женски тайни

стил

В кой месец на бременността се появява на корема при бъдещите майки

Най-яркият признак на бременността е нарастващото коремче. Повечето жени наистина очаквам с нетърпение, когато ще започне да расте корема, за да споделите радостта си с околните си хора.

Един от най-забележимо признаци на бременност-това е най-голям корем. Някои жени с нетърпение очакваме да го увеличи, които искат да споделят с околните щастието на бъдещото майчинство, докато други се опитват, доколкото е възможно, да скрие своята позиция по редица причини: работа, суеверия, реакцията на околните. Въпреки това, всяка бременна жена би искала поне приблизително да се знае, в кой месец на бременността се появява на корема. Изглежда, че няма нищо по-лесно: баби и майки в един глас твърдят за петия месец, който ще бъде видимо округлившийся на корема, но темпът на растеж на всеки отделен корема беременный.

Особености на растежа на корема

Бъдещите майки често се смесва понятието „растеж“ и „растеж на матката“, защото в действителност корема може да се увеличи по независещи от бременността причини: наднорменото тегло, склонност към преяждане, а активен растеж на матката започва от 16 седмици, така че е истинно „беременный“ корема започва да се появява с 20 седмици в света на бебето.

Много жени искат да се знае, в кой месец на бременността се появява на стомаха още и за това, за да преминете към обновяване на гардероба. Защото момичетата винаги искат да изглеждат добре и ухоженно, независимо от състоянието на бременност.

В допълнение, растежа на корема не е постоянна величина, която може да се променя през деня в зависимост от степента на насищане на жените, в присъствието на мазнини, количеството на околоплодната течност и други фактори. Освен това ранно узряване на корема-това не винаги е повод за гордост, защото това може да показва някои проблеми с тонус на матката. По-бързото нарастване на корема, може да предизвика появата на стрии.

Което се отразява на размера на корема?

За да се определи кога трябва да се получи конкретен корема на бременна жена, това не е възможно. Обаче, множество фактори, които влияят върху скоростта на растеж на пузика.

1. Ред: смята се, че при първата бременност Корема расте, не толкова бързо, като се следват. Това е свързано с nereshennostju мускулите на корема. Втора и следваща бременност преминават под знака на големи животиков се дължи на факта, че мускулите вече са били подложени на деформация, и толкова по-лесно те отново да бъдат изложени.

2. Характеристики физика и анатомия. Така че, на жените с тесен таза, могат да се похвалят с бързо нарастващото коремче. Това е така, защото матката може да расте само напред, а не намира вътре в таза. Освен това е лесно да се обясни, в кой месец на бременността се появява на корема при слаби жени: без съмнение, те по-рано да станете собственик забележимо коремче, отколкото други.

Защото доберман физиката играе важна роля в определянето на темповете на растеж на корема, за да се определи, в кой месец на бременността се появява стомаха пълен, е достатъчно просто. Обикновено, пълнотата придружени с широк таз, бебето е там и растежа на матката става видна значително по-късно. Освен това, общият голямо физика на жената се крие нарастващото коремче достатъчно дълго време.

3. Местоположението на детето. Ако детето е по-близо до задната стена на матката расте корема по-бавно и не толкова видна до 6 месеца.

4. Размер на нероденото дете и на броя на децата в утробата. Разбира се, голямо бебе в корема ще бъде много по-забележим малък. Много специалисти, за да се определи, в кой месец на бременността се появява на корема при двойне са единодушни в това, че на стомаха по време на бременност с 11 седмици престава да бъде като одноплодная бременност. Бърз растеж на децата повишава корем 28 седмици почти до размера на корема пренатална нормална бременност. Преди 32 седмици корема на жена, бременна двойней достига максималния си размер.

Въпреки това, експертите отбелязват, че във всички случаи скоростта на растежа на корема при бременни основната остава хармонично развитие на плода и да се грижи майката за бъдещето на детето. За да се избегнат проблеми със зряла, лекота, тежестта да се носи наистина е израснал в корема, предполагам в последната третина на бременността използване на скоба и да следват диета.