1dbe59f6a2cf48c7a4fa491ba87a2afc - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции
стил

В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Рокля на най-добрата екипировка за Нова година, остава само да научат, че истинските цветове, стилове и модели, и може да изберете подходящия.

1dbe59f6a2cf48c7a4fa491ba87a2afc - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

За повечето от нас на Нова година-това е сакралната стойност, защото ние сме на прага на нещо ново и неизведанного, отваря нова страница от живота си, да започнат на чисто. Защото до този момент, аз искам да се откажа от всичко ненужно, и се натрупва с течение на времето и опита просто да встъпя смело напред. Ето само кой стъпка? На този въпрос дами започват вече мисля, може би лятото, защото в такъв важен момент, аз искам да бъда просто неустоим! И какво е необходимо за истинска жена. Правилно – рокля! Модни дрехи на Нова година 2021Това е толкова интересна и е гореща тема, че ние решихме да се посвети цяла статия. И така, да започнем.

Основните тенденции на вечерната мода

Тази зима дизайнерите, ние сме невероятно развълнувани, защото ги избрали маршрута, не отговарят на празничното настроение и ще ви позволи да бъде наистина луксозно и по-ярки. Какви са основните модни тенденции и в тази година на модните подиуми?

Първата основна тенденция кадифе. Рокля от него и в същото време луксозен, елегантен и сдържан. Тя добре седи по цифра и никога, за разлика от нашите любими коприна и трикотаж, създава илюзорни недостатъци в него.

eac1e6b9c947879751b322bde7ecb4ad - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

2a990c3fd033d122dcfb0178e8239ed6 - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Не по-малко решителен и съоръжения, гъсто покрити с различни пайети. Това могат да бъдат както по-големи, приличащи на огромни мъниста и малките метални piechocki, наподобяващи кожата на влечугите (но в никакъв случай, не разполагаме с този цвят!). шик, блясък, красота, това е точно за такива тоалети! Но, много е важно да не губи себе си, защото основно правило в избора на рокля е, че тя трябва да представи на вас, а не вие него. Изгубени на фона на глиттер и пайети преливат много лесно, защото изображението, просто ще се нуждаят от ярка акцент. Това може да бъде наситен направи устните или очите (но в никакъв случай не едновременно!). Аксесоари, както може би се досещате, също трябва да бъде много сдържан.

3e316b38292781f626d60ba195759984 - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

b7a3c5afcbc38ba07b7d099fc4596e4a - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Метален блясък. Тези рокли изглеждат просто невероятно! Дори и при дневна светлина плат придава изтънчен блясък, и, когато прожектор или друго осветление в нощен клуб ще бъде просто неустоими!

c20894322004c4c9b352455ecc275a00 - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Скрита сексуалност. Ultramini, високите открити части на тялото, не е това, което искате да видите на съвременните дизайнери. Жената-загадката, жена-мечта — това е идеал, а в наличност и мрак подходящ за ролеви игри, но не за публикуване. Облекло трябва да се даде простор на въображението си, за да примазаться и привличане на внимание към вас.

Стил бохо. Широк ръкав или отворени рамене, многопластови и мулти — ето основните му характеристики. Но има малък проблем – много лесно се прекалява и в крайна сметка няма да бъде чешки момичета и елха. Затова се претеглят пътя максимален.

Дантела. Много красива рокля за Нова година-2021 година. Но има някои нюанси, защото в никакъв случай не може да пресече линията с пошлостью. За това сме ние:

    Изберете рокля с гол на лигавицата. Това изглежда невероятно секси, но никога не оголяются. В комбинация с подплата друг цвят не само е допустимо, те са много шик, така че не се колебайте да се обърне внимание на такива параметри; прозрачна дантела мач само с умерен дрехи. За някои дантела отворени сутиени, дори и реч не може да бъде! Най-обикновен елегантен сутиен. Дъното не се брои, защото той априори, не трябва да бъде прозрачен; компенсиране на прекалено секси задържан шивашки. Тя може да бъде с дълъг ръкав или долната част, покриваща коляното; използване на горно облекло или защитени. Яке, жилетка или боа, с поглед към ситуацията, те еднакво са перфектно съчетани с дантела рокля.

be4a3913c0f0c5d6db691ff114dd063f - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Шифон. Луксозен вариант за празнични партита. Лек, въздушен, в него се добавя начин на безтегловност. Откровено прозрачни тоалети трябва да бъдат внимателни (виж по-горе правила, шифон, те са не по-малко значение).

a4c0aa0d9932962386c5a5099eba0e1f - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Цветова палитра

И така, с основните насоки, подредени, така че да преминем към избора на цветове за този сезон. За начало, ние, разбира се, не от източен хороскоп (година на огъня, петел, огнена палитрата и все в този дух), но от по-авторитетен източник – Академия на Panton, който диктува всички гуру на модата най-актуалните и популярни цвят в предстоящия сезон.

Черен. Този цвят рокли на нов 2021 извън времето и модата, тя винаги е актуална. Всички веднага идва на ум-това е малката черна рокля на Коко. Да, вие сте прав, това е победа, но само ако говорим за черна рокля, която сте го видели несравнимо Габриел Шанел, а не в модерната интерпретация, където това е наистина малко. Черна рокля на Шанел е затворен ръкав и дължина до коляното и малко по-долу, и е малко на фона на дългите затворени рокли от това време. От съвременния вариант, където поне тъкан и на тялото е висока, тогава по-добре да се откаже. Предпочитам директен приятелка и обезопасяване на образа, за да компенсира оригинална декорация.

