е само подчертава пълнотата. Но твърде тесни модели също не са подходящи. Идеален избор ще рокли, блузы и поли прилежащия cut. Факт е, че седи добре облечен размерът, който ви подхожда.

Мода за пълни

Голяма жена трябва да изберете солидна дрехи или онази, в която няма контрастни цветове. Както е известно, светли нюанси визуално добавя тегло, но тъмни цветове стройнят. Такива имоти скрадывая на излишните килограми не е само черно, но и на всички други тъмни цветове. За предпочитане е да избягвате големи от модели на дрехи, ъглови форми и контрастни преходи.

af2237bfa8830e8db06ac60b54644e70 - Това е мода за пълни жени

Блейзери и якета за полненьких не трябва да бъде дълга. Идеалната дължина за тях – до половината на бедрото. Полата трябва да изберете дължина до коляното или средата на коляното. Възпламенен пола, както и мини поли е добре да се премахне от гардероба на всички.

Големи дами по-добре да купуват неща с дълги ръкави, с квадратна или V-образно деколте. Шията трябва да е винаги отворена.

1998c58fa7b1d5e08a06a3c283ac4ce3 - Това е мода за пълни жени

Стилисти препоръчват да изберете балет апартаменти, а не на петите. За жени в организма не се препоръчват обувки с квадратни чорапи, но с отворени пръсти са подходящи за тях, като не може по-добре.

Всяко момиче, което ще следвате тези прости правила, ще изглежда непреодолим, красиви и стилни. И най-важното, винаги бъдете сигурни, да остане на височина от всяка ситуация, вие ще се научиш да обичаш себе си такъв, каквито сме, защото ако ти си себе си, не обичаш, как можеш да обичаш другите?