женски тайни

стил

Търся красив сватбен букет? Най-добрите идеи за булчински букети — снимка

За всяко момиче сватба-това е ден, който трябва да бъде идеален.

Под изображението на булката е изискан и завършен, трябва да изберете за сватбен букет.

Сега има различни сватбени букети и цветарите могат да се харесат дори и на най-привередливую булката.

Блондинки по-добре да изберете нежни нюанси на цветовете (праскова, розов, лавандула и други), както брюнеткам – ярки и смели (червено, жълто, зелено и т.н.).

Булчински букет може да е както класически, така и по-необичайни. Под класически букет означава, просто булчински букет с традиционните форми и стил.

Необичаен букет – комбинация от иновативни форми и материали, от които е направен букет.

В тази статия ще разгледаме един класически и нестандартни сватбени букети.

Класически букет на булката

Традиционен сватбен букет трябва да бъде нежна и идеално се комбинира със всички начин.

Цветя е необходимо да се избере в няколко по-тъмни тонове, отколкото на рокля, те успешно засилва бяла на цвят рокля на булката.

Ако имате off-бяла рокля с цвят на слонова кост, по-добре да се използват светли цветове: цвят на марсала, червено или зелено.

Бели булката рокля фините нюанси на цветове: бежово, праскова, розов, лавандула, и други.

Тази година на мода черно-бели сватбени букети. Те изглеждат много нежни и изискани. Този букет, без съмнение, е подходящ само истинска аристократка.

Булчински букет трябва да отговарят на boutonniere на младоженеца, след това на образи на бъдещия си съпруг ще бъде хармоничен.

Булчински букет може да се направи с такива цветя като рози и теменужки, лилии и орхидеи, божури и ромашек, фрезии и хризантеми, ромашек и лизиантуса.

А на булчински букет е пищна и красива, цветарите съчетават в себе си няколко вида цветя.

Булки, които вярват в суеверия, може да искате да се въздържат от използването на аранжировки от цветя, като гладиоли, кала лилии и карамфили.

Мнозина смятат, че тези цветя, булчински букет, може да донесе нещастие в живота на семейните двойки.

Също лош късмет е, за да украсят булчински букет с папоротниками и палмови листа, тъй като те привличат лош късмет.

За убеждение, не може да се използва булчински букет с няколко нива, защото в младото семейство ще се разминават, което може да доведе до брак се провали.

Въпреки това, много от тези признаци – само фолклор, който няма да има никакъв ефект, така че булката като изберете ниспадающие букети, мислейки само за бъдещия щастлив живот с любимия човек.

Ако вие искате вашата сватба да е в традиционен стил, най-добре е да вземете букет в сферична или полусферической форма, тъй като формата на букет, свързани със съвместния живот на двойките.

Ако тонът и цветът ще изберете, трябва да се съберат на булчински букет заедно. За тази цел, гипсофила, аспарагус, семейно щастие.

За да се превърне сватбен букет, цветарите да добавят в състава на различни панделки, мъниста, брошки и други дребни елементи.

Най-добре е да използвате сатен на ленти, защото той символизира чистота на отношенията и правилността на семейството на младоженците живот.

Нестандартни сватбени букети

Ако искате да направите тематична сватба, това е чудесно допълнение начин на булката е необичайно и извънредно булчински букет.

Сега набира популярност булчински букет от горски плодове и плодове. Често използвайте ягоди, къпини, френско грозде, череши, малини и боровинки. Плодове за букета можете да изберете малка ябълка, и малки мандарини.

Плодов букет е много хубав и атрактивен, но с него трябва да победи много внимателни, тъй като има риск от развалят сватбена рокля.

Ако живеете близо до морето, това е една отлична възможност да се открояват ще бъде сватбата в морски стил.

Рокли, по-добре да изберете стил на риба и да се допълни с букет от морски раковини и морски звезди.

Този букет е много подходящо и комплимент към вашия сватбен образ в морски стил, творчески.

Имате сватба в стил кънтри? По-добър вариант, отколкото букет от диви цветя за булката можете да намерите. Такъв сватбен букет-това е много хубаво и чудесно се допълват образа на булката.

За букета в стил кънтри използват различни диви цветя. Освен това, този букет е много просто да се направи със собствените си ръце.

Тенденция тази година са сватбени букети ассиметричной форма. Такива букети изглеждат помия, и се събират в треска, но това не е така. Те са много красиво и необичайно изглежда страхотно на всяко съчетание от цветове и бои.

Новото през тази година са сватбени букети гламелия. Този букет изглежда като едно голямо цвете.

Гламелия — един голям състав, който се състои от по-голям брой листенца и пъпки от един вид цветя, събрани в едно, с лепило.

Булчински букет от едно цвете или, както го наричат — гламелия, се вписва много сдържан на булката, като подчертава, минимализъм на сватбената церемония.

Наличието на желание и фантазия можете да направите сватбен букет от различни материали. Например, много необичайно изглеждат пеперуди в ръцете на булката.

Не се страхувайте, не е необходимо да използвате живи пеперуди, достатъчно е да купите имитация на пластмаса, и да направи необичаен букет.

Ако ви харесва дантела и перли, а след това, да ги използвате, можете също така да направите един страхотен сватбен букет.

Имате много бутони? Защо не го използвате за създаване на булчински букет?

Използвайте въображението си и не се страхувайте да експериментирате, след това е вашият букет ще е не само творчески, но и ще се превърне в истинско произведение на изкуството.