3091c683e1ffa4d8b8bddccc5ef5661d - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Фуксия. Но не ярки, выедая очи, но по-сдържано и с достойнство. Въпреки че, ако душата иска на празника, какво ви пречи да блесне в богат костюм? Най-важното е да имате колкото и търсите около, мисля си за мнението на другите. Любителите на по-занижени палитра можете да погледнете рокля, с оттенък на розов кварц, пик на популярността на която е насрочено за пролетния сезон.

847374f4c1094633e6df0aa442762e0e - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Зелен. Благороден и дълбок цвят. Въпреки факта, че повечето го смята за утихомиривающ, той може да покаже себе си съвсем от друга страна, sigrav всичките си лице и в светъл костюм за парти.

02da86c225de797b992bff41b8bc1b3a - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Синьо и светло синьо. Като облечена като Снегурочка, разбира се или Снежна кралица, всичко зависи от храненето. Твърде студени тонове в навечерието на Нова година? Дойде време за разчупване на стереотипите и наистина се запали в „студена“ украшение!

c49682279a0f87e0cac60f504015e92a - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Червен. Червена рокля на нов 2021 година-това не е почит към следващата година, Червен Петел, а просто ярки и наситени, просто са направени за забавление на празника облекло. Въпреки че, за да го пуснат тази година ще бъде много рисковано, защото шанс да се загубиш сред тълпа от почитатели на източния календар, както и всички традиции, той предизвиква изключително високи. Така че по-добре да се намери по-топло тухла-червен оттенък, или отдават предпочитание на кафяво-червен цвят, които също са в списъка на най-популярните през този сезон цветове.

62ad667ecffcb5d6251d9ccb1b642e28 - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

И не забравяйте за нашия любим сиво и бежово. Твърде мрачно за празника? Нищо подобно! Те придават метален блясък или преливане на пайети, а врагът ви затрупвам в примерочной магазин! В обобщение, бих искал да кажа, че при избора на цветова палитра, най-важното правило е, че цветът не е толкова отговаря на всички модни тенденции, колко ще ти лично.

5f443e46ab5b8c89315bf99e908f2370 - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Модел рокли

Опит модни тенденции изучаване гама от магазини, просто е невъзможно, тъй като те често са просто пълни колекции от минали сезони. Разбира се с големи мрежи или бутици на световно известни марки, ситуацията е по-лесно, защото те винаги вървят в крак с времето, но, за съжаление, достъп до тях има не и при всички.

6168f1b94d7d1559e57aa011dbb1b843 - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Как да разберем, че всъщност е модерен? Няма нищо сложно в това. За това се изисква само достъп до Интернет и малко анализ. Отваряне на запис за впечатленията си от всеки модерен дом и свидетели. Разбира се, модели, които виждаме тук, повече приличат на арт-предмети, от дрехите за ежедневието, но нашата задача е да не си спомняте или изрязани детайли, но за изучаване на основните насоки, на базата на които ние помогнем да намерите вашия стил. Така че това, което сме виждали през този сезон:

    Свободни силуети. Не, не, не бандажные рокли, Bodycon рокли, които показват всеки сантиметър от тялото ми. Фасоны рокли на нов 2021 година е да се даде свобода на тялото и движение; А-силуети. Леко разкроена, те правят силует е изключително женствена, а начин е много лека, дължина под коляното. Ерата на блясък си отиде, източил дължина ultramini. Стил и елегантност дизайнерите можете да видите в рокли, midi и maxi; стил на спално бельо. Рокля или нощница сън рокля – истински хит, особено в бархатном изпълнение. Това е вид освобождаване от отговорност „и в празник и в света“, защото в себе си елегантни аксесоари, то това ще бъде идеалният вечерен тоалет, ако го комбинирате balloom (О, богове, какво е това? Поло, на нашия любим Голяма поло, така че не се притеснявайте) и черен чорапогащник – скоро случайни, но е тооолкова стилен. Е, къде да отида? Кафе, кино, магазини, дори по време на работа, ако облеклото ви не е строго регламентированным. Като за новогодишните партита, кадифени рокли в бельевом стил-това е може би най-добрият избор за нея; эстампы. Това могат да бъдат геометрични или флорални мотиви, футуристичен дизайн, Така че всичко! Но не забравяйте, че на печат-това е вече ярък акцент, защото тя трябва да спре, иначе има риск от претоварване начин; бродерия. В стил а-ла-Рус отдавна е загубила значението си, но ехото под формата на бродерии и флорални орнаменти, се върна на подиума. Продължи тази идея за рокли и обувки от материя, напомняща на гоблен. Те сега са на върха на своята популярност.

7b73c5cd0608a8960e77a2759444617e - В коя рокля да празнуват Нова година, преглед на всички тенденции

Така че, актуални модели на рокли за нов 2021 година бъдат обсъдени. Но има още един елемент, който изисква нашето внимание – това е така наречената тенденция, възможностите, които отдавна са излезли от мода. Ние говорихме за това по-рано, но бих искал отново да подчертая:

Мини рокли. Тази дължина отдавна се радва на популярност и е доста вулгарно, затова по-добре е да я каже категорично „не“. Единственото нещо, което може да спаси в подобна ситуация само затворена горна част + с дълъг ръкав, за да се компенсира прекомерна откровеност. Рокля пеплум. Този модел е в движение, най-малко пет години! Въпреки това, много магазини и интернет сайтове все още ги представят като новост или нещо невероятно модерен. Не се заблуждавайте от този измама и бягство от такива псевдо-търговци. Бандажные рокли. Всъщност, нищо лошо няма, просто сега последен писък на модата, по-спокоен силует, и да не подчертават фигурата.

Въпреки това, веднага да кажа: избор на дрехи има само едно правило – трябва да се чувствате като истинска звезда! И тогава всички погледи ще са прикован само към вас, но не и в облеклото си!