женски тайни

стил

В стил преппи. Какво е това?

В речник на модните журналисти може да срещнете термина „преппи“, какво означава това? Къде е чист и какви са неговите характеристики, кои марки spetsializiruyutsya на дрехи в този стил.

Произход

Стил идва от един уважаеми ученици училища и колежи. През 50-те години в САЩ се е образувала специална субкултурата, която обединява представители на „златната младеж“, от студентите в скъпи училища, децата на елита, в групи, любов, музика, спорт, автомобили. Те се опознават по специален хардуер: това е форма на лечебните заведения за клубни якета и скъпа форма за тенис и топки от всички тези дрехи и да съставят основата на новия стил. Младите хора обединява добро образование, благородни маниери, учтивост и добри маниери, и това е отразено в облеклото.

Чист стил

чист стил

Голям тласък за увеличаване на популярността, дава преппи-марката Lacoste, която започна освобождаване на известни трикотажни ризи с къси ръкави, който показва стабилен ръст на продажбите вече повече от 80 години. Разработи стил, благодарение на това, че на 80 години, има марки, които са специализирани в областта на старта на дрехи в този стил, това е, преди всичко, Томи Хилфигер, марка и днес е адвокат на модата в стил преппи.

Облекло, чист

Облекло, чист

Отличителните черти на преппи

Стил биологично поглъща характеристики на училищни униформи, спортни стоки, офис и градски стилове облекло. Костюм в стил преппи има качествени неща, това е само от престижни марки, които произвеждат достойни неща.

Облекло, чист

Облекло, чист

Естествени материали – още един знак за стил, скъпо облекло не може да бъде синтетичен, това е господство на елити. Костюм чист стил се отличава с чистота, известна строгост в комбинация с богата цветова палитра въз основа на тъмно-синьо, зелено, бордо, допълнено от бели воротничками и пастелни нюанси. Такова облекло придава нотка на деловитости и строгост на младежта, но той е подходящ и зрели хора, да губите време в неформална обстановка: спортни срещи, приятелски коктейли с колеги и т.н.

Чист

Чист

Стил показва уважение към традиционните ценности и морал, уважение към социална йерархия, патриархат. Облекло преппи-това е начин да се покаже социален статус и успех, но без показен лукс, това е стил на тези, които утре ще седне в скъпа кола и вземете писалка със златно перо.

Елементарни неща

Днес чист вид могат да се разделят на сегмент лукс, която включва луксозни марки: Вера Брадли, Берберри, Свети чист, Ралф Лорън, Марк О“ПОЛО, Томи Хилфигер и уникална сбирка неща в този стил на масовия пазар. Отличава ги ниво на материали и качеството на шивашки, но истински преппи-високи стандарти, затова шкаф не трябва да бъде много евтин материал.

Чист стил

Чист стил

Като шкаф в стил преппи, трябва да се обърне внимание на следните неща:

    Поло риза, а не непременно скъпи марки, днес ги произвеждат много марки, също рокля в стила на Топка, клубни якета и сака; плисирана пола, като обикновена и в клетката; crochet сака и възли жилетки; ризи и поли; гащички и шорти, чорапи, бели или оцветени; мокасини и oxfords, мокасини и балет апартаменти.

Чист стил

Чист стил

Начин на стил преппи не може да бъде създаден без внимание към детайла: това е чанта, училище чанти на дългия ремешке, вратовръзки пеперуди, вратовръзки-херинга ярки цветове, кожени колани, малки обеци, часовници, в тези случаи цвят на кожен ремешке.

Чист стил

Чист стил

Стил първоначално е насочена към младостта и свежестта, така че момичето в този стил, не трябва да злоупотребяват с козметика, за да запазят очарованието на младостта